Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Η γυναικάρα του ραπερ και το πεπρωμένο των...σκράπερ(!)

Η τύχη και η ψυχική διάθεση κυβερνούν τον κόσμο.(δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει :138:)..
Καλημέρη Λιζέτα ~ Μοίρα κρυφή :138:
[YOUTUBE]IOkF4lTGA50[/YOUTUBE]

Μικρό πουλί χαμένο
απ' τη φωλιά πεσμένο

αργοπεθαίνει μες στο δρόμο
το βλέπεις συλλογιέσαι
μα εύκολα ξεχνιέσαι
και δραπετεύεις απ' τον πόνο
.

Καλό κρασί
κι ό,τι βρέξει κι ό,τι πάρει
μοίρα κρυφή
αχ σε πήραμε χαμπάρι

ό,τι κι αν πεις
σου σηκώνω το ποτήρι
έτσι κι αλλιώς
θα σου κάνω το χατίρι
μοίρα κρυφή.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.794
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Δεν είμαι κατά των επεμβάσεων που λύνουν προβλήματα αλλά των επεμβάσεων που....προσθέτουν...μελλοντικά προβλήματα :126:σε υγιείς ανθρώπους με καλές αναλογίες που τις κάνουν....τατατατζουμ....τούυυυμπανα:142:
Αυτό που λες είναι άκρως υποκειμενικό.

Ποιες είναι οι καλές αναλογίες;

Για σένα είναι η Μάρθα Καραγιάννη (το θυμάμαι από άλλο thread:137:) που εγώ τη βλέπω σαν μια αγύμναστη χοντρή, σχήματος κιθάρας.
Για μένα είναι μία super fit κοπέλα που εσύ τη θεωρείς τραβεστί, ανορεξική κλπ

Ο μέσος όρος δεν είναι για μένα το πρότυπο, είναι απλά μέσος όρος. Για να ξεχωρίζει κάποιος πρέπει να έχει τη διαφορετικότητά του, που για τον καθένα μας είναι σχετική.
Έχω "φάει" πάνω από 20 χρόνια ασχολούμενος με αθλήματα και γυμναστήρια και το σώμα που θεωρείται "κανονικό" από τους πολλούς για μένα είναι χοντρό.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Ρίξε μια ματιά στο Avatar του ChrisB. :137:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Η γυναικάρα του ραπερ και το πεπρωμένο των...σκράπερ(!)

Καλημέρη Λιζέτα ~ Μοίρα κρυφή :138:

Μικρό πουλί χαμένο
απ' τη φωλιά πεσμένο

αργοπεθαίνει μες στο δρόμο
το βλέπεις συλλογιέσαι
μα εύκολα ξεχνιέσαι
και δραπετεύεις απ' τον πόνο
.

Καλό κρασί
κι ό,τι βρέξει κι ό,τι πάρει
μοίρα κρυφή
αχ σε πήραμε χαμπάρι

ό,τι κι αν πεις
σου σηκώνω το ποτήρι
έτσι κι αλλιώς
θα σου κάνω το χατίρι
μοίρα κρυφή.
προστυχομουτροοοο.....:137:

Reaction score
33

Για σένα είναι η Μάρθα Καραγιάννη (το θυμάμαι από άλλο thread:137:) που εγώ τη βλέπω σαν μια αγύμναστη χοντρή, σχήματος κιθάρας.

Ο μέσος όρος δεν είναι για μένα το πρότυπο, είναι απλά μέσος όρος. Για να ξεχωρίζει κάποιος πρέπει να έχει τη διαφορετικότητά του, που για τον καθένα μας είναι σχετική.
Έχω "φάει" πάνω από 20 χρόνια ασχολούμενος με αθλήματα και γυμναστήρια και το σώμα που θεωρείται "κανονικό" από τους πολλούς για μένα είναι χοντρό.

Ναι καλά! Δεν την έχεις δει σε τσόντα για αυτό το λες....:138:

Reaction score
0

To ότι νομίζατε πως είμαι πιό έξυπνος ώστε ν'απαντώ όπως θέλετε,θίγει μόνο εσάς που δεν καταλάβατε το πόσο ΄΄βλάκας΄΄ είμαι!
Κατόρθωσα γιά λίγο να σας ξεγελάσω(τι επιτυχία),μιά κι εσείς είστε κατά τα λεγόμενά σας ο ανώτερος δείκτης ευφυΐας...Εγώ όμως παραδέχομαι ότι είμαι ο ανώτερος δείκτης ΄΄βλακείας΄΄,άρα πιό ευτυχής γιατί έχω αποδεχθεί τον εαυτό μου.Προσέξτε όμως,ό χ ι ο ΄΄κατώτερος της ευφυΐας΄΄,επομένως πάνω από το μέσο όρο:612:
Εσείς σαν πανέξυπνη ας καταλάβετε την ειδικότητά ή ας βάλετε όποια σας αρέσει αν έτσι νομίζετε
(υπάρχουν άτομα που εξιτάρονται από τις...ειδικότητες),αλλά ουδόλως θ'απαντήσω επειδή θεωρώ ανούσιο ένα site μουσικής-κινηματογράφου να το μετατρέψουμε σε αμιγώς ιατρικό.

εσείς αναφέρατε ότι μιλάω σαν πολύ μεγαλύτερη...εσείς με χαρακτηρίζετε τώρα πανέξυπνη...εγώ δεν προσέδωσα κανένα χαρακτηρισμό σε κανένα μας και δεν μίλησα και για δείκτη ευφυΐας...υπάρχει λόγος που θίγεστε διαρκώς...ουσιαστικά από τα δικά σας γραφόμενα???:116:

Κρατείστε πάντως άσβεστη την αυταρέσκειά σας.Και μόνο αυτή είναι ικανή (κατά το σκεπτικό σας) ν'αυξήσει το δείκτη νοημοσύνης σας.Θυμηθείτε όμως ότι υπάρχουν και ΄΄βλάκες΄΄ επιστήμονες που μπορούν να διαισθάνονται πολλές αλήθειες μέσα από τα γραφόμενα.

μα νομίζω ότι ο ίδιος μου το έχετε αναγνωρίσει....επομένως η αυταρέσκεια μου περιττευει....:138:

Και θεωρώ το θέμα λήξαν...

το -μεταξύ μας θέμα- ηταν προ πολλού λήξαν....γιατί δεν αντέχετε να έχετε κάποιο άτομο απέναντι σας, που με ευκολία αντιπαρέρχεται τα (υποτιθέμενα) επιχειρήματα σας...:107

καλό απόγευμα!!!:107:

Reaction score
0

+1000000

Reaction score
40

Εσύ δηλαδή πιστεύεις πως στην ομορφιά του κάθε ανθρώπου υπάρχει αντικειμενικότητα απόψεων?:121:

Βρε Άλεξ αν οι άλλοι βλέπουν το σώμα σου κανονικό και εσύ χοντρό...πως θα μιλήσουμε για αντικειμενική ομορφιά ?(που δεν υπάρχει τον πισινό του κάτω να χτυπάς)

ΥΓ. Όντως είσαι κανονικός αλλά μέχρι να το καταλάβεις....θα περάσουν ποοοολλλλαααά χρόνια....

Reaction score
33

Μα για τι μιλάνε??!?!?!??!

Πλάκα δεν κάνουμε? :121:

I'm Lost :138:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

το -μεταξύ μας θέμα- ηταν προ πολλού λήξαν....γιατί δεν αντέχετε να έχετε κάποιο άτομο απέναντι σας, που με ευκολία αντιπαρέρχεται τα (υποτιθέμενα) επιχειρήματα σας...:107
καλό απόγευμα!!!:107:
Ευτυχώς που απαντάτε έτσι,γιατί θεωρώ τελειωμένο το θέμα μιάς στείρας αντιπαράθεσης.Ομιλώ πάντα ως γνήσιος ΄΄βλάξ΄΄ και αν διαβάζατε καλύτερα θα καταλαβαίνατε τον τρόπο με τον οποίο γενικότερα αντιπαραθέτω τις απόψεις μου.Aπό καμία μάχη δεν φεύγω(Όταν α ξ ί ζ ε ι φυσικά τον κόπο)...Καλό απόγευμα και το ποιός από τους δύο έχει πρόθεση να δυναμιτίζει με ατυχείς και ΄΄κλισέ΄΄ εκφράσεις ένα διάλογο,είναι κάτι που φαίνεται μιά και τα γραπτά μένουν γιά να ξαναδιαβάζονται-δυστυχώς ή ευτυχώς...

:612:

Reaction score
0

Ευτυχώς που απαντάτε έτσι,γιατί θεωρώ τελειωμένο το θέμα μιάς στείρας αντιπαράθεσης.Ομιλώ πάντα ως γνήσιος ΄΄βλάξ΄΄ και αν διαβάζατε καλύτερα θα καταλαβαίνατε τον τρόπο με τον οποίο γενικότερα αντιπαραθέτω τις απόψεις μου.Aπό καμία μάχη δεν φεύγω(Όταν α ξ ί ζ ε ι φυσικά τον κόπο)...Καλό απόγευμα και το ποιός από τους δύο έχει πρόθεση να δυναμιτίζει με ατυχείς και ΄΄κλισέ΄΄ εκφράσεις ένα διάλογο,είναι κάτι που φαίνεται μιά και τα γραπτά μένουν γιά να ξαναδιαβάζονται-δυστυχώς ή ευτυχώς...

:612:
το κηρύξατε λήξαν αλλά το συνεχίζετε...λολ:137::116:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.794

Εσύ δηλαδή πιστεύεις πως στην ομορφιά του κάθε ανθρώπου υπάρχει αντικειμενικότητα απόψεων?:121:
Μα αυτό ακριβώς λέω! Από τη στιγμή που δεν τα βρίσκουμε στην "ομορφιά", πως θα τα βρούμε στις "ιδανικές αναλογίες";

Βρε Άλεξ αν οι άλλοι βλέπουν το σώμα σου κανονικό και εσύ χοντρό...πως θα μιλήσουμε για αντικειμενική ομορφιά ?(που δεν υπάρχει τον πισινό του κάτω να χτυπάς)
Δε μίλησα για το δικό μου σώμα, μιλάω για μια γυναίκα που βλέπουμε και θαυμάζουμε ή όχι.

Για το δικό μου σώμα, είμαι ακόμα πιο αυστηρός και ξέρω πότε ακριβώς είναι ok σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια (αριθμητικά).
Όταν η λιπομέτρηση δείχνει κάτω από 12-13% αρχίζω να μου αρέσω. Τώρα που "παίζω" στα 17-18% μου φαίνομαι κάπως.:109:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το θεμα ειναι ληξαν απο την αρχη. Η υποκειμενικοτητα ειναι κατι ακλονητο.

Καποια στιγμη μιλουσα με τον Φ. Δεληβορια και μου ειχε πει το εξης:

Οταν εχεις ενα ποτηρι δροσερο φρεσκοστυμμενο χυμο πορτοκαλιου, τοτε το βαζεις στο στομα σου και το πινεις σιγα σιγα για να απολαυσεις μεχρι το τελος.

Οταν δεν εχεις ενα ποτηρι δροσερο φρεσκοστυμμενο χυμο πορτοκαλιου, τοτε θα αρχισουν οι συζητησεις επι συζητησεων.....και μπορει να γραψεις και ενα τραγουδακι για την απουσια του.

Reaction score
40

Μα για τι μιλάνε??!?!?!??!

Πλάκα δεν κάνουμε? :121:

I'm Lost :138:
Αγαπητέ ChrisB πρέπει να ομολογήσω ότι ζούμε στιγμές αξέχαστης υψηλής σουρεαλιστικής τέχνης της γλυπτικής.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε πως η γλυπτική και ο μέγας γλύπτης δημιουργεί με την ακρίβεια της πλαστικής τέλειες αναλογίες :142: Προσοχή στο βλέμμα του δημιουργού σε παρακαλώ:126:
[reliops=Salvador Dali with silver ink][youtube]XGON1og89WY[/youtube][/reliops]

Reaction score
19

Η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας.

Φ. Νίτσε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo