Η δικια μου προσπαθεια! (το 2ο μου συστημα στο χωριο) :105:

Reaction score
0
tv LG 32'' HD MODEL ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ!!
Ενιχυτης Rotel RA-1070
cd player Harman Kardon HD970 limited edition
dvd sacd player SONY DVP NS900V
tuner ROTEL RA-955
καλωδια προς το παρον proel
rack ιδιοκατασκευης μου
speakers Alόn Li'l Rascal
woofer Alόn PW-1 woofer passive
DSC00020.jpg DSC00017.jpg DSC00015.jpg DSC00011.jpg

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Η δικια μου προσπα8εια! (το 2ο μου συστημα στο χωριο) :105:

Καλως το παλλικαρι.....
Να υποθεσω οτι το Home cinema θα πηγαινει συννεφο ετσι?

Πως και δεν βλεπω καποιο Pc η καποιο media player φιλε μου?
Ματροσκουλες και μπλου ρεγια δεν παιζεις?

Μεχρι πριν 2 μηνες επαιζα και γω με τον αξιολογο Rotelακο απλα τα εφαγε τα ψωμια του λογω HD ηχου βεβαια μιας και παιζει απλα Dolby digital και Dts ενω πλεον τα Hi Definition format εχουν πλεον προχωρησει σε μεγαλο βαθμο στην θεαση ταινιων.....ρουφιανα εξελιξη που μας βαζεις ολο στα εξοδα!!!!!!

Καλες θεασεις φιλαρακι..............

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.218
Re: Η δικια μου προσπα8εια! (το 2ο μου συστημα στο χωριο) :105:

Καλοριζικο και καλες ακροασεις!!!
Αυτα τα Alon πολυ μ αρεσουν!!

Reaction score
1.815

tv LG 32'' HD MODEL ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ!!
Ενιχυτης Rotel RA-1070
cd player Harman Kardon HD970 limited edition
dvd sacd player SONY DVP NS900V
tuner ROTEL RA-955
καλωδια προς το παρον proel
rack ιδιοκατασκευης μου
speakers Alόn Li'l Rascal
woofer Alόn PW-1 woofer passive
View attachment 17937 View attachment 17938 View attachment 17939 View attachment 17940
Προφανώς είναι η 32LD650, 100Hz (εάν είναι αυτή, την έχεις πάρει από Κωτσόβολο ή Electroworld) και για να "καλύψω" και την απορία του Βλάση... παίζει και ματροσκύλες - εχμμ ματροσκούλες ήθελα να πω, από το USB της, μέσω σκληρού δίσκου (η διαμόρφωση NTFS είναι δεδομένη οτι αναγνωρίζεται από την TV!):116:

Ωραίο σύστημα!!!!
Μι Πι Ρο Αλφα Βήτα Όοοο !!!!!!!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Η δικια μου προσπα8εια! (το 2ο μου συστημα στο χωριο) :105:

Κοιτα το συστημα ειναι κυριως για μουσικη τωρα η hd tv της σειρας και το πολυ καλο αναπαντεχα θα ελεγα an kai ξεπερασμενο ακομα και σε τηλεοραση hd ,sony dvp ns900v δεν κανει το συστημα Home cinema ο συγκεκριμενος Rotelακος ειναι στεροφωνικος ολοκληρωμενος και οχι av και το sub που βλεπεις ειναι παθητικο για να βοηθαει τον ογκο των Alόn Li'l Rascal, και ειναι ταιρι τους!!
Οσον αφορα τα Hi Definition format τις Ματροσκουλες και τα μπλου ρεγια οπως λες τα 8εωρω με ολο τον σεβασμο βλακωδως περιτα μιας και πολυ καλο μα παρα πολυ καλο αποτελεσμα μπορεις να παρεις απο ενα καλο 5,1 Dolby digital και Dts συστημα ασε που και με ενα καλο 2,1 χαιρεσαι να ακους αυτο που βλεπεις.
Μηπως ειμαστε θυματα της εξελιξης περισοτερο του μαρκετινκ και λιγοτερο της ουσιας ενα αξιοπρεπες dvd ή ena bluray player μια χαρα κανουν την δουλεια τους

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Φιλε μου ενα Live η μια ταινια με DTS Master Audio ηχο ...πιστεψε με θα σε επειθε να το σκεφτεις καλλιτερα και φυσικα οχι......βλακωδως!!!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η δικια μου προσπα8εια! (το 2ο μου συστημα στο χωριο) :105:

Οσον αφορα τα Hi Definition format τις Ματροσκουλες και τα μπλου ρεγια οπως λες τα 8εωρω με ολο τον σεβασμο βλακωδως περιτα μιας και πολυ καλο μα παρα πολυ καλο αποτελεσμα μπορεις να παρεις απο ενα καλο 5,1 Dolby digital και Dts συστημα ασε που και με ενα καλο 2,1 χαιρεσαι να ακους αυτο που βλεπεις.
Μηπως ειμαστε θυματα της εξελιξης περισοτερο του μαρκετινκ και λιγοτερο της ουσιας ενα αξιοπρεπες dvd ή ena bluray player μια χαρα κανουν την δουλεια τους
:623: :623:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.144
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η δικια μου προσπα8εια! (το 2ο μου συστημα στο χωριο) :105:

Κάποτε θυμάμαι ότι ήθελες να αγοράσεις ένα καλώδιο ρεύματος των 200€ σε αγγελία.

Μήπως είσαι εσύ θύμα του μάρκετινγκ;:121:

Reaction score
0
Οπα μην χτυπατε ολοι μαζι ελληνες να ξερετε πως και live ακουω και ταινια με DTS Master Audio εχω ακουσει σε συστημα φιλου εντυπωσιακο θα ελεγα ομως κατα την δικια μου αποψη δεν τρελα8ηκα κιολας με την διαφορα παντα μιλαω με προσωπικα ακουστικα κριτηρια ισως η εκφραση βλακωδως να ηταν προκλητικη ομως πραγματικα το πιστευω και δεν ειμαι καποιος που δεν εχει ακουστικες εμπειριες
δοξα το θεο. Οσον αφορα το καλωδιο ρευματος δεν ειναι 8εμα μαρκετινγ αλλα ουσιας μιας
και μου χρειαζεται κατι τετοιο να το τοποθετησω στον τελικο μου στο καλο μου συστημα που θατο παρουσιασω σε λιγες μερες εδω ευχαριστω για τον διαλογο η διαφωνια ειναι μια υγειης πνευματικη κατασταση!! φιλικα Ηλιας

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Η δικια μου προσπαθεια! (το 2ο μου συστημα στο χωριο) :105:

Tωρα Λιακο μιλησες ποιο ωραια......σιγουρα ηταν ακομψη η εκφραση --βλακωδως--μιας και υπαρχουν κατι μυρια σε ολον τον κοσμο που απολαμβανουν τις ματροσκες και τα HD formats.....ξεροντας σιγουρα τι κανουν.....ασχετα αν σε καποιους δεν αρεσει αυτο το παιχνιδι...

Περιμενουμε φιλε το συστηματακι σου εδω στην παρεα μας.............

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Η δικια μου προσπαθεια! (το 2ο μου συστημα στο χωριο) :105:

ΚRELLΑΘΗΚES Η ΟΧΙ επιμενω εχοντας ακουσει πως η διαφορα δεν ειναι και τοσο μεγαλη οσο λετε η
διαφορα ειναι περισοτερο στα επιμερους εφε και καθολου θα ελεγα στους διαλογους και την σαφηνεια των μπροστινων καναλιων μιλαμε παντα για συστηματα της προκοπης ετσι? Επισεις εχω παρατηρησει επανελημενως πως ο hd hxos γενικοτερα δεν ευνοει την μουσικη των τανιων παρα το sfx πεδιο τους
το οποιο ειναι διευρημενο και εντυπωσιακο βαζοντα ενα πεπλο στο μουσικο μερος που ακουγεται πιο θαμπο! αυτααααα ..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

- .... .-. . . / -... .. .-. -.. ... / .-- . .-. . / ... .. - - .. -. --.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.874
Κανένας ασυρματιστής στο στρατό, να μας αποκωδικοποιήσει τα μορς του Στριφτού? :114:

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.144
Απάντηση: Re: Η δικια μου προσπαθεια! (το 2ο μου συστημα στο χωριο) :105:

- .... .-. . . / -... .. .-. -.. ... / .-- . .-. . / ... .. - - .. -. --.
Κανένας ασυρματιστής στο στρατό, να μας αποκωδικοποιήσει τα μορς του Στριφτού? :114:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

απο το 92 εχουν περασει πολλα χρονια για να θυμαμαι τα μορς, εκτος οτι μπορει να <γραφει> κωδικα
ο γιω
περαν τουτου , το καλυτερο συστημα μπορει να ακουστει χρεπε , αν αυτος που το ρυθμισε ειναι ελαιοχρωματιστης , ή τελαδορος,ή μπακλαβαδοποιος, απο εκει και μετα τα παντα ολα αξιζουν τουλαχιστον μια τριτη ευκαιρια................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οπως παμεν σε ολιγον η βιντεοκασετα θα ειναι πιο hd απο τα γαλαζοαιματα δισκια

Reaction score
0
Xτυπατε αλυπητα ελληνες εγω τις ακουστικες μου εμπειριες εξεφρασα μαλλον πρεπει να κανω αναβα8μιση στα αυτια μου εε! (αλλα ειμαι σιγουρος πως σε αυτο θα συμφωνισετε συσωμοι οι HD ) anyway εδω απλα παρουσιασα το συστημα μου το οποιο παιζει μουσικη κυριως και πολυ ομορφα ευχαριστω οσους εγραψαν καλα λογια και οσους δεν, να τους πεσει η ασφαλεια !!! :)

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.144

Ναι έχεις δίκιο ότι εδώ έβαλες το σύστημά σου, αλλά εσύ πρώτος είπες ότι είμαστε θύματα της εξέλιξης του μάρκετινκ!

Άρα γιατί να μας πέσει εμάς η ασφάλεια;

Εσένα να σου ''μασήσει'' το βίντεό σου την βιντεοκασσέτα! :410:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Και εμείς για τις ακουστικές μας εμπειρίες γράφουμε.
Α,επίσης υπάρχουν και αυτήκοοι μάρτυρες για αυτά τα προιόντα του μαρκετινιγκ στην περσινή έκθεση.

Reaction score
15.548

Xτυπατε αλυπητα ελληνες εγω τις ακουστικες μου εμπειριες εξεφρασα μαλλον πρεπει να κανω αναβα8μιση στα αυτια μου εε! (αλλα ειμαι σιγουρος πως σε αυτο θα συμφωνισετε συσωμοι οι HD ) anyway εδω απλα παρουσιασα το συστημα μου το οποιο παιζει μουσικη κυριως και πολυ ομορφα ευχαριστω οσους εγραψαν καλα λογια και οσους δεν, να τους πεσει η ασφαλεια !!! :)
Σιγουρα δεν πρεπει να κανεις αναβαθμιση στα αυτια σου.......
.........αφου ακους διαφορες απο ενα καλωδιο ρευματος των 200 ευρω...
....αν εκανε 2000 ευρω εκει να δεις τι θα ακουγες...:112:

Απλα κοιτα να δωσεις μεγαλυτερη βαση σε αυτο που ακους...μιας και δεν δινεις..

Ωραια η μουσικουλα....αλλα και οι ταινιουλες HD ειναι σουπερ με μπολικη χαλαρωση.

Οσον αφορα το καλωδιο ρευματος δεν ειναι 8εμα μαρκετινγ αλλα ουσιας μιας
και μου χρειαζεται κατι τετοιο να το τοποθετησω στον τελικο μου στο καλο μου συστημα που θατο παρουσιασω σε λιγες μερες εδω
ευχαριστω για τον διαλογο η διαφωνια ειναι μια υγειης πνευματικη κατασταση!! φιλικα Ηλιας
Περιμενουμε να δουμε το καλο συστημα με το καλωδιο ρευματος των 200 ευρω..

Staff online

• abcd
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.069
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494