Η Θώδη ξαναχτυπά!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ωραία, ας δεχθούμε (υπόθεση εργασίας) ότι η Θώδη δεν έχει φωνή. Από τη στιγμή που υπάρχει κοινό που τη στηρίζει με θεαματικότητα, παρουσία όταν τραγουδάει και αγορές των CD της, εμάς γιατί να μας πειράζει αυτό; Η παγκόσμια μουσική παραγωγή είναι τόσο τεράστια, που μπορούμε να διαλέξουμε κάτι άλλο να ακούσουμε... Το να τη θεωρούμε σκουπίδι νομίζω ότι στην ουσία δείχνει έλλειψη σεβασμού σε όσους τους αρέσει, είτε ως φωνή, είτε ως περσόνα που συνειδητά καλλιεργεί και κάποια κωμικά στοιχεία. Η μουσική σκηνή δεν είναι δα και τοσο εύθραυστη ώστε να την ευτελίσει μια γυναίκα...

Reaction score
40
Απάντηση: Η Θώδη ξαναχτυπά!!!

Eμενα δεν μου λενε τιποτα παντως αυτοι οι οροι.Τι παει να πει τραγουδιστης και διασκεδαστης ? Βασικα δεν μου λεει και τιποτα αν στο τελος της καριερας της βγαινει στα τηλεοπτικαδικα.Δηλαδη μου λεει αλλα δεν θεωρω οτι εχει καποια σχεση με τη φωνη της.Το θεμα ειναι..εχει καλη φωνη ναι η οχι ? Κανει καλα αυτο που κανει σε αυτο το ειδος που εκπροσωπει τελωσπαντων ...ναι η οχι ?Και αν οχι πως κρατηθηκε σε αυτο το χωρο 25 χρονια ? Τυχαινε παντα μονο σε αυτη να ειναι καλες οι γουρνοπουλες.... ?

Σε αλλο θεμα αναφερθηκε οτι ο καλλιτεχνης κρινεται και απο τα live , και την αποδοχη του απο το κοινο σε αυτο θαρω.Τωρα ξαφνικα δεν μας αρεσει το ρεπερτοριο της ?

Τεσπα , εγω εχω ακουσει μερικα τραγουδια της μονο οποτε δεν ειμαι και ο πιο αρμοδιος.
Έχει κάποια φωνή ιδίως στα στούντιος...την έχετε ακούσει αcapella? την έχετε ακούσει ζωντανά να τραγουδάει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο εγώ ναι (δυστυχώς)...Δεν έχει και καμια σπουδαία φωνή κατά τη γνώμη μου το μόνο που έχει κάποια προφορά ιδιαίτερη, που ίσως βρήσκω χαριτωμένη κάπως....τίποτ'αλλο...Αν τώρα τη συγκρίνω με κάποιες άλλες του είδους......άστο καλύτερα....:105:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.815

Άνοιξα ένα θέμα για να γελάσουμε κι εσείς το πήρατε στα σοβαρά!
Που να πω και τη γνώμη μου...:107:

Παραδέχομαι τον καλλιτέχνη που έχει μεγάλο κοινό και βγάζει καλά λεφτά. Και σ' όποιον αρέσει.
Δε μπορώ ν' ακούσω Θώδη (όπως και κάθε λογής δημοτικά) ούτε για ένα δευτερόλεπτο, αλλά για τους λόγους που ανέφερα "μετράει".
Και είμαι και φανατικός αντικουλτουριάρης. Το ακούς Fedra;;; :137:

Reaction score
1.213

Έχει κάποια φωνή ιδίως στα στούντιος...την έχετε ακούσει αcapella? την έχετε ακούσει ζωντανά να τραγουδάει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο εγώ ναι (δυστυχώς)...Δεν έχει και καμια σπουδαία φωνή κατά τη γνώμη μου το μόνο που έχει κάποια προφορά ιδιαίτερη, που ίσως βρήσκω χαριτωμένη κάπως....τίποτ'αλλο...Αν τώρα τη συγκρίνω με κάποιες άλλες του είδους......άστο καλύτερα....:105:

Την εχω ακουσει μια φορα .Θα συμφωνησω για αυτην την προφορα.Αυτο που την κανει τοσο αγαπητη στον κοσμο ειναι πιστευω (απο τα λιγα που ειδα ) το κεφι που δινει , μια ζωντανια που βγαζει .Μπορει να μην εχει και την καλυτερη φωνη.Οπως ειπα και αλλου(χωρις να εχω εχω δικιο απαραιτητα ) αυτο δεν ειναι απαραιτητα το μεγαλυτερο οπλο ενος καλλιτεχνη.Και μαλλον τωρα αποδεικνυεται...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Δεν είναι κατάντια που διασκέδαζε ο κόσμος με τη Θώδη και την κάθε Θώδη. Κατάντια είναι αυτοί που σώνει και καλα θέλουν να μας επιβάλουν τον κάθε έναν καταθλιπτικό ως έκφραση "πχιότητας" και που κατακρίνουν και σνομπάρουν οποιονδήποτε τραγουδιστή κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει με τα τραγούδια του.
Παρ΄ολο που δεν διασκεδαζω σε πανηγυρια, ουτε χορευω (χμ...παντου) και τα μουσικα μου γουστα ειναι...καταθλιπτικα (α bρε Unfo :138: ) μεχρις παρεξηγησεως, ΔΕΝ αρνουμαι το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στους αλλους να δισκεδαζουν με τη Θωδη και λοιπους του σιναφιου. Αλλωστε ειναι διαπιστωμενο πως το "διασκεδανυμμι" (ενα ή δυο "μ" /"ν"θελει; το ξεχασα!) κανει καλο στον ανθρωπο (ως οργανισμο) και τον βοηθαει στην μετεπειτα ψυχαγωγια (ψυχην+αγω/ομαι - γλωσσα Ελληνικη!). Αλλωστε πληθος πνευματικων ανθρωπων (θα εγραφα "ανδρων" αλλα υπαρχουν και...κυριες!) διασκεδαζαν λαϊκα, ειτε σε μπουζουκια (οχι τα σημερινα) ειτε σε κλαρινα. Ολα χρειαζονται...
Και βεβαια περισυ το καλοκαιρι οταν στην παραλια του Αγιοκαμπου Λαρισας με τη Θωδη διασκεδασαν 5000 ανθρωποι, οχι κατ΄αναγκη "για τα πανηγυρια", ε αυτο κατι σημαινει ετσι; Παντως αψογη επαγγελματιας - καθησε 5 (!) ωρες με τον κοσμο και πεθανε στο παλκο, αντιθετα με κατι τσογλανια τυπου Χατζηγιαννη που μαζεψαν 10000 και σε μιαμιση ωρα τους...εφτυσαν.
Οχι- δεν πηγα στη Θωδη:142: (ουτε και στον Χατζ. αν κι ακουγα την γαϊδουροφωναρα του αναγκαστικα:137:)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Παραδέχομαι τον καλλιτέχνη που έχει μεγάλο κοινό και βγάζει καλά λεφτά. Και σ' όποιον αρέσει.
Δε μπορώ ν' ακούσω Θώδη (όπως και κάθε λογής δημοτικά) ούτε για ένα δευτερόλεπτο, αλλά για τους λόγους που ανέφερα "μετράει".
Θωδη δεν γουσταρεις, κλαρινα επισης (χανεις! ακουσες ηπειρωτικα; οχι; καιρος να αρχισεις!) "κουλτουριαρικα" μπααα - ε, τι στο καλο ακους; "mainstream";:138:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Η Θώδη ξαναχτυπά!!!

Ωραία, ας δεχθούμε (υπόθεση εργασίας) ότι η Θώδη δεν έχει φωνή. Από τη στιγμή που υπάρχει κοινό που τη στηρίζει με θεαματικότητα, παρουσία όταν τραγουδάει και αγορές των CD της, εμάς γιατί να μας πειράζει αυτό; Η παγκόσμια μουσική παραγωγή είναι τόσο τεράστια, που μπορούμε να διαλέξουμε κάτι άλλο να ακούσουμε... Το να τη θεωρούμε σκουπίδι νομίζω ότι στην ουσία δείχνει έλλειψη σεβασμού σε όσους τους αρέσει, είτε ως φωνή, είτε ως περσόνα που συνειδητά καλλιεργεί και κάποια κωμικά στοιχεία. Η μουσική σκηνή δεν είναι δα και τοσο εύθραυστη ώστε να την ευτελίσει μια γυναίκα...
Μαρία κανένας μας δεν την αποκάλεσε ''σκουπίδι'' ούτε εγώ προσωπικά την θεωρώ έτσι.....απλώς δεν την θεωρώ σπουδαία τραγουδίστρια γιατί απλά δεν είναι.....Όντως είναι μια περσόνα της τηλεόρασης που καλοπουλάει τον εαυτό της χωρίς κόπο πολές φορές :126:
Δυστυχώς η τηλεόραση είναι αυτή που ρίχνει το επίπεδο και πιθαναγκάζει τους ανθρώπους σαν τα πρόβατα να ακολουθούν ένα τρόπο ζωής και κουλτουρας με σκοπό να ξεχνούν τα προβλήματά τους με φάστ φουντ μουσικές, καλλιτέχνες κλπ....
Στη μουσική σκηνή κατά καιρούς έχουν ανέβει πολλοί ''διασκεδαστές'' ονόματα δεν θα πω και σίγουρα η Θώδη μπορεί να την ευτελίσει.......από την στιγμή που ο ρόλος της είναι γνωστός......
Υπάρχουν άνθρωποι που θα διασκεδάσουν μαζί της 1 2 ή και 3 φορές μάζί της.....τι γίνεται όμως με αυτούς που διασκεδάζουν συνέχεια μαζί της? Έχουν άλλα μουσικά ενδιαφέροντα? Αυτό δεν το ξέρουμε ούτε και θα το μάθουμε ίσως ποτε....
Όμως είμαστε πολλές φορές αυτό που ακούμε όπως σαν αυτό που τρώμε? :138:
Η υπόθεση σηκώνει κουβέντα...

Reaction score
40

Δε σκσα?:143::143:

Reaction score
1.213

Μαρία κανένας μας δεν την αποκάλεσε ''σκουπίδι'' ούτε εγώ προσωπικά την θεωρώ έτσι.....απλώς δεν την θεωρώ σπουδαία τραγουδίστρια γιατί απλά δεν είναι.....Όντως είναι μια περσόνα της τηλεόρασης που καλοπουλάει τον εαυτό της χωρίς κόπο πολές φορές :126:
Δυστυχώς η τηλεόραση είναι αυτή που ρίχνει το επίπεδο και πιθαναγκάζει τους ανθρώπους σαν τα πρόβατα να ακολουθούν ένα τρόπο ζωής και κουλτουρας με σκοπό να ξεχνούν τα προβλήματά τους με φάστ φουντ μουσικές, καλλιτέχνες κλπ....
Κατσε για να ειμαστε και δικαιοι...:137:

Δηλαδη (δεν ξερω ρωταω :137: ) την ανεδειξε και την προωθησε η τηλεοραση ? Δηλαδη ποσα χρονια (απο τα 25 ενασχολησης με το τραγουδι !! ) ''παιζει'' με αυτην ?

Reaction score
40

Τα κλαρίνα μου αρέσουν πολύ...τα Ηπειρώτικα επίσης....τα θρακιώτικα, τα νησιώτικα....πάρα πολύ αλλά όχι τα μεσοβέζικα....καλή και η κουλτούρα αλλά είπαμε τη θέλω και τη λαστουριά μου.....όχι με Θώδη πειράζει? την πέρασα αυτή τη φάση....:136:
Διαλέγω απ'όλα μόνο τα καλύτερα και ούτε απαξιώ αυτούς που τους αρέσει η Θώδη....Είναι μόνο η γνώμη μου αυτή....έτσι για κουβέντα...:138:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Σας εφιστώ την προσοχή: αν συνεχίσουμε να γράφουμε, στοιχειοθετείται κατηγορία ότι ξενυχτήσαμε με Θώδη :410:

Reaction score
1.213

Σας εφιστώ την προσοχή: αν συνεχίσουμε να γράφουμε, στοιχειοθετείται κατηγορία ότι ξενυχτήσαμε με Θώδη :410:

Οι αφιερωσεις του xfader φταινε....:142:

Και ταχα μου ταχα δεν ακουει τετοια !!...:410:

Reaction score
40

Κατσε για να ειμαστε και δικαιοι...:137:

Δηλαδη (δεν ξερω ρωταω :137: ) την ανεδειξε και την προωθησε η τηλεοραση ? Δηλαδη ποσα χρονια (απο τα 25 ενασχολησης με το τραγουδι !! ) ''παιζει'' με αυτην ?
Κάποτε είχε αξιοπρέπεια και αντιπροσώπευε το είδος τραγουδιού που (ερμήνευε άντε να το πω και αυτό) διασκέδαζε τον κόσμο και όλα καλά .....Τώρα τι κάνει? Μήπως έχει βρει άλλο τρόπο να διασκεδάζει τον κόσμο? και μόνο που τα κατάφερε τι να πω μπράβο μας και ζήτω:139: μας

Reaction score
40

Ουάχαχαχα:143::143: τέλος:129:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.815

Θωδη δεν γουσταρεις, κλαρινα επισης (χανεις! ακουσες ηπειρωτικα; οχι; καιρος να αρχισεις!) "κουλτουριαρικα" μπααα - ε, τι στο καλο ακους; "mainstream";:138:
Έχω ξαναγράψει ότι δεν ακούω τίποτα ελληνικό... :138:
"Μαύρη" μουσική κυρίως, κατά 99% από τις ΗΠΑ.

Reaction score
1.213

Τώρα τι κάνει? Μήπως έχει βρει άλλο τρόπο να διασκεδάζει τον κόσμο? και μόνο που τα κατάφερε τι να πω μπράβο μας και ζήτω:139: μας
..τωρα αυτο που μπορουμε να κανουμε εμεις που δεν μας διασκεδαζει κατι τετοιο ειναι απλως να κλεισουμε το κουμπακι ..οπως και σε πολλα αλλα πραγματα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ο dj alex συντονιζει

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Θώδη ξαναχτυπά!!!

Για να μη λέτε ότι είμαι off topic:

[YOUTUBE]Ph6r9vS1uIU[/YOUTUBE]

Αλλά...

Tι μπούρδα είναι αυτή?!!!! Τι βλακεία είναι αυτό το γελοίο βίντεο?!!!

Δεν είμαι θρήσκο άτομο... ίσως το αντίθετο θα έλεγα, αλλά ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ αφάνταστα όταν βλέπω να γελοιοποιούνται ορισμένα ιδανικά.

Γιατί κανείς δεν διακωμωδεί τον Μωάμεθ ή τον Βούδα?!!!

Αει στο καλό πια!!! Πήξαμε με τα ηλίθια βίντεο που τα θεωρούμε και αστεία!!!
Που είδες κορίτσι μου και πως συμπέρανες ότι διακωμωδεί κάποιος το θεό τον χριστιανών;
Μάλλον τους Εβραίους ξεσκίζει αλλά...
Επίσης σου λέω ότι οι επιθετικοί χαρακτηρισμοί και το επικριτικό σου ύφος σου με έχουν θίξει προσωπικά.

Αυτό είναι Monty Python. Και είναι εξαιρετικά αστείο όπως και ολόκληρη η ταινία αλλά χρειάζεται αίσθηση του χιούμορ για να το εκτιμήσει κανείς.
Η αίσθηση του χιούμορ δεν είναι απαραίτητη, η γνώση και η ψυχραιμία όμως είναι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv