Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

εμενα δεν μου απαντησε κανεις. Και η Μυρτω μαλλον θα εχει την ιδια απορια... Τελικα θα μαστιγωθει το σαλαμι ή κλω κλω και απο αυγο τιποτα, και ασυμμετρες εκατερωθεν απειλες κ υπαινιγμους για παρτυ ορμωνων κλπ... Αμα ειναι να το γυρισομεν εις Αρλεκιν αναγνωσματα:410:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Εσύ δίπλα μου για να βγάλεις νύχι αν χρειαστεί...
Όχι γλυκιά μου!!! Σήμερα δεν έχει ούτε νύχι ούτε βαμένο!!:143::143:

Μόνη σου θα τα κάνεις όλα. Εγώ έχω βάλει στοίχημα απλά.:137::136:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

εμενα δεν μου απαντησε κανεις. Και η Μυρτω μαλλον θα εχει την ιδια απορια... Τελικα θα μαστιγωθει το σαλαμι ή κλω κλω και απο αυγο τιποτα, και ασυμμετρες εκατερωθεν απειλες κ υπαινιγμους για παρτυ ορμωνων κλπ... Αμα ειναι να το γυρισομεν εις Αρλεκιν αναγνωσματα:410:
:204::204: Μπαααααα!!! Μην περιμένεις τίποτα. Μόνο λόγια είναι και φοβέρες!!!

Reaction score
40

καποτε που τα χαν ολα καλυμμενα, δεν ασχολιοταν κανεις με σχηματα μεγεθη αισθητικες επεμβασεις κλπ. Πισω απ τα πουρναρια το μαστιγωνανε το σαλαμι!! Υγεια. Σημερα μας φταινε ολα εκτος απο το 90% της decavle για να το πω κεκαλυμμενα και γαλιστι, καθημερινοτητας μας.:142:
Άσε που είναι και 1,57. Να ήταν τουλάχιστον 1,32 με μεγάλα αυτιά και πλακέ κεφάλι στη κορυφή ... :107:
:135::135: Δεν μπορώ να γελάσω πιο πολύ....

Reaction score
40

(Ίσως τελικά να χρειαζόμαστε οι περισσότεροι και από μιά επέμβαση laser διόρθωσης της μυωπίας ή του...καταρράκτη,καθότι δεν παρατηρήσαμε τόσο καιρό ότι το συγκεκριμένο νήμα ανοίχθηκε γιά να εξάρει την...ανόρθωση της ποιότητας ζωής που επέφερε τόσο η ρινοπλαστική όσο και η...οφθαλμική βελτίωση γιά τη σύντροφο του ράπερ...:612:Αυτό που φαίνεται να μένει ύστερα από τόσες αντιπαραθέσεις,είναι ν'αντιμετωπισθεί και ο...στραβισμός:126:)
:135::135: Ψέματα μπορώ να γελάσω περισσότερο...Έγραψες πάλι..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

παιδια βγαλτε το αχτι σας εδω για να μην παρει κανεις homework!:146:

Reaction score
40

Όλο το πας...όλο το γυρίζεις....βρε μπέρδεψες το θέμα?:142:
Δεν είναι εδώ το λυκόφως των Αθανάτων...εδώ είναι το θαμπό φως της στραβομάρας:135:

Reaction score
1.213

(Ίσως τελικά να χρειαζόμαστε οι περισσότεροι και από μιά επέμβαση laser διόρθωσης της μυωπίας ή του...καταρράκτη,καθότι δεν παρατηρήσαμε τόσο καιρό ότι το συγκεκριμένο νήμα ανοίχθηκε γιά να εξάρει την...ανόρθωση της ποιότητας ζωής που επέφερε τόσο η ρινοπλαστική όσο και η...οφθαλμική βελτίωση γιά τη σύντροφο του ράπερ...:612:Αυτό που φαίνεται να μένει ύστερα από τόσες αντιπαραθέσεις,είναι ν'αντιμετωπισθεί και ο...στραβισμός:126:)
Μα και ο στραβισμος..με ρινοπλαστικη αντιμετωπιζεται....:204::204:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Όλο το πας...όλο το γυρίζεις....βρε μπέρδεψες το θέμα?:142:
Δεν είναι εδώ το λυκόφως των Αθανάτων...εδώ είναι το θαμπό φως της στραβομάρας:135:
καλη μου Fedra, δεν εχεις καταλαβει κατι απλο του οποιου την απλη αληθεια θα φωτισω αυτοστιγμης μπροστα στα ανυποψιαστα ματια σου. Ανεξαρτητως θεματος το οιονδηποτε ζητημα μπορει αρχικα να φαινεται κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικο με πολιτιστικες και λοιπες προεκτασεις αλλα κατα βαθος ειναι παντα σεξουαλικο. Αποδειξη η εξελιξη του συγκεκριμμενου thread.

Οσον αφορα εμενα, γενικα ειμαι στοκος. Καθομαι το πρωι και φτιαχνω μια λιστα με ατακες οι οποιες κολλανε παντου, και το απογευμα που μπαινετε ολοι, τις παιζω σε ολα τα θεματα!:204::204:

Reaction score
1.844

Πολλά αναλόγως ποιο εννοείς.
Όχι αυτό είναι συγκεκριμένο. Λοιπόν:
  1. Να είναι 1,32 για να έρχεται στο στόμα της κατευθείαν στο "σημείο ενδιαφέροντος". :612:
  2. Να έχει μεγάλα αυτιά για να μπορείς να κοντρολάρεις το ρυθμό. :126:
  3. Να έχει πλακέ κεφάλι
για να ακουμπάς το ποτό σου! :107:

Reaction score
40

Άσε που είναι και 1,57. Να ήταν τουλάχιστον 1,32 με μεγάλα αυτιά και πλακέ κεφάλι στη κορυφή ... :107:
:121: Τελικά μήπως θα έπρεπε ο τίτλος του θέματος να ήταν...'' Η γυναικάρα του..τάπερ'' τι λές κι εσύ?:142:

ΥΓ. Γνωστό καλέ το ανέκδοτο...

Reaction score
6

Όχι αυτό είναι συγκεκριμένο. Λοιπόν:
  1. Να είναι 1,32 για να έρχεται στο στόμα της κατευθείαν στο "σημείο ενδιαφέροντος". :612:
  2. Να έχει μεγάλα αυτιά για να μπορείς να κοντρολάρεις το ρυθμό. :126:
  3. Να έχει πλακέ κεφάλι
για να ακουμπάς το ποτό σου!
Έλα τώρα!!!! Γίνεσαι κακός!:101::136:

Reaction score
40

καλη μου Fedra, δεν εχεις καταλαβει κατι απλο του οποιου την απλη αληθεια θα φωτισω αυτοστιγμης μπροστα στα ανυποψιαστα ματια σου. Ανεξαρτητως θεματος το οιονδηποτε ζητημα μπορει αρχικα να φαινεται κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικο με πολιτιστικες και λοιπες προεκτασεις αλλα κατα βαθος ειναι παντα σεξουαλικο. Αποδειξη η εξελιξη του συγκεκριμμενου thread.

Οσον αφορα εμενα, γενικα ειμαι στοκος. Καθομαι το πρωι και φτιαχνω μια λιστα με ατακες οι οποιες κολλανε παντου, και το απογευμα που μπαινετε ολοι, τις παιζω σε ολα τα θεματα.
Μπα δε νομίζω... από σεξουαλικό κατέληξε σε παρωδία :142:

Reaction score
6

:121: Τελικά μήπως θα έπρεπε ο τίτλος του θέματος να ήταν...'' Η γυναικάρα του..τάπερ'' τι λές κι εσύ?:142:

ΥΓ. Γνωστό καλέ το ανέκδοτο...
Τι γελάς βρε λουλούδω?!!! Προσβλητικό ήταν για τις γυναίκες!:105:

Reaction score
6

Μπα δε νομίζω... από σεξουαλικό κατέληξε σε παρωδία :142:
Και καλά έκανε, γιατί τέτοιο που ήταν....:142::142:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Τι γελάς βρε λουλούδω?!!! Προσβλητικό ήταν για τις γυναίκες!:105:
Έλα τώρα το ανέκδοτο είναι κομμένο και ραμμένο για την κυρία κοκοτάπερ...που αυτή προσβάλει το γυναικείο φύλο:126:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Οσον αφορα εμενα, γενικα ειμαι στοκος. Καθομαι το πρωι και φτιαχνω μια λιστα με ατακες οι οποιες κολλανε παντου, και το απογευμα που μπαινετε ολοι, τις παιζω σε ολα τα θεματα!:204::204:
:607::607:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος