Πράγματι, περάσαμε πολύ καλά το απόγευμα της Πέμπτης και πρέπει να υπάρξει και συνέχεια.
Γέλιο, καλαμπούρι και κουβεντούλα είχαν τη δικιά τους "Fame".
Μάλιστα αρκετές από τις φωτό μου έδωσαν κάποιες ιδέες.... για ροζ φωτοτύπο.
Για το μόνο που μετάνιωσα είναι που δεν το τράβηξα σε βίντεο.
Δεν πειράζει την επόμενη φορά.
Μια και πρόσφατα έδωσα την εντύπωση ότι λέω την πραγματικότητα μόνο όταν είναι πικρή (ή απλά δεν συμφέρει), θα σας απογοητεύσω.
Γιατί με αυτό που θα ακολουθήσει θα σας διαψεύσω.
Κι εξηγούμαι:
Έσπαγα, (μεταφορικά πάντα), το μυαλό μου να βρω τι μου θύμιζε η Γιώτα το βράδυ της Πέμπτης.
Παρόλες τις προσπάθειές της να αποφύγει τα φλας των φωτογραφικών μηχανών, σε κάποιες στιγμές αναρωτιόμουνα τι μου θύμιζε, τι μου θύμιζε......
Δεν είπα τίποτα εκείνη τη στιγμή γιατί ήθελα πρώτα να είμαι σίγουρος για την υποψία μου.
Και χτες το βράδυ, μετά από προσεκτική ματιά στο αρχείο των φωτό μου, ανακάλυψα πως είχα δίκιο.
Πράγματι, μου θύμιζε τ.............................. .
Θέλετε να μάθετε τι;
Ε, όχι κι αμέσως.
Πρώτα θέλω να σας βάλω λίγο να σκεφτείτε........................., εντάξει, και να σας παιδέψω λίγο :happy_5: (copyright Ανδρέας Κ.) και μετά θα σας πω.
Δέστε πρώτα αυτές τις φωτό της Γιώτας κι επανέρχομαι.
Αμάν εσείς οι γυναίκες.
Σας λένε μια πικρή αλήθεια; Προσβάλεστε.
Σας λένε μια γλυκιά αλήθεια; Τη θέλετε πιο γλυκιά ! !
Δεν σας πετυχαίνει κανείς και με τίποτα.
Εγώ πάντως δεν την έβαλα την φωτό για σύγκριση, ούτε για να αναζητήσω σωσία της Γιώτας, απλά θεωρώ ότι μοιάζουν αρκετά.
Αν κι αυτό το θεωρείτε προσβλητικό, τι να πω;
Α, και αύριο, αν πάρω το ΟΚ, θα έχετε την καλύτερη απ' όλες, ακόμα κι από την Enya ! ! Ναι, καλά το διαβάσατε καλύτερη κι από την Enya.
ΥΓ. Όσο για το "μοναδική", χμ, ας κάνω πως δεν το διάβασα αυτό.........