Η κάρτα ήχου και οι "αντικομφορμιστες επαγγελματικοι αντιχαιεντάδες"

Reaction score
47
Να δωσω δηλαδη μια 15αρα k για ψηφιακα και να το παιζω αντικομφορμιστης επαγγελματικος αντιχαιεντας:111:.
P.s Για λιγο δε θα μπαινω στο forum, παω διακοπες:135:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: cd εως 2000 ευρω

Τωρα αυτα τα hi endαδικα με τα 130 μηχανακια για να ακουσω cd και hi def, den katalavenei:136:.
Den peirazei, ola kalos. :116:

Τυχεροί όσοι δεν καταλαβαίνουν. Άτυχοι όσοι καταλαβαίνουν και δεν έχουν το budget. :613:

Να δωσω δηλαδη μια 15αρα k για ψηφιακα και να το παιζω αντικομφορμιστης επαγγελματικος αντιχαιεντας.
P.s Για λιγο δε θα μπαινω στο forum, παω διακοπες
Mπα, αν αγοράζεις για να "το παίζεις", σίγουρα δε σου κάνουν τέτοιες λύσεις.
Είπαμε, άλλο target group.

Καλές διακοπές!

Reaction score
47

Τυχεροί όσοι δεν καταλαβαίνουν. Άτυχοι όσοι καταλαβαίνουν και δεν έχουν το budget. :613:

Καλές διακοπές!
Μα γιατι δε μου κανουν τετοιες λυσεις; Αφου αυτες ειναι για τους "ετσι" τους "ψαγμενους". Τι πρεπει να κανω για να μην ειμαι " αλλο target group"; Να βαλω λαμπατο phono stage;

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Μα γιατι δε μου κανουν τετοιες λυσεις; Αφου αυτες ειναι για τους "ετσι" τους "ψαγμενους". Τι πρεπει να κανω για να μην ειμαι " αλλο target group"; Να βαλω λαμπατο phono stage;
Δεν θέλεις, δεν μπορείς, κάνεις ότι den katalavaineis? Μικρή σημασία έχει.
Άμα den katalaveneis, den katalavaineis, telos. Δεν είναι κακό. :126:

Το κακό είναι να προσπαθείς να κρίνεις πράγματα που δεν θέλεις/δεν μπορείς/κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Πάντως, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να καταλάβεις θα τη βρεις την άκρη, είμαι σίγουρος.
Πώς το έλεγε ο δικός μου; Α, ναι:

Το thread αυτό είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις.
Μόνο διάβασέ το και κοίτα πέρα από τα κουμπάκια και τα λαμπάκια του MH... Τα θέματα που θέτεις έχουν ήδη απαντηθεί.

Reaction score
47

Δεν θέλεις, δεν μπορείς, κάνεις ότι den katalavaineis? Μικρή σημασία έχει.
Άμα den katalaveneis, den katalavaineis, telos. Δεν είναι κακό. :126:

Το κακό είναι να προσπαθείς να κρίνεις πράγματα που δεν θέλεις/δεν μπορείς/κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Πάντως, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να καταλάβεις θα τη βρεις την άκρη, είμαι σίγουρος.
Πώς το έλεγε ο δικός μου; Α, ναι:

Γιατι ειναι κακο να κρινω πραγματα που κανω πως δε καταλαβαινω;
I want to believe

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Γιατι ειναι κακο να κρινω πραγματα που κανω πως δε καταλαβαινω;
Γιατί στη γλώσσα του internet λέγεται trolling και τέτοια συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή από κανένα forum. :126:
Αν έχεις διάθεση (και είσαι σε θέση) να κάνεις εποικοδομητικό διάλογο, be my guest.

Reaction score
47

Γιατί στη γλώσσα του internet λέγεται trolling και τέτοια συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή από κανένα forum. :126:
Αν έχεις διάθεση (και είσαι σε θέση) να κάνεις εποικοδομητικό διάλογο, be my guest.
Trolling ειναι να κανω quote post του Kosta Ear και να πεταγεσαι εσυ και να μου γραφεις εξυπναδες. Δεν απευθυνομουν σε εσενα εξου και τα χιουμοριστικα προσωπα. Ακομα οχι trolling αλλα σιγουρα ακομψο ειναι να μου γραφεις οτι "θα τη βρω την ακρη" λες και γνωριζομαστε απο χτες. Εσυ ξεκινησες debate και οταν δε μπορεσες να το συνεχισεις το γυρισες στο "Trolling".

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Trolling ειναι να κανω quote post του Kosta Ear και να πεταγεσαι εσυ και να μου γραφεις εξυπναδες. Δεν απευθυνομουν σε εσενα εξου και τα χιουμοριστικα προσωπα.
Είναι forum, όχι chatroom.

Ακομα οχι trolling αλλα σιγουρα ακομψο ειναι να μου γραφεις οτι "θα τη βρω την ακρη" λες και γνωριζομαστε απο χτες.
Το "θα την βρεις την άκρη" δείχνει πίστη, από τη μεριά μου, στις δυνατότητές σου να ψάξεις και να καταλάβεις τι κάνει το μαραφέτι και γιατί το δικό σου το setup με μία πειραγμένη κάρτα ήχου της σειράς και τα plugins που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι οδοντογλυφίδα μπροστά στο Metric Halo (που το 90% της απάντησης υπάρχει ήδη σε αυτό το thread, αλλά λέμε τώρα..).

Αν σου έλεγα "είσαι ανίκανος να τη βρεις την άκρη, οπότε άσε καλύτερα", τότε θα είχες λόγο να παρεξηγηθείς.

Εσυ ξεκινησες debate και οταν δε μπορεσες να το συνεχισεις το γυρισες στο "Trolling".
Δεν υπάρχει κανένα debate.
Δεν μπορείς να κάνεις debate με κάποιον που έχει όλα τα στοιχεία μπροστά του και δεν κάθεται να τα διαβάσει και να τα καταλάβει και συνεχίζει, τόσες σελίδες μετά, να αναφέρει πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί.

Επίσης μάλλον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το trolling.
Να μου πεις σε ποια forum είσαι εσύ συντονιστής να τα αποφεύγω.

Reaction score
47

Και αυτο παει κατευθειαν για wikepidia.

" Τρολινγκ στη γλωσσα του Internet ειναι οταν καποιος κρινει κατι που κανει πως δε καταλαβαινει":140:

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Και αυτο παει κατευθειαν για wikepidia.

" Τρολινγκ στη γλωσσα του Internet ειναι οταν καποιος κρινει κατι που κανει πως δε καταλαβαινει":140:
Απλά δεν ξέρεις τι είναι το trolling.
Δεν είναι το πρώτο πράγμα σε αυτό το thread που den katalavainei.. :126:

* Βαλτο στη wikipedia καλύτερα, κι όχι στη wikepidia, ως παράδειγμα. Θα βοηθήσει όσους δεν είναι σε θέση να καταλάβουν τον νόημα του ορισμού.

Reaction score
47

Απλά δεν ξέρεις τι είναι το trolling.
Δεν είναι το πρώτο πράγμα σε αυτό το thread που den katalavainei.. :126:

*wikipedia
Ξερεις τι καταλαβαινω και τι οχι. Ακομα ξερεις οτι δε ξερω τι ειναι το trolling. Κληρονομικο χαρισμα ή απλα ανοησία;

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Ξερεις τι καταλαβαινω και τι οχι. Ακομα ξερεις οτι δε ξερω τι ειναι το trolling. Κληρονομικο χαρισμα ή απλα ανοησία;
Ανάγνωση. :126:
Όχι το ίδιο εύκολο για όλους απ'ότι βλέπω..

Reaction score
47
Re: cd εως 2000 ευρω

Αλλες φορες ειναι ευκολο, αλλες φορες δυσκολο και αλλες δυσαρεστο.

D

deleted user 10898

Guest

ελα βρε συντονιστα συντονισου μην το χαλαμε ενα τοσο ωραιο νημα.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

ελα βρε συντονιστα συντονισου μην το χαλαμε ενα τοσο ωραιο νημα.
Έχω κάνει πολλά post σε αυτό το νήμα το οποίο μέχρι πριν λίγη ώρα πήγαινε μια χαρά.
Λες ξαφνικά να ξε-συντονίστηκα; Μπα.

Reaction score
47

Καλές διακοπές!
Ξαναδιαβασε απο εδω και κατω. Προσωπικα το θεωρω ανοητο post και ηταν λογικο να πυροδοτησει αντιδραση.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Ξαναδιαβασε απο εδω και κατω. Προσωπικα το θεωρω ανοητο post και ηταν λογικο να πυροδοτησει αντιδραση.
Εγώ πάλι θεωρώ αυτό:

Να δωσω δηλαδη μια 15αρα k για ψηφιακα και να το παιζω αντικομφορμιστης επαγγελματικος αντιχαιεντας:111:.
...ανόητο post που ήταν λογικό να πυροδοτήσει αντιδράσεις*.

Σου απάντησα λοιπόν ότι αν εσύ κοιτάζεις τι θα αγοράσεις για να "το παίζεις" κάτι, είσαι γενικώς σε άλλο target group.
Θα μπορούσα και να θεωρήσω ότι υποννοείς πως όσοι προτείνουν το συγκεκριμένο εργαλείο το κάνουν για να το παίξουν "αντικομφορμιστες επαγγελματιες αντιχαιενταδες" κι εκεί τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα για σενα.

* εφόσον έχουμε προκαλέσει αρκετή φθορά στα πληκτρολόγιά μας (και εμείς και πολύ περισσότερο άλλοι στα link που δόθησαν) για να εξηγήσουμε γιατί αξίζει να δώσεις τα χρήματα που ζητάει έναντι των standard λύσεων της "πιάτσας"..

Reaction score
47

Γιατι εχεις δωσει 15000 για ψηφιακα; Δεν αναφερομαι σε εσενα ενω εσυ το προσωποποιησες. Απλα θεωρω τη λυση του pc-καρτα ηχου πιο τιμια και αυτο ηθελα να συζητησω με τον Ear. Εσυ μου επιτεθηκες προσωπικα και δε σε ξερω καν.

Reaction score
47

Εγώ πάλι θεωρώ αυτό:

...ανόητο post που ήταν λογικό να πυροδοτήσει αντιδράσεις.

Σου απάντησα λοιπόν ότι εσύ κοιτάζεις τι θα αγοράσεις για να "το παίζεις" κάτι, είσαι γενικώς σε άλλο target group.
Θα μπορούσα και να θεωρήσω ότι υποννοείς πως όσοι προτείνουν το συγκεκριμένο εργαλείο το κάνουν για να το παίξουν "αντικομφορμιστες επαγγελματιες αντιχαιενταδες" κι εκεί τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα για σενα.
Κατι εχεις δε μπορει...

Reaction score
47

Εγώ πάλι θεωρώ αυτό:

...ανόητο post που ήταν λογικό να πυροδοτήσει αντιδράσεις*.

Σου απάντησα λοιπόν ότι αν εσύ κοιτάζεις τι θα αγοράσεις για να "το παίζεις" κάτι, είσαι γενικώς σε άλλο target group.
Δηλαδη ειναι δυσκολα για μενα τωρα; Μου κανεις πλακα;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis