- Reaction score
- 8.349
η δημοσια τηλεοραση ειναι απαραιτητη.Παντου υπαρχει δημοσια τηλεοραση.Απλα οπως δεν μπορουμε να φτιαξουμε κρατος δεν μπορουμε να φτιαξουμε και δημοσια τηλεοραση.
Πολύ σωστά....η δημοσια τηλεοραση ειναι απαραιτητη.Παντου υπαρχει δημοσια τηλεοραση.Απλα οπως δεν μπορουμε να φτιαξουμε κρατος δεν μπορουμε να φτιαξουμε και δημοσια τηλεοραση.
Υπάρχει τέτοια αριστερά;έχει μπει η είδηση πιο πάνω
.... εναντίον της προοδευτικής αριστεράς, της εντιμότητας, της δημιουργίας, της διαφάνειας, του προάσπισης του δημόσιου συμφέροντος .....
Ναι σίγουρα... όπως υπάρχουν και γοργόνες!!!![]()
Αν αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς που εκσυγχρόνισαν, αυτό και μόνο είναι λόγος να καταψηφιστεί στις εκλογές...ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΤ1-ΕΤ2-ΕΤ3 ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ Ν1-2-3 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 3......
ΤΑ ΔΕ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΟΣΟ ΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ!!!!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΜΗΔΕΝ!!!!
ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 78!!!!!!!!
ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΟΙ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ"...
ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ....
ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ?
ΤΑΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΗΔΗ Η ΕΣΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Αν αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς που εκσυγχρόνισαν, αυτό και μόνο είναι λόγος να καταψηφιστεί στις εκλογές...
Όχι ότι δεν χρειάζεται εκσυγχρονισμός και ορθολογισμός βέβαια...
Ας μας πει το εποπτικό συμβούλιο...ή όποιος έχει αμφιβολίες ας μας πει ποια κομματική γραμμή εξυπηρέτησε ώστε τουλάχιστον να δούμε το αποτέλεσμα της μη αξιοκρατικής επιλογής. Γιατί αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έβγαλε το φίδι από την τρύπα, έθεσε σε λειτουργία το νέο φορέα και μετά αναλαμβάνουν τα αρπακτικά για ακόμη μια φορά. Αλλά σιγά μην κουνηθεί φύλλο στην Ελλάδα για αυτό....στο μαύρο βέβαια παραλίγο να πέσει και η κυβέρνηση. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, δεν έχει σωτηρία αυτός ο τόπος.ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΑΚΗ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.....![]()