Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Den peirazei, ola kalos. :116:Τωρα αυτα τα hi endαδικα με τα 130 μηχανακια για να ακουσω cd και hi def, den katalavenei:136:.
Mπα, αν αγοράζεις για να "το παίζεις", σίγουρα δε σου κάνουν τέτοιες λύσεις.Να δωσω δηλαδη μια 15αρα k για ψηφιακα και να το παιζω αντικομφορμιστης επαγγελματικος αντιχαιεντας.
P.s Για λιγο δε θα μπαινω στο forum, παω διακοπες
Μα γιατι δε μου κανουν τετοιες λυσεις; Αφου αυτες ειναι για τους "ετσι" τους "ψαγμενους". Τι πρεπει να κανω για να μην ειμαι " αλλο target group"; Να βαλω λαμπατο phono stage;Den peirazei, ola kalos. :116:
Τυχεροί όσοι δεν καταλαβαίνουν. Άτυχοι όσοι καταλαβαίνουν και δεν έχουν το budget. :613:
Mπα, αν αγοράζεις για να "το παίζεις", σίγουρα δε σου κάνουν τέτοιες λύσεις.
Είπαμε, άλλο target group.
Καλές διακοπές!
Δεν θέλεις, δεν μπορείς, κάνεις ότι den katalavaineis? Μικρή σημασία έχει.Μα γιατι δε μου κανουν τετοιες λυσεις; Αφου αυτες ειναι για τους "ετσι" τους "ψαγμενους". Τι πρεπει να κανω για να μην ειμαι " αλλο target group"; Να βαλω λαμπατο phono stage;
Γιατι ειναι κακο να κρινω πραγματα που κανω πως δε καταλαβαινω;Δεν θέλεις, δεν μπορείς, κάνεις ότι den katalavaineis? Μικρή σημασία έχει.
Άμα den katalaveneis, den katalavaineis, telos. Δεν είναι κακό. :126:
Το κακό είναι να προσπαθείς να κρίνεις πράγματα που δεν θέλεις/δεν μπορείς/κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Πάντως, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να καταλάβεις θα τη βρεις την άκρη, είμαι σίγουρος.
Πώς το έλεγε ο δικός μου; Α, ναι:
![]()
Γιατί στη γλώσσα του internet λέγεται trolling και τέτοια συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή από κανένα forum. :126:Γιατι ειναι κακο να κρινω πραγματα που κανω πως δε καταλαβαινω;
Trolling ειναι να κανω quote post του Kosta Ear και να πεταγεσαι εσυ και να μου γραφεις εξυπναδες. Δεν απευθυνομουν σε εσενα εξου και τα χιουμοριστικα προσωπα. Ακομα οχι trolling αλλα σιγουρα ακομψο ειναι να μου γραφεις οτι "θα τη βρω την ακρη" λες και γνωριζομαστε απο χτες. Εσυ ξεκινησες debate και οταν δε μπορεσες να το συνεχισεις το γυρισες στο "Trolling".Γιατί στη γλώσσα του internet λέγεται trolling και τέτοια συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή από κανένα forum. :126:
Αν έχεις διάθεση (και είσαι σε θέση) να κάνεις εποικοδομητικό διάλογο, be my guest.
Είναι forum, όχι chatroom.Trolling ειναι να κανω quote post του Kosta Ear και να πεταγεσαι εσυ και να μου γραφεις εξυπναδες. Δεν απευθυνομουν σε εσενα εξου και τα χιουμοριστικα προσωπα.
Το "θα την βρεις την άκρη" δείχνει πίστη, από τη μεριά μου, στις δυνατότητές σου να ψάξεις και να καταλάβεις τι κάνει το μαραφέτι και γιατί το δικό σου το setup με μία πειραγμένη κάρτα ήχου της σειράς και τα plugins που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι οδοντογλυφίδα μπροστά στο Metric Halo (που το 90% της απάντησης υπάρχει ήδη σε αυτό το thread, αλλά λέμε τώρα..).Ακομα οχι trolling αλλα σιγουρα ακομψο ειναι να μου γραφεις οτι "θα τη βρω την ακρη" λες και γνωριζομαστε απο χτες.
Δεν υπάρχει κανένα debate.Εσυ ξεκινησες debate και οταν δε μπορεσες να το συνεχισεις το γυρισες στο "Trolling".
Και αυτο παει κατευθειαν για wikepidia.Γιατί στη γλώσσα του internet λέγεται trolling και τέτοια συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή από κανένα forum. :126:
Αν έχεις διάθεση (και είσαι σε θέση) να κάνεις εποικοδομητικό διάλογο, be my guest.
Απλά δεν ξέρεις τι είναι το trolling.Και αυτο παει κατευθειαν για wikepidia.
" Τρολινγκ στη γλωσσα του Internet ειναι οταν καποιος κρινει κατι που κανει πως δε καταλαβαινει":140:
Ξερεις τι καταλαβαινω και τι οχι. Ακομα ξερεις οτι δε ξερω τι ειναι το trolling. Κληρονομικο χαρισμα ή απλα ανοησία;Απλά δεν ξέρεις τι είναι το trolling.
Δεν είναι το πρώτο πράγμα σε αυτό το thread που den katalavainei.. :126:
*wikipedia
Ανάγνωση. :126:Ξερεις τι καταλαβαινω και τι οχι. Ακομα ξερεις οτι δε ξερω τι ειναι το trolling. Κληρονομικο χαρισμα ή απλα ανοησία;
Έχω κάνει πολλά post σε αυτό το νήμα το οποίο μέχρι πριν λίγη ώρα πήγαινε μια χαρά.ελα βρε συντονιστα συντονισου μην το χαλαμε ενα τοσο ωραιο νημα.
Ξαναδιαβασε απο εδω και κατω. Προσωπικα το θεωρω ανοητο post και ηταν λογικο να πυροδοτησει αντιδραση.Den peirazei, ola kalos. :116:
Τυχεροί όσοι δεν καταλαβαίνουν. Άτυχοι όσοι καταλαβαίνουν και δεν έχουν το budget. :613:
Mπα, αν αγοράζεις για να "το παίζεις", σίγουρα δε σου κάνουν τέτοιες λύσεις.
Είπαμε, άλλο target group.
Καλές διακοπές!
Εγώ πάλι θεωρώ αυτό:Ξαναδιαβασε απο εδω και κατω. Προσωπικα το θεωρω ανοητο post και ηταν λογικο να πυροδοτησει αντιδραση.
...ανόητο post που ήταν λογικό να πυροδοτήσει αντιδράσεις*.Να δωσω δηλαδη μια 15αρα k για ψηφιακα και να το παιζω αντικομφορμιστης επαγγελματικος αντιχαιεντας:111:.
Κατι εχεις δε μπορει...Εγώ πάλι θεωρώ αυτό:
...ανόητο post που ήταν λογικό να πυροδοτήσει αντιδράσεις.
Σου απάντησα λοιπόν ότι εσύ κοιτάζεις τι θα αγοράσεις για να "το παίζεις" κάτι, είσαι γενικώς σε άλλο target group.
Θα μπορούσα και να θεωρήσω ότι υποννοείς πως όσοι προτείνουν το συγκεκριμένο εργαλείο το κάνουν για να το παίξουν "αντικομφορμιστες επαγγελματιες αντιχαιενταδες" κι εκεί τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα για σενα.
Δηλαδη ειναι δυσκολα για μενα τωρα; Μου κανεις πλακα;Εγώ πάλι θεωρώ αυτό:
...ανόητο post που ήταν λογικό να πυροδοτήσει αντιδράσεις*.
Σου απάντησα λοιπόν ότι αν εσύ κοιτάζεις τι θα αγοράσεις για να "το παίζεις" κάτι, είσαι γενικώς σε άλλο target group.
Θα μπορούσα και να θεωρήσω ότι υποννοείς πως όσοι προτείνουν το συγκεκριμένο εργαλείο το κάνουν για να το παίξουν "αντικομφορμιστες επαγγελματιες αντιχαιενταδες" κι εκεί τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα για σενα.