- Reaction score
- 0
Προφανώς είναι η 32LD650, 100Hz (εάν είναι αυτή, την έχεις πάρει από Κωτσόβολο ή Electroworld) και για να "καλύψω" και την απορία του Βλάση... παίζει και ματροσκύλες - εχμμ ματροσκούλες ήθελα να πω, από το USB της, μέσω σκληρού δίσκου (η διαμόρφωση NTFS είναι δεδομένη οτι αναγνωρίζεται από την TV!):116:tv LG 32'' HD MODEL ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ!!
Ενιχυτης Rotel RA-1070
cd player Harman Kardon HD970 limited edition
dvd sacd player SONY DVP NS900V
tuner ROTEL RA-955
καλωδια προς το παρον proel
rack ιδιοκατασκευης μου
speakers Alόn Li'l Rascal
woofer Alόn PW-1 woofer passive
View attachment 17937 View attachment 17938 View attachment 17939 View attachment 17940
:623: :623:Οσον αφορα τα Hi Definition format τις Ματροσκουλες και τα μπλου ρεγια οπως λες τα 8εωρω με ολο τον σεβασμο βλακωδως περιτα μιας και πολυ καλο μα παρα πολυ καλο αποτελεσμα μπορεις να παρεις απο ενα καλο 5,1 Dolby digital και Dts συστημα ασε που και με ενα καλο 2,1 χαιρεσαι να ακους αυτο που βλεπεις.
Μηπως ειμαστε θυματα της εξελιξης περισοτερο του μαρκετινκ και λιγοτερο της ουσιας ενα αξιοπρεπες dvd ή ena bluray player μια χαρα κανουν την δουλεια τους
Οσον αφορα τα Hi Definition format τις Ματροσκουλες και τα μπλου ρεγια οπως λες τα 8εωρω με ολο τον σεβασμο βλακωδως περιτα μιας και πολυ καλο μα παρα πολυ καλο αποτελεσμα μπορεις να παρεις απο ενα καλο 5,1 Dolby digital και Dts συστημα ασε που και με ενα καλο 2,1 χαιρεσαι να ακους αυτο που βλεπεις.
Μηπως ειμαστε θυματα της εξελιξης περισοτερο του μαρκετινκ και λιγοτερο της ουσιας ενα αξιοπρεπες dvd ή ena bluray player μια χαρα κανουν την δουλεια τους
- .... .-. . . / -... .. .-. -.. ... / .-- . .-. . / ... .. - - .. -. --.
Κανένας ασυρματιστής στο στρατό, να μας αποκωδικοποιήσει τα μορς του Στριφτού? :114:
Σιγουρα δεν πρεπει να κανεις αναβαθμιση στα αυτια σου.......Xτυπατε αλυπητα ελληνες εγω τις ακουστικες μου εμπειριες εξεφρασα μαλλον πρεπει να κανω αναβα8μιση στα αυτια μου εε! (αλλα ειμαι σιγουρος πως σε αυτο θα συμφωνισετε συσωμοι οι HD ) anyway εδω απλα παρουσιασα το συστημα μου το οποιο παιζει μουσικη κυριως και πολυ ομορφα ευχαριστω οσους εγραψαν καλα λογια και οσους δεν, να τους πεσει η ασφαλεια !!!![]()
Περιμενουμε να δουμε το καλο συστημα με το καλωδιο ρευματος των 200 ευρω..Οσον αφορα το καλωδιο ρευματος δεν ειναι 8εμα μαρκετινγ αλλα ουσιας μιας
και μου χρειαζεται κατι τετοιο να το τοποθετησω στον τελικο μου στο καλο μου συστημα που θατο παρουσιασω σε λιγες μερες εδω ευχαριστω για τον διαλογο η διαφωνια ειναι μια υγειης πνευματικη κατασταση!! φιλικα Ηλιας