Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

Reaction score
786
Αναμφισβητητα καλα νεα. Μετα την καθιερωση του 16:9 η ΕΡΤ κανει αλλη μια ουσιαστικη κινηση για να καλυτερεψει αυτο το αθλιο Ελληνικο τηλεοπτικο τοπιο.

Ντροπη στον ΣΚΑΙ για την "δημοσιοϋπαλληλικη" αντιδραση του.
Ειχα σε εκτιμηση καναλι/ραδιοφωνο αλλα τελικα ειναι ιδεολογικα προοδευτικοι και τεχνολογικα πρωτοποροι μονο οπου τους συμφερει...

Reaction score
152
Απάντηση: Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

ειδες το ΠΑΣΟΚ?
:142::142::142::142:

Reaction score
0

Κρίμα για το ΣΚΑΪ. Μπράβο στην ΕΡΤ.

Reaction score
4

Ολοι οι δέκτες MPEG4 HD θα είναι συμβατοί με την ΕΡΤ HD.
Σύγαυρε, εγώ δεν ξέρω αν ο δέκτης της TV μου είναι MPEG4 HD. Ξέρω μόνο ότι είναι:

Video Signals PAL, SECAM, NTSC3.58, NTSC4.43, PAL60, HD
DVB-T Compliant Yes
Modulation COFDM (2k / 8k)
Video decoding MPEG2 MP@ML, MPEG2 MP@HL, MPEG4 AVC
Audio Decoding MPEG1 Layer 1&2, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, HE-AAC v1
Βγάζεις τίποτε απο αυτα ???

Reaction score
385

Σύγαυρε, εγώ δεν ξέρω αν ο δέκτης της TV μου είναι MPEG4 HD. Ξέρω μόνο ότι είναι:

Βγάζεις τίποτε απο αυτα ???
MPEG4 AVC ---> ok είσαι !!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Τρεις μέρες δεν μπήκα στο σάιτ, και έγιναν κοσμοϊστορικά γεγονότα! Ρε σεις, ο ΣΚΑΪ και οι συν αυτώ, δεν ήταν που έσυραν ολόκληρη την Ελλάδα στο άρμα της ψηφιακής εποχής, με πρωτοστάτρια την οικογένεια Κλικλίκου?

Βρήκαν αντίπαλο από εκεί που δεν το περίμεναν, και τώρα κόπτονται, οι προστάτες της νομιμότητας. Μόνο όμως τους πονάει στην τσέπη. Καιρός να αλλάξουν όνομα σε οικογένεια Κλει-Κλείνω, μπας ησυχάσουμε.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

ΓΙΑΤΙ;
Πραγματικα πολλοι εδω μεσα γραφουν οτι εκτιμουν το σκαι και δεν καταλαβα το γιατι.Ισως επειδη ηταν ο μονος σε καδρο 16:9;

Reaction score
2.237
Νομίζω ότι θεματολογικά είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τους υπόλοιπους

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αν εξαιρεσουμε 2-3 ντοκυμαντερ (που οι δορυφορομανεις τα εχουν δει προ ετων), το υπολοιπο προγραμμα ειναι μια αμερικανια και τιποτα αλλο! Μεχρι και αμερικανικα ρηαλιτι και ο,τι χειροτερο σε σχεση με τον ευρωπαϊκο πολιτισμο, δειχνει -απαραδεκτο. Οι ειδησεις του ειναι κατευθυνομενες σε σκληρο και ακρατο νεοφιλελευθερισμο (αυτος ο Μπ. Παπαδημητριου το΄χει παρακανει και ο Πορτοσαλτε "ολα τα σφαζει"), ο δε οικολογικος του "ανεμος" καταντησε σχεδον γελοιος, αλλα...
αλλα ειναι ο πρωτος με 16:9 και πολυ καλη εικονα:116:

Reaction score
2.237
Και μια σύγκριση; Σε σχέση με το MEGA, ANT1, A, Alter,Star? Όλα αυτά που λες καλά, αλλά πρέπει να ρίχνουμε μια ματιά και στο τι άλλο υπάρχει. Μπροστά στον ανταγωνισμό ο ΣΚΑΙ είναι BBC

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Και μια σύγκριση; Σε σχέση με το MEGA, ANT1, A, Alter,Star? Όλα αυτά που λες καλά, αλλά πρέπει να ρίχνουμε μια ματιά και στο τι άλλο υπάρχει. Μπροστά στον ανταγωνισμό ο ΣΚΑΙ είναι BBC
Σκουπιδια απαντα, ακομη και το σοβαροφανες Μεγκα - πλην ελαχιστοτατων εξαιρεσεων. Δυστυχως...εχουμε ΚΑΙ την τιβι που αξιζουμε - και αυτο φαινεται απο την θεαματικοτητα των ηλιθιοτητων της. Θα μου πεις,και τι δει ο αλλος...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Θα επανελθω στο θεμα, για κατι που ξεχασα να αναφερω γιατι "πιαστηκαμε" μονο με τη συγκριση των ιδιωτικων και ΣΚΑΙ. Εχετε παρακολουθησει το προγραμμα της ψηφιακης ΕΡΤ; τα καναλια της ειναι απειρως ποιοτικοτερα απο το ΣΚΑΙ (για τα υπολοιπα ουτε λογος!), ωραια ντοκυμαντερ, ταινιες που δεν θα δεις αλλου (αντιεμπορικες γαρ) και σπανια μετριες, ωραια χρωματα κλπ. Ακομη και η "αντιεμπορικη" ΕΤ1, εχει πολυ καλυτερο προγραμμα (αν εξαιρεσουμε καποιες βλακειες μεξικανικων σειρων, παλαιοτερα τουλαχιστον), τωρα δε με την αναβαθμιση της οπτικης ινας, η ποιοτητα εικονας της ειναι πολυ καλη. Φυσικα, αυτα ολα δεν αρεσουν στον Αλαφουζο (ΣΚΑΙ) που νοιαζεται για τα οικονομικα του λαου, αλλα για το πως πηρε το δικαιωμα να εκπεμπει πανελλαδικα (και ΠΟΣΟ πληρωσε για δημοσια συχνοτητα/περιουσια) κουβεντα! Οπως και ολη η Digea - αλλα τους πειραζει ο δημοσιος ανταγωνισμος στο ιδιωτικο χαλι!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas