ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
απο-Συντονιστής
- Reaction score
- 195
ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ?????? ΟΧΙ, ΘΕΛΕΙΣ??????

Ποιος νομιζεις οτι τραβαει φωτο;kaizen said:¶λλη μια απορία...τον Μποπουτσάνα που τον κρύψανε;
kaizen said:Κι εγώ που ήμουν σίγουρος πως στην 3η φωτό είναι ο Μπίλυ Μπόμπ Θόρτον...ή έστω ο Γιαγκούλας...
![]()
αρμαντο????????ludmilla said:ποιοσ εινι αυτο παιδι με μουσκουλατο ειναι ο αρμαντο παιδι απο δουλεια μου
Νάτα, νάτα, νάτα, νάτα...ludmilla said:ποιοσ εινι αυτο παιδι με μουσκουλατο ειναι ο αρμαντο παιδι απο δουλεια μου
Τ'αρεσει το μουσκουλατο ε??? Παιδι μου εσυ... Ειπα και γω... Τζαμπα ξεπατωνομαι καθε μερα ο μαπας? :shock:ludmilla said:ποιοσ εινι αυτο παιδι με μουσκουλατο ειναι ο αρμαντο παιδι απο δουλεια μου
τα μπρατσάκια εννοεί!!!!! Unfo εσυ πως πάς φουσκώνεις?ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Τ'αρεσει το μουσκουλατο ε??? Παιδι μου εσυ... Ειπα και γω... Τζαμπα ξεπατωνομαι καθε μερα ο μαπας? :shock:ludmilla said:ποιοσ εινι αυτο παιδι με μουσκουλατο ειναι ο αρμαντο παιδι απο δουλεια μου![]()
![]()
![]()
Μαζί δουλεύετε; είναι φίλη σου; εσύ είσαι το παιδί από την δουλειά της;ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Τ'αρεσει το μουσκουλατο ε??? Παιδι μου εσυ... Ειπα και γω... Τζαμπα ξεπατωνομαι καθε μερα ο μαπας? :shock:ludmilla said:ποιοσ εινι αυτο παιδι με μουσκουλατο ειναι ο αρμαντο παιδι απο δουλεια μου![]()
![]()
![]()
Οχι, εγω δουλευω σε αλλο...ασε να μη το πω...Χρήστος Ακρατόπουλος said:Μαζί δουλεύετε; είναι φίλη σου; εσύ είσαι το παιδί από την δουλειά της;ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Τ'αρεσει το μουσκουλατο ε??? Παιδι μου εσυ... Ειπα και γω... Τζαμπα ξεπατωνομαι καθε μερα ο μαπας? :shock:ludmilla said:ποιοσ εινι αυτο παιδι με μουσκουλατο ειναι ο αρμαντο παιδι απο δουλεια μου![]()
![]()
![]()
Οχι, εγω δουλευω σε αλλο...ασε να μη το πω...ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Βρε "Σαίνης" όλο συννομοσίες βλέπεις???ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Οχι, εγω δουλευω σε αλλο...ασε να μη το πω...Χρήστος Ακρατόπουλος said:Μαζί δουλεύετε; είναι φίλη σου; εσύ είσαι το παιδί από την δουλειά της;ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Τ'αρεσει το μουσκουλατο ε??? Παιδι μου εσυ... Ειπα και γω... Τζαμπα ξεπατωνομαι καθε μερα ο μαπας? :shock:ludmilla said:ποιοσ εινι αυτο παιδι με μουσκουλατο ειναι ο αρμαντο παιδι απο δουλεια μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ολοι μαζι στο κολπο βλεπω...
![]()
![]()
![]()
Μου'χει μεινει απο την δουλεια. Τι να κανω ο αμοιρος...Αρμάνδος????dream_GR said:Βρε "Σαίνης" όλο συννομοσίες βλέπεις???
Που, στο Μοναστηράκι δίπλα στην Ηχοέκφραση; 8)ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Εγω τεσσερα σουβλακια μονο εφαγα, ανάθεμάτα... Απο την μυτη θα μου τα βγαλετε...![]()
![]()
Τ'είπες τώρα ρε παληκάρι μ'...τα 'πε όλα σε δυο στίχους...respect!!!exile said:Πως ειχες την απαιτηση
να εισαι νοικοκυρης
να ερχεσαι χαραματα
πιωμενος και μπατιρης..."