Η δυναμη ενος site...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ισως δεν ειναι σωστο που το αναφερω(και παρακαλω παρα πολυ εαν καποιος εχει προβλημα με το εν λογω thread να το αναφερει και θα το διαγραψω) αλλα εχω εντυπωσιαστει παρα πολυ απο ενα γεγονος.
Τον τελευταιο καιρο υπαρχει πολυ μεγαλη ζητηση για συγκεκριμενο μηχανακι.Οταν λεω μεγαλη ζητηση εννοω στον χωρο εργασιας μου διοτι δεν μπορω να ξερω τι γινεται αλλου.
Το παραξενο ειναι οτι τον-οντως πολυ καλο- βιντεοπροβολεα δεν τον εχει κανει review κανενα περιοδικο η αλλο μεσο ενημερωσης, παρα μονο το AVSite.
Ξερετε τι ειναι να σε παιρνουν απο επαρχια και να σου λενε "στειλε ενα" γιατι διαβασα(και ειδα:cool_1: )στο AVSite οτι ειναι πολυ καλο.

Αντε, συγκινηθηκα παλι...:oops:

Reaction score
14
"πειράζει που είσαι και μεγάαααλη φίρμα , πειράααζειιι ???
ΌΟχιι δεν πειράααζειι....."

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μεγάλη η δύναμη, μεγάλη και η ευθύνη.
Το καλό είναι ότι εδώ τα έχουμε υπόψη μας και τα δύο... :bravo:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.247
Απάντηση: Η δυναμη ενος site...

Ανδρέα, μου θύμησες τον πατέρα που ακούει το γιό του να λέει για πρώτη φορά "μπαμπά"... Τέτοιο καμάρι! :cool_4: <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
"πειράζει που είσαι και μεγάαααλη φίρμα , πειράααζειιι ???
ΌΟχιι δεν πειράααζειι....."
Εαν υπαρχουν φιρμες τοτε αυτες ειναι το συντονιστικο team και τα μελη που διενεργουν τα τεστ:cool_4:

Reaction score
239
το θεμα εδω ειναι οτι ακουεις πολλες αποψεις και δεν βασιζεσαι πανω στην αποψη ενος ατομου οπως πχ γινεται με τα περιοδικα

Reaction score
14
Εαν υπαρχουν φιρμες τοτε αυτες ειναι το συντονιστικο team και τα μελη που διενεργουν τα τεστ:cool_4:
Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις ευκαιρίες που μου έχεις δώσει να συμμετέχω στα πιο ΔΙΑΦΑΝΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ συγκριτικά που θα μπορούσα να φανταστώ και την ευκαιρία να γνωρίσω ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ανθρώπους που κρίνουν βάσει αυτών που βλέπουν και μόνο..
Και πάλι σε ευχαριστώ για την συνολική εμπειρία του AVsite και την ευχάριστη αλλάγή στην καθημερινότητά μου..:cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
164
(και παρακαλω παρα πολυ εαν καποιος εχει προβλημα με το εν λογω thread να το αναφερει και θα το διαγραψω)
Εγώ έχω πρόβλημα! Να το διαγράψεις! :happy_5:

Αντρέα, θα προσυπογράψω αυτό που είπε ο Νίκος:
Δύναμη και ευθύνη.
Και το γεγονός που αναφέρεις δεν είναι δείγμα δύναμης, αλλά αναγνώριση της ευθύνης. Δύναμη πολλοί έχουν, τα περιοδικά πχ του χώρου έχουν πολλαπλάσια. Αλλά εκτός από την Force, υπάρχει και η Dark Force.
Και η εμπιστοσύνη που εμπνέει το site είναι επιβράβευση της ευθύνης στη διαχείριση της δύναμής μας.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εδώ και σχεδόν 3 χρόνια που διοργανώνουμε παρουσιάσεις και συγκριτικά έχουν όλοι καταλάβει ότι γράφουμε ότι βλέπουμε και ότι ακούμε...

Αυτό που αναφέρεις είναι λογικό... με μεγάλο κόπο έχουμε κερδίσει τεράστια αξιοπιστία!!!

Ο μόνος δρόμος φυσικά είναι να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!!!!!

Reaction score
0
Ισως δεν ειναι σωστο που το αναφερω(και παρακαλω παρα πολυ εαν καποιος εχει προβλημα με το εν λογω thread να το αναφερει και θα το διαγραψω) αλλα εχω εντυπωσιαστει παρα πολυ απο ενα γεγονος.
Τον τελευταιο καιρο υπαρχει πολυ μεγαλη ζητηση για συγκεκριμενο μηχανακι.Οταν λεω μεγαλη ζητηση εννοω στον χωρο εργασιας μου διοτι δεν μπορω να ξερω τι γινεται αλλου.
Το παραξενο ειναι οτι τον-οντως πολυ καλο- βιντεοπροβολεα δεν τον εχει κανει review κανενα περιοδικο η αλλο μεσο ενημερωσης, παρα μονο το AVSite.
Ξερετε τι ειναι να σε παιρνουν απο επαρχια και να σου λενε "στειλε ενα" γιατι διαβασα(και ειδα:cool_1: )στο AVSite οτι ειναι πολυ καλο.

Αντε, συγκινηθηκα παλι...:oops:
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την πολύ καλή δουλειά!!!!!:bravo:
Αν επιτρέπετε σε ποιό μηχανάκι αναφέρεσαι?? :crazy_1:

Reaction score
4
Μαλλον για τον νεο Mitsubishi λενε.
Να σου δωσω και ενα tip .....Τα μισα τα λενε (οχι αμεσως προς θεου) αλλα το υπολοιπο 30% να ξερεις εννοειται και το υπολοιπα 20% παντα το μαντευεις....κοιτα να συνηθισεις γρηγορα.:happy_8:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δεν ειναι δυσκολο να το ανακαλυψει κανεις.
Αλλως τε ο λογος αυτου του νηματος ειναι αλλος και οχι για να "προωθησουμε" εναν προβολεα.
Που στο κατω κατω οτι "προωθηση" ηταν να του δωσουμε...το καναμε ηδη:happy_9:

Reaction score
0
Μαλλον για τον νεο Mitsubishi λενε.
Να σου δωσω και ενα tip .....Τα μισα τα λενε (οχι αμεσως προς θεου) αλλα το υπολοιπο 30% να ξερεις εννοειται και το υπολοιπα 20% παντα το μαντευεις....κοιτα να συνηθισεις γρηγορα.:happy_8:
Κάτι έχω καταλάβει...:cool_4:
Θα μάθω κι εγώ ... που θα πάει!!!:crazy_1:

exile

Videocameras
Reaction score
4.541
Εγω θα προσθετα επισης πως ας ηταν απο καποια μερια ολα τα μελη(φανταστειτε χωρο),να εβλεπαν πως στηνεται μια δοκιμη ενος προβολεα για παραδειγμα ,ωστε να μπορεσουν τα τυχερα μελη εκεινη την ημερα να τον δουν στην παρουσιαση...
Αυτο ειναι δυναμη...:cool_4: :cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members
38.709
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas