Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

Reaction score
40
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

το θεμα ειναι ληξαν απο την αρχη. Η υποκειμενικοτητα ειναι κατι ακλονητο.

Καποια στιγμη μιλουσα με τον Φ. Δεληβορια και μου ειχε πει το εξης:

Οταν εχεις ενα ποτηρι δροσερο φρεσκοστυμμενο χυμο πορτοκαλιου, τοτε το βαζεις στο στομα σου και το πινεις σιγα σιγα για να απολαυσεις μεχρι το τελος.

Οταν δεν εχεις ενα ποτηρι δροσερο φρεσκοστυμμενο χυμο πορτοκαλιου, τοτε θα αρχισουν οι συζητησεις επι συζητησεων.....και μπορει να γραψεις και ενα τραγουδακι για την απουσια του.
E κάτι κουτά τα λέει ώρες ώρες κι αυτός...:108:

Reaction score
40

Μα αυτό ακριβώς λέω! Από τη στιγμή που δεν τα βρίσκουμε στην "ομορφιά", πως θα τα βρούμε στις "ιδανικές αναλογίες";

Δε μίλησα για το δικό μου σώμα, μιλάω για μια γυναίκα που βλέπουμε και θαυμάζουμε ή όχι.

Για το δικό μου σώμα, είμαι ακόμα πιο αυστηρός και ξέρω πότε ακριβώς είναι ok σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια (αριθμητικά).
Όταν η λιπομέτρηση δείχνει κάτω από 12-13% αρχίζω να μου αρέσω. Τώρα που "παίζω" στα 17-18% μου φαίνομαι κάπως.
Ακόμη να πιάσεις το 20-25 ?:142: :136: Να στανιάρεις? Το 12-13 άστο καλύτερα....λίγα πράγματα:142:

Reaction score
59

Αρκετα με τη γυναικαρα του α-ραπερ.
ναι ναι ελεος αμαν πια !!!

NA ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΤΟΥ Vincent Cassel :126:

H ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ natural βεβαιως βεβαιως !!!:137:

Reaction score
0

ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ναι...natural όχι....δεν πιστεύω να σας χαλάει όμως..:136:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

για μενα η απολυτη Μις Γαλαξιας..

Reaction score
59

MΠΟΡΕΙ ΝΑ εχει φτιαχτει αλλα το εκανε με τροπο ομορφο και το αποτελεσμα ειναι super !! σε αντιθεση με το εκτρωμα την "γυναικαρα" του paparoραπερ ΙCE T !!!! η οποια ξαναλεω ειναι καλη μονο για "karaoke":143:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τι ειναι αυτα που λες? εγω θα την επαιρνα απο το νηπιο για να μην χασω χρονο απο τη ζωη μου...!

Reaction score
0

MΠΟΡΕΙ ΝΑ εχει φτιαχτει αλλα το εκανε με τροπο ομορφο και το αποτελεσμα ειναι super !! σε αντιθεση με το εκτρωμα την "γυναικαρα" του paparoραπερ ΙCE T !!!! η οποια ξαναλεω ειναι καλη μονο για "karaoke":143:
Συμφωνώ!!!

Reaction score
0

τι ειναι αυτα που λες? εγω θα την επαιρνα απο το νηπιο για να μην χασω χρονο απο τη ζωη μου...!
τελικά δεν έχετε προβλημα με τις επεμβάσεις αισθητικής αλλά με την υπερβολή....έπρεπε να κανουμε 510 ποστς για να καταλήξουμε κάπου και να συμφωνήσουμε???:126:

Reaction score
1.844

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου ο δυνατός εραστής είναι αυτός που μπορεί να πάει με την άσχημη. Με την ωραία μπορούν όλοι! :119:

Reaction score
40

τελικά δεν έχετε προβλημα με τις επεμβάσεις αισθητικής αλλά με την υπερβολή....έπρεπε να κανουμε 510 ποστς για να καταλήξουμε κάπου και να συμφωνήσουμε???:126:
Μα από την αρχή το λέμε....άσχετα αν κάποιοι δεν το κατάλαβαν και έλεγαν τα δικά τους.

Reaction score
40

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου ο δυνατός εραστής είναι αυτός που μπορεί να πάει με την άσχημη. Με την ωραία μπορούν όλοι! :119:
Μάλλον το αντίθετο θα εννοείς Ανέμελε:142:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

οσον αφορα εμενα, η γυναικα (μπελουτσι) εχει τετοιο προσωπο που δεν ξερω αν θα καταφερνα να κοιταξω παρακατω. Ασε που στην πρωτη γνωριμια με το που θα πιανα το χερι της η "πρωτη γυρα" θα φευγε επιτοπου, υπερ πατριδος:142:

Επεμβασεις αισθητικης, μονο για ιατρικους λογους, για μενα βεβαια. Οσον αφορα τη γυναικα, προτιμω το φυσικο της παρα καποιο ωραιοποιημενο με πλαστικη. Δεν θα "σκαλωσω" αν το στηθος ειναι πεσμενο, αν υπαρχουν ολα τα υπολοιπα στο πακετο, για μενα ακομα κ το στηθος της θα ναι το πιο ωραιο στον κοσμο

Reaction score
1.844

Μάλλον το αντίθετο θα εννοείς Ανέμελε:142:
:601: Ο δυνατός είναι αυτός που μπορεί να πάει με όλες και να τις αφήσει ευχαριστημένες. :126:

Reaction score
40

:601: Ο δυνατός είναι αυτός που μπορεί να πάει με όλες και να τις αφήσει ευχαριστημένες. :126:
Γιατί το χρωστάει?:135:

Μπορεί να είναι δυνατός αλλά καθόλου εκλεκτικός.....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δυνατος εραστης ειναι αυτος που δεν συγχεει ποτε το σεξ με τον ερωτα. Ετσι παντα ικανοποιει τις εκαστοτε συντροφους του με τον τροπο που αυτες θελουν, και ο ιδιος απολαμβανει.

Reaction score
1.844

Γιατί το χρωστάει?:135:
Δεν θες να μπεις στο πνεύμα. Με τις ωραίες όλοι έχουν καλή απόδοση. Με τις άσχημες υπάρχουν "θέματα" για τους εραστές Β' Εθνικής ασούμε ... :142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855

Μα από την αρχή το λέμε....άσχετα αν κάποιοι δεν το κατάλαβαν και έλεγαν τα δικά τους.
Δηλαδή ...εσύ!!! :136: :142:

Επίσης, τα όρια της υπερβολής είναι κι αυτά υποκειμενικά οπότε... :109:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv