Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

΄΄Υποχρεωμένοι΄΄ να δώσουν πληροφορίες γιά τον εαυτό τους,είναι μόνο εκείνοι που προτίθενται να πουν ψέμματα.Κι εγώ δεν αισθάνομαι να είμαι ένας από αυτούς...

΄΄Μοίρα΄΄ έχουμε την τάση ν'αποκαλούμε το σύνολο των δικών μας λαθών στη ζωή...

:126:
Πιο επιτυχημένα δεν υπήρχε περίπτωση να τα γράψεις!:107:

Εύγε!:107:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

΄΄Μοίρα΄΄ έχουμε την τάση ν'αποκαλούμε το σύνολο των δικών μας λαθών στη ζωή...
Καθε βημα μας μπορει να αποδειχθει στο μελλον οτι ηταν λανθασμενο.Μηπως να σταματησουμε να περπαταμε ? :137:

Reaction score
6

Καθε βημα μας μπορει να αποδειχθει στο μελλον οτι ηταν λανθασμενο.Μηπως να σταματησουμε να περπαταμε ? :137:
Μα δε σου είπε να μοιρολατρείς!:126:

Όταν κάτι μας πάει στραβά το ρίχνουμε απλά στη μοίρα χωρίς να προσπαθούμε να κοιτάξουμε σε τι συμβάλλαμε κι εμείς ώστε να πάει λάθος.:137:

Φυσικά και συνεχίζουμε να περπατάμε, αλλά αν δεν ρίξουμε και μια ματιά στο τι έχουμε κάνει ή δεν κάνει τότε η ίδια μοίρα θα μας κυνηγάει!

Reaction score
40

:136:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Μα δε σου είπε να μοιρολατρείς!:126:
Ναι ξερω εμεις φτιαχνουμε την μοιρα μας .Μονο που τα κομματια του παζλ ειναι πολλα .Και δεν βρισκονται ολα στα δικα μας χερια...:114:

Reaction score
40

Ναι ξερω εμεις φτιαχνουμε την μοιρα μας .Μονο που τα κομματια του παζλ ειναι πολλα .Και δεν βρισκονται ολα στα δικα μας χερια...:114:
Εεε σύρε και πάρτα βρε Meletov..:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Συμφωνώ απόλυτα!

Αλλά το τι αποφάσεις θα πάρουμε για κάτι που δεν περνάει από το χέρι μας ολοκληρωτικά αυτό είναι μόνο δικό μας!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Να σταματήσουμε να περπατάμε ανάμεσα στ'αυτοκίνητα την ώρα που τρέχουν...Γιατί κατά τη δική σου μοιρολατρική ερμηνεία,θα έπρεπε να ορμάμε μέσα στην πυρκαγιά και κατόπιν να κλαίμε τη...Μοίρα μας που καήκαμε!Αν είναι δυνατόν...Το περιβόητο ΄΄μυαλό΄΄ και οι γνώσεις που μπορούμε να πάρουμε,προς τί μας ωφελούν τότε;Την παροιμία "κοντά στο νου κι η γνώση",την έχεις ακουστά;

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Αλλά το τι αποφάσεις θα πάρουμε για κάτι που δεν περνάει από το χέρι μας ολοκληρωτικά αυτό είναι μόνο δικό μας!!!!
Με ποιο τροπο ?

Reaction score
1.213

Να σταματήσουμε να περπατάμε ανάμεσα στ'αυτοκίνητα την ώρα που τρέχουν...Γιατί κατά τη δική σου μοιρολατρική ερμηνεία,θα έπρεπε να ορμάμε μέσα στην πυρκαγιά και κατόπιν να κλαίμε τη...Μοίρα μας που καήκαμε!Αν είναι δυνατόν...Το περιβόητο ΄΄μυαλό΄΄ και οι γνώσεις που μπορούμε να πάρουμε,προς τί μας ωφελούν τότε;Την παροιμία "κοντά στο νου κι η γνώση",την έχεις ακουστά;

Ναι εγω μπορω να σταματησω να περπαταω αναμεσα στα αυτοκινητα ...αλλα δεν μπορω να υπολογισω αν ο αλλος που ερχεται απεναντι μου ειναι μεθυσμενος.Οπως δεν μπορω να υπολογισω και καποιο ιατρικο λαθος..

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Με ποιο τροπο ?
Έλα τώρα... Σε θεωρώ αρκετά έξυπνο ώστε να μην έκανες αυτή την ερώτηση.

Με ποιο τρόπο παίρνει κάποιος τις αποφάσεις για τη ζωή του αυτό είναι ένα τελείως προσωπικό θέμα και κανείς δε μπορεί να δώσει απάντηση σε αυτό.

Εκείνο που κάνει κάποιον να ξεχωρίζει από έναν μοιρολάτρη είναι το γεγονός ότι αποδέχεται το τίμημα της απόφασής του, όποιο κι αν είναι αυτό καλό ή κακό και προχωράει. Αν του έχει μείνει και κάτι απ' αυτό τοτέ ακόμη καλύτερα γι' αυτόν.

Reaction score
40

Ναι εγω μπορω να σταματησω να περπαταω αναμεσα στα αυτοκινητα ...αλλα δεν μπορω να υπολογισω αν ο αλλος που ερχεται απεναντι μου ειναι μεθυσμενος.Οπως δεν μπορω να υπολογισω και καποιο ιατρικο λαθος..
Εντάξει ας πούμε ότι δεν μπορείς να υπολογίσεις....να προνοήσεις όμως μπορείς..:126:

Reaction score
6

Εντάξει ας πούμε ότι δεν μπορείς να υπολογίσεις....να προνοήσεις όμως μπορείς..:126:
Διαφωνώ μαζί σου! Δε μπορείς να προνοείς τα πάντα.

Reaction score
1.213

Πες μου λοιπον πως μπορω να προνοησω ωστε να αποφυγω ενα πιθανο ιατρικο λαθος ενος καταξιωμενου (για να μην μου πειτε..ε ας επαιρνες ..συστασεις ) ιατρου ...

Θα υπαρχουν φανταζομαι τετοια...:121:

Reaction score
6

Πες μου λοιπον πως μπορω να προνοησω ωστε να αποφυγω ενα πιθανο ιατρικο λαθος ενος καταξιωμενου (για να μην μου πειτε..ε ας επαιρνες ..συστασεις ) ιατρου ...

Ή για να το κάνουμε πιο κοντινό με το θέμα, πως μπορεί να προνοήσει κάποια ότι δεν θα έχει μικρό στήθος που δεν θα αρέσει στους άνδρες. :138:

Reaction score
40

Διαφωνώ μαζί σου! Δε μπορείς να προνοείς τα πάντα.
Δεν αντιλέγω..γι αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή αρκεί τουλάχιστον να είσαι υποψιασμένος και συνειδητοποιημένος.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Δεν αντιλέγω..γι αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή αρκεί τουλάχιστον να είσαι υποψιασμένος και συνειδητοποιημένος.
Σε τι υποψιασμένος?

Reaction score
40

Το τυχαίο είναι μέσα στη ζωή και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζεις.
Ο γιατρός κι αυτός άνθρωπος είναι που μπορεί να κάνει λάθη που όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο για τους ασθενείς του και την καριέρα του.
Όταν λέω προνοητικός εννοώ πριν φτάσεις στον γιατρό να έχεις φροντίσει την υγεία σου έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα ιατρικά λάθη και με αυτό τον τρόπο ο γιατρός θα σου είναι αχρείαστος για αρκετά χρόνια.
Αν όμως φτάσεις στο τελευταίο στάδιο και χρειάζεσαι γιατρό και επέμβαση τότε θα πρέπει να έχεις συνειδητοποιήσει πως τα λάθη σου θα προσπαθήσει να τα διορθώσει ένας ειδήμων μεν γιατρός αλλά και άνθρωπος ταυτόχρονα που δεν είναι Θεός.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.924
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv