Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Σε τι υποψιασμένος?
Ότι όλα μπορούν να συμβούν και πως κανένας δεν είναι αθάνατος στην τελική.

Reaction score
6
Για να είμαστε επι του θέματος λοιπόν, πιστεύω πως αν μια γυναίκα απόλυτα υγιής, αρτιμελής, ευπαρουσίαστη κλπ αποφασίσει να κάνει μια πλαστική εγχείρηση μόνο και μόνο γιατί έτσι πιστεύει ότι θα γίνει αρεστή ή περισσότερο αρεστή, και το χειρουργείο αποβεί μοιραίο τόσο για την υγεία της ή ακόμη και για την ίδια της τη ζωή, τοτέ.... ναι θα έπρεπε να πάει συνειδητοποιημένη και υποψιασμένη.

Το να κάνει κάποιος/α μια εγχείρηση λόγω πραγματικής ανάγκης, τότε το σημείο μέχρι το οποίο "αποφασίζει για τη μοίρα του" είναι ο γιατρός και το νοσοκομείο. Αν κάτι πάει στραβά δε μπορεί να το προβλέψει αλλά δεν είχε άλλη επιλογή.

Αλλά το να πάει κάποιος/κάποια χωρίς ιδιαίτερο λόγο να κάνει μια ανούσια εγχείρηση τότε είναι άξιος/α της μοίρας του/της.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Το τυχαίο είναι μέσα στη ζωή και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζεις.
Χαιρομαι που συμφωνησαμε.Στην ονομασια τα χαλασαμε λιγο...αλλα τι μοιρα τι τυχη...:114:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Το τυχαίο είναι μέσα στη ζωή και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζεις.
Ο γιατρός κι αυτός άνθρωπος είναι που μπορεί να κάνει λάθη που όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο για τους ασθενείς του και την καριέρα του.
Όταν λέω προνοητικός εννοώ πριν φτάσεις στον γιατρό να έχεις φροντίσει την υγεία σου έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα ιατρικά λάθη και με αυτό τον τρόπο ο γιατρός θα σου είναι αχρείαστος για αρκετά χρόνια.
Αν όμως φτάσεις στο τελευταίο στάδιο και χρειάζεσαι γιατρό και επέμβαση τότε θα πρέπει να έχεις συνειδητοποιήσει πως τα λάθη σου θα προσπαθήσει να τα διορθώσει ένας ειδήμων μεν γιατρός αλλά και άνθρωπος ταυτόχρονα που δεν είναι Θεός.
Και αν είναι κληρονομική η ασθένεια τότε τι γίνεται?:136::137:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Για να είμαστε επι του θέματος λοιπόν, πιστεύω πως αν μια γυναίκα απόλυτα υγιής, αρτιμελής, ευπαρουσίαστη κλπ αποφασίσει να κάνει μια πλαστική εγχείρηση μόνο και μόνο γιατί έτσι πιστεύει ότι θα γίνει αρεστή ή περισσότερο αρεστή, και το χειρουργείο αποβεί μοιραίο τόσο για την υγεία της ή ακόμη και για την ίδια της τη ζωή, τοτέ.... ναι θα έπρεπε να πάει συνειδητοποιημένη και υποψιασμένη.

Το να κάνει κάποιος/α μια εγχείρηση λόγω πραγματικής ανάγκης, τότε το σημείο μέχρι το οποίο "αποφασίζει για τη μοίρα του" είναι ο γιατρός και το νοσοκομείο. Αν κάτι πάει στραβά δε μπορεί να το προβλέψει αλλά δεν είχε άλλη επιλογή.

Αλλά το να πάει κάποιος/κάποια χωρίς ιδιαίτερο λόγο να κάνει μια ανούσια εγχείρηση τότε είναι άξιος/α της μοίρας του/της.
Για μένα η πρόβλεψη και η προσοχή είναι πριν φτάσουν τα πράγματα σε μια εγχείρηση πραγματικής ανάγκης για κάποιον άνθρωπο...(αλλά ποιος νοιάζεται από την αρχή θα μου πεις:121:)
Γιατί και τότε θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος και σε ετοιμότητα.

Για το παραπάνω στο οποίο αναφέρεσαι συμφωνώ μαζί
σου.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Και αν είναι κληρονομική η ασθένεια τότε τι γίνεται?:136::137:
Τα γνωστά....συντήρηση λες και είσαι έργο τέχνης...δηλ αντίκα εκ γενετής δυστυχώς.... αλλά νομίζω τα τραβήξαμε ελαφρώς το θέμα...:142:

Reaction score
10
Εγώ ξέρω ότι για 445 posts, ασχολείστε όλοι και όλες με τον κ@λ@ και τα βυδιά αυτής της "γυναικάρας"... Αυτό που ήθελε δλδ, το πέτυχε!!!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Για μένα η πρόβλεψη και η προσοχή είναι πριν φτάσουν τα πράγματα σε μια εγχείρηση πραγματικής ανάγκης για κάποιον άνθρωπο...(αλλά ποιος νοιάζεται από την αρχή θα μου πεις)
Γιατί και τότε θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος και σε ετοιμότητα.

Για το παραπάνω στο οποίο αναφέρεσαι συμφωνώ μαζί
σου.

Αυτά που γράφεις τα κάνεις?!!:136::142:

Με τα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια!!!:142: Όχι μόνο εσύ φυσικά και εγώ και όλοι μας.

Εγώ όμως "πρόβατο για σφαγή" δεν πάω αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος!:105:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Εγώ ξέρω ότι για 445 posts, ασχολείστε όλοι και όλες με τον κ@λ@ και τα βυδιά αυτής της "γυναικάρας"... Αυτό που ήθελε δλδ, το πέτυχε!!!!

:142: Τι λές καλέ? Φτάσαμε να το ''εμβαθύνουμε'' κιόλας το θέμα μεταξύ σοβαρού κι αστείου:138:

Reaction score
17.449
Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Χριστινα για κοιτα τα σημερινα ποστς. Νομιζω οτι εδωσα αλλο χρωμα και κατευθυνση στην κουβεντα.

ναι...ναι...ομολογω πως...δεν σε αναγνωριζω....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

ναι...ναι...ομολογω πως...δεν σε αναγνωριζω....

οτι με αναγνωριζεις θες να πεις. Ποιος αλλος εκανε διαχωρισμο του ενστικτου και του συναισθηματος?:126:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Η γυναικάρα του ραπερ και το πεπρωμένο των...σκράπερ(!)

Χαιρομαι που συμφωνησαμε.Στην ονομασια τα χαλασαμε λιγο...αλλα τι μοιρα τι τυχη...:114:
Όσο ο καθένας ΄΄κυνηγάει΄΄ την τύχη του χωρίς σοβαρό λόγο,θα τον ΄΄πετύχει΄΄ κι αυτή κάποια μέρα...Όλο και ΄΄κάτι΄΄ τυχαίνει στους ΄΄σκράπες΄΄ των...παθημάτων:612:
΄΄Ηθικόν δίδαγμα΄΄ που προκύπτει από την όλη ενασχόληση:"Το πετρωμένον φυγείν αδύνατον...":126:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.788

Και μια ερώτηση για την Fedra:

Ας πούμε πως μία νέα γυναίκα δεν έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο και το στήθος της είναι χάλια (ανύπαρκτο, κρεμασμένο κλπ).

Αφήνουμε στην άκρη την εκδοχή "Ας πάει να πνιγεί!" :142:

Σε αυτήν "δικαιολογείται" η πλαστική επέμβαση για να αποκτήσει ένα "+" στη ζωή της; Απλά μικρά ενθέματα, όχι τίποτα τούμπανα... :116:

Υ.Γ. Το ότι προτιμώ τις γυναίκες με πλαστικές επεμβάσεις δεν σημαίνει πως όποια έχει "βάλει" στήθος μου αρέσει. Πρέπει να ταιριάζει με το υπόλοιπο σώμα. Τι να κάνω το τουρλωτό β^ζί αν είναι υπέρβαρη ή αν η περιφέρειά της είναι επιπέδου φώκιας ή αν έχει 10 δίπλες στην κοιλιά; :109:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Η γυναικάρα του ραπερ και το πεπρωμένο των...σκράπερ(!)

"Ηθικόν δίδαγμα" που προκύπτει από την όλη ενασχόληση: "Το πετρωμένον φυγείν αδύνατον...":126:
Ξέρω μία που μπερδεύτηκε και αντί για σιλικόνη έβαλε... θερμόκολα... :143:

Reaction score
4

Μπα δεν τα διαβάζω όλα.......:407:..., νόμιζα ότι θα έβρισκα καμία έξυπνη απάντηση αλλά τίποτα, δεν τα πιάνω τα επιστημονικά αστεία... (λες επειδή είμαι "ωραίος".....:138: )

Σκέφτομαι κάτι από εχθές και είπα να ρωτήσω και εσάς.....
Αυτός ο Μπράντ Πιτ και ο άλλος ο Τζόνι Ντέπ....., δεν είναι λίγο αργόστροφοι και χαμηλότερου πνευματικού επιπέδου ?

Reaction score
40

Και μια ερώτηση για την Fedra:

Ας πούμε πως μία νέα γυναίκα δεν έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο και το στήθος της είναι χάλια (ανύπαρκτο, κρεμασμένο κλπ).

Αφήνουμε στην άκρη την εκδοχή "Ας πάει να πνιγεί!"
Σε αυτήν "δικαιολογείται" η πλαστική επέμβαση για να αποκτήσει ένα "+" στη ζωή της; Απλά μικρά ενθέματα, όχι τίποτα τούμπανα...
Δεν είμαι κατά των επεμβάσεων που λύνουν προβλήματα αλλά των επεμβάσεων που....προσθέτουν...μελλοντικά προβλήματα :126:σε υγιείς ανθρώπους με καλές αναλογίες που τις κάνουν....τατατατζουμ....τούυυυμπανα:142:

Υ.Γ. Το ότι προτιμώ τις γυναίκες με πλαστικές επεμβάσεις δεν σημαίνει πως όποια έχει "βάλει" στήθος μου αρέσει. Πρέπει να ταιριάζει με το υπόλοιπο σώμα. Τι να κάνω το τουρλωτό β^ζί αν είναι υπέρβαρη ή αν η περιφέρειά της είναι επιπέδου φώκιας ή αν έχει 10 δίπλες στην κοιλιά;
Ορίστε μας τώρα....κλαίνε οι ελεύθερες ...κλαίνε και οι παντρεμένες:105:
Τι ρωτάς εμένα τι να το κάνεις το γλυπτό που μου περιγράφεις? Δε σου πάει να κάνεις τον Φειδία ούτε να γίνω τροχονόμος στο γούστο σου:136:

Reaction score
40

Μπα δεν τα διαβάζω όλα......., νόμιζα ότι θα έβρισκα καμία έξυπνη απάντηση αλλά τίποτα, δεν τα πιάνω τα επιστημονικά αστεία... (λες επειδή είμαι "ωραίος"..... )

Σκέφτομαι κάτι από εχθές και είπα να ρωτήσω και εσάς.....
Αυτός ο Μπράντ Πιτ και ο άλλος ο Τζόνι Ντέπ....., δεν είναι λίγο αργόστροφοι και χαμηλότερου πνευματικού επιπέδου ?
Ε όχι και δεν υπάρχουν έξυπνες απαντήσεις...οι δικές σου για παράδειγμα τι είναι?:105:

Δε με ενδιαφέρει καθόλου τι είναι ο Πιτ και Ντεπ :142: μπροστά στον Αντώνη δεν πιάνουν μια.

Reaction score
0

απο το πληκτρολογιο μου το πηρες. Ας κανουμε καμια συναντηση "2 know us bettaa.." να χαιδευτουμε λιγακι να ρθουμε πιο κοντα γιατι αυτο το απροσωπο ξεθωριαζει με τον καιρο...:142:
όχι πολύ κοντά....μη καούμε....:141::142:lol

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members