Η Σπιναλόνγκα πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά

Reaction score
4
Απάντηση: Η Σπιναλόνγκα πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά

Την Δευτέρα ps3 την ώρα που έπαιζε το δεύτερο επεισόδιο.. :137:
Μια μέρα όμως.., μόλις τελείωσα μια μισή ταινία..:138: είδα το δεύτερο μέρος στο ιντερνετ. (Θετικό+)

Ντάξει..., όταν δεν έχω τι να κάνω θα το δω.., αλλά το παρακάνει με τον ανθρώπινο πόνο και την παρηγοριά.
Αυτά τα μακρόχρονα 'Αγγελοπουλικά' πλάνα, με την συγκίνηση στα πρόσωπα και την τάση για κλάμα... δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα και θυμίζουν Φώσκολο+κουλτούρα, με την εγγύηση της "πραγματικής ιστορίας" :616:

Εκτός αυτού, αν θέλεις να δείξεις μια ιστορία 'πιστά'.. και μια και πρόκειται για Κρητικούς.., δεν έζησαν-ζουν, τον πόνο έτσι..
(π.χ. σκηνή συνάντησης)

Reaction score
7.089

"Ο Χριστός ξανασταυρώνεται"
που το θυμηθηκες αυτο? την ειχα δει και πρεπει να πω οτι ειχα κατατρομαξει οταν ο Μανωλιος επαθε λεπρα απο τη μια στιγμη στην αλλη.Ο συγκεκριμενος ηθοποιος δεν ειχε κανει τιποτα μετα απο τη σειρα αυτη,κατεληξε να κοιμαται στο δρομο,αλκοολικος και πριν 4-5 χρονια πεθανε.

Reaction score
54

Είδες tanto; Όταν είμαστε παιδιά μας μένουν κάποιες εικόνες. Εγώ είχα ξεχάσει ότι είχε και κει λέπρα...Η αναφορά μου δηλαδή δεν είχε να κάνει με αυτό. Έτσι θα μείνουν και στα παιδιά τώρα κάποιες εικόνες.... βλέποντας τα όρια του ανθρώπινου πόνου.

Reaction score
4

Να ζητήσω κάτι?
Υπάρχει κάποιο καλό παιδάκι που έχει ψηφιακό δέκτη και «γράφει» τα επεισόδια της σειράς στον σκληρό του δίσκο, να μου δώσει αντίγραφο της σειράς?
Είτε σε DVD είτε σε flash usb είτε σε HDD...

Όχι απαραίτητα τώρα....
Αργότερα, όταν τελειώσει η σειρά.:121:

Γιατί μου αρέσει πάρα πολύ, είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις Ελληνικού προγράμματος, και θα ήθελα να την έχω.
Στην Πάτρα δεν έχουμε ψηφιακά και στο DVDr με αναλογικό δέκτη τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα στο θέμα εικόνας....

Το γράφω και εγώ καθώς την ώρα που προβάλετε δεν μπορώ να την δω. Αλλά είναι απο δορυφορική λήψη αν δεν σε πειράζει...

Reaction score
59

Ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς «Το Νησί» παρακολούθησαν απόψε το βράδυ οι τηλεθεατές.

Μάλιστα το σημερινό 9ο επεισόδιο της ελληνικής σειράς ήταν και το τελευταίο της χρονιάς, καθώς από την επόμενη βδομάδα το MEGA έχει προγραμματίσει να προβάλλει την ίδια ώρα το «Master Chef» που μπαίνει στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του « Έλληνα Master Chef».

Με αυτό τον τρόπο γίνεται και «οικονομία» σε δύσκολους καιρούς, γιατί «Το Νησί» δεν είναι και η πιο φθηνή παραγωγή...

«Το Νησί» θα "επιστρέψει" πάλι στις οθόνες μας με καινούρια επεισόδια από τον Ιανουάριο.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς «Το Νησί» παρακολούθησαν απόψε το βράδυ οι τηλεθεατές.

Μάλιστα το σημερινό 9ο επεισόδιο της ελληνικής σειράς ήταν και το τελευταίο της χρονιάς, καθώς από την επόμενη βδομάδα το MEGA έχει προγραμματίσει να προβάλλει την ίδια ώρα το «Master Chef» που μπαίνει στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του « Έλληνα Master Chef».

Με αυτό τον τρόπο γίνεται και «οικονομία» σε δύσκολους καιρούς, γιατί «Το Νησί» δεν είναι και η πιο φθηνή παραγωγή...

«Το Νησί» θα "επιστρέψει" πάλι στις οθόνες μας με καινούρια επεισόδια από τον Ιανουάριο...
...μέχρι τότε μερικές φωτό από πρόσφατη επίσκεψη μου στον τόπο των γυρισμάτων
στην 'Πάνω Ελούντα'.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

'Εξω από το σπίτι του 'αείμνηστου' Μανώλη Φουντουλάκη

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Φανταστική ανοιξιάτικη μέρα η σημερινή-ό,τι πρέπει για μια βόλτα προς 'Αγιο-Νικόλαο-Κόλπο του Μεραμβέλου με τελικό προορισμό την πανέμορφη 'Πλάκα' απέναντι από την Σπιναλόνγκα.
Gstriftos θυμάσαι στην Αυγουστιάτικη επίσκεψη μας,τι λέγαμε ότι θα συμβεί μετά την προβολή της τηλεοπτικής σειράς στο τόπο αυτό;;;
το αδιαχώρητο σε όλες τις ταβέρνες της περιοχής και είναι ακόμα Μάρτιος-τα καραβάκια γεμάτα να πηγαινοφέρνουν κόσμο 'απέναντι'-προς το παρόν Κρητικούς από άλλα μέρη-περισσότερους από Χανιά και Ηράκλειο.....το καλοκαίρι προβλέπεται θερμό για την περιοχή...good job:116:

Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι έτυχα σε ένα ακόμα γύρισμα της σειράς στην 'Πάνω Ελούντα' και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία για φωτογραφίες...για το φιλοθεάμον κοινό του Avsite....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Nelsy

Ιεράπετρα