Η ΝΕΡΙΤ είναι εδώ!

Reaction score
8.349
η δημοσια τηλεοραση ειναι απαραιτητη.Παντου υπαρχει δημοσια τηλεοραση.Απλα οπως δεν μπορουμε να φτιαξουμε κρατος δεν μπορουμε να φτιαξουμε και δημοσια τηλεοραση.

Reaction score
1.187
η δημοσια τηλεοραση ειναι απαραιτητη.Παντου υπαρχει δημοσια τηλεοραση.Απλα οπως δεν μπορουμε να φτιαξουμε κρατος δεν μπορουμε να φτιαξουμε και δημοσια τηλεοραση.
Πολύ σωστά....

Reaction score
1.187
έχει μπει η είδηση πιο πάνω

.... εναντίον της προοδευτικής αριστεράς, της εντιμότητας, της δημιουργίας, της διαφάνειας, του προάσπισης του δημόσιου συμφέροντος .....
Υπάρχει τέτοια αριστερά; :O_o: Πού;
Ναι σίγουρα... όπως υπάρχουν και γοργόνες!!! :gotcha:

Reaction score
8.349
δεστε το βιντεακι απο επιστημονικο βαθυσκαφος στην περιοχη της Γροιλανδιας και θα κουφαθειτε.

Reaction score
27.026
ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ....

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ.....

Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ!

«Πρόκειται για απόλυτο παραλογισμό» υποστηρίζει από την πλευρά του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Προκοπάκης, αφήνοντας αιχμές για εξυπηρέτηση συμφερόντων. «Ζήτησα από το Εποπτικό Συμβούλιο να μου πουν κάτι συγκεκριμένο και δεν μου είπαν. Δεν μου είπαν ούτε λέξη για τη λειτουργία, αλλά ζητήθηκε η παραίτησή μου για δυσλειτουργία του διοικητικού συμβουλίου» είπε, κάνοντας λόγο και για «δυνάμεις που δεν θέλουν το κανάλι».

Reaction score
620
http://www.thetoc.gr/media/article/o-andras-mou-diekdikei-paragwges-e-kai
Ο άνδρας μου διεκδικεί παραγωγές. Ε και;

«Η ΕΡΤ είναι μια χαρακτηριστική περιπτωση μοναδικής αδιαφανειας. Κι αυτό τελειώνει σήμερα. Εχει τεράστια περιουσία. Υπάρχει καθεστώς προνομίων. Εχει εξελιχθει σε σκάνδαλο. Σήμερα σταματούν οι μεταδόσεις της ΕΡΤ, απόψε το βράδυ. Και μέχρις ότου ξανανοίξει, ο λαός δεν θα πληρώνει το χαράτσι» - :gotcha:

Reaction score
27.026
Ω ΡΕ ΜΑΝΑΜ!

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ 11.......

Reaction score
2.557
ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΤ1-ΕΤ2-ΕΤ3 ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ Ν1-2-3 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 3......

ΤΑ ΔΕ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΟΣΟ ΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ!!!!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΜΗΔΕΝ!!!!

ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 78!!!!!!!!

ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΟΙ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ"...

ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ....

ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ?
Αν αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς που εκσυγχρόνισαν, αυτό και μόνο είναι λόγος να καταψηφιστεί στις εκλογές...
Όχι ότι δεν χρειάζεται εκσυγχρονισμός και ορθολογισμός βέβαια...

Reaction score
27.026
Αν αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς που εκσυγχρόνισαν, αυτό και μόνο είναι λόγος να καταψηφιστεί στις εκλογές...
Όχι ότι δεν χρειάζεται εκσυγχρονισμός και ορθολογισμός βέβαια...
ΤΑΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΗΔΗ Η ΕΣΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
ΝΑ ΑΠΟΛΥΩ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ.......

melina

Cargo 200
Reaction score
45.202
Οταν και αν ποτέ ο κόσμος καταλάβει τι έχασε η ΝΕΡΙΤ χάνοντας τον Προκοπακη απο τη διοίκηση ισως τοτε να καταλάβει πως πρέπει και να ψηφίζει.

Reaction score
27.026
ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΑΚΗ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.....:headbang:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.202
ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΑΚΗ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.....:headbang:
Ας μας πει το εποπτικό συμβούλιο...ή όποιος έχει αμφιβολίες ας μας πει ποια κομματική γραμμή εξυπηρέτησε ώστε τουλάχιστον να δούμε το αποτέλεσμα της μη αξιοκρατικής επιλογής. Γιατί αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έβγαλε το φίδι από την τρύπα, έθεσε σε λειτουργία το νέο φορέα και μετά αναλαμβάνουν τα αρπακτικά για ακόμη μια φορά. Αλλά σιγά μην κουνηθεί φύλλο στην Ελλάδα για αυτό....στο μαύρο βέβαια παραλίγο να πέσει και η κυβέρνηση. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, δεν έχει σωτηρία αυτός ο τόπος.

Reaction score
620
Αν είχε θέσει σε λειτουργία τον Φορέα τότε

http://www.avsite.gr/forum/threads/mundial-brazil-2014.136826/#post-1825254

τα τελευταία μάτς των ομίλων του Μουντιάλ δεν θα τα έδειχνε σε μαγνητοσκόπηση. Θα τα έδειχνε από το ΝΕΡΙΤ 1 και ΝΕΡΙΤ 2.

Δύο τηλεοπτικά κανάλια δεν μας έλεγαν ότι θα έχει το ΝΕΡΙΤ?

melina

Cargo 200
Reaction score
45.202
θα τα φτιάξει ο επόμενος, μην ανησυχείτε, όλα live...

Reaction score
27.026
Α ΚΑΛΑ!!

ΠΕΡΣΙ ΛΕΓΑΜΕ "ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ"....

ΠΕΡΑΣΕ ΚΙ ΜΑΗΣ.....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ.....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo