Η γιορτη στο Venti

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Η γιορτη στο Venti

Καλο χειμωνα βρε σε ολους,να ειμαστε καλα να αγαπιομαστε,να τσακωνομαστε,να ακροαζομαστε,να εχουμε φραγκα για κανενα φρεσκο μοντελακι,να καθαριζουμε τα αυτακια μας με καμια βατονετα για να ακουμε αν δουλευει καλα το clock και θελει λαδωμα,να γλενταμε,να ριχνουμε και κανενα φασκελο στους υπεραγαπημενους μας πολιτικους,να καθαριζουμε και κανενα βυσμα μην και τυχον πιασει μακα,να ανοιξει η αγορα για να δουλεψει ο κοσμακις ,να ριχνουμε και κανεναν πηδο περιποιημενο μιας και ΦΠΑ δεν πληρωνουμε και αυξηση κανενας κερατας δεν προκειται να κανει ,να χαιρομαστε που το πρωι βλεπουμε την σκατοφατσα μας στον καθρεφτη και μας κραταει ορθιους ο Υψιστος,να παιζουμε και κανενα τζοκερ μπας και μας κατσουν αυτα τα ρημαδιασμενα τα 6 κωλονουμερα,να δινουμε και κανεναν σκληρο με τιποτις 5000 wavia στον πλησιον μας ,να κανουμε και κανενα τεστ ακροασης μεταξυ μας για να ανεβαζουμε καμια φωτο και να ζαχαρωνουμε και τελος .......ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΑΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ......................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Σορρυ για την τελευταια μου φραση αλλα δεν ξερω....ετσι...κατι μου βγηκε....................ισως...επειδη αισθανομαι το AVSITE...σπιτι μου-παρεα μου-καθημερινοτητα μου....και σας ....ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!:139::139:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.701

και τελος .......ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΑΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ......................
:607: :607: :607: :607:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ο εικονιζομενος κυριος στα αριστερα του antkots(δηλαδη ο geomiat)
ειναι πατερας του Μιχαλη Ιατρου, συντονιστη τοσο στο AVForum
οσο και στο AVSite και ο οποιος ζει στην Αμερικη πλεον.
Το εμαθα χθες και ειλικρινα χαρηκα πολυ!:126:

Reaction score
2.237
Μπράβο ρε παιδιά, όλα φαίνονται πολύ σπέσιαλ, άντε και του χρόνου!!

...
Αν και Σαλονικιός, γνώρισα πρώτα μερικούς από τους κάτω! Τι θα γίνει θα κανονίσουμε τίποτα όταν ανέβω, να γνωρίσω και εσάς;

Reaction score
1.844
Απάντηση: H γιορτη στο Venti

Kαι κάνουμε την αρχή με το πιο πρόσφατο μέλος της Σ.Ο.(είπαμε,αξιοκρατία:116:)

Kυρίες και κύριοι ο Neronas!

Παραμύθι, σιγά μη το φάμε. Δεν βλέπω κάτι να καίγεται, μια Ρώμη, ένα Παρίσι ... :138:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv