- Reaction score
- 3.514
...απ' το πρωί φαίνεται.

Τι να κάνω; Αφού τα νέα iPad αργούν. Δεν δίνω τώρα λεφτά για να πάρω αυτό που έχω.Ακούω ρε προδότη, κάτσε να μπει ο Λεωνίδας να σε φτιάξει.![]()
Τελικα Δημητρη υπεκυψες κι εσυ στην γοητεια της ταμπλετας...Η τιμη πολυ καλη, αλλα σε 32αρι δεν εβγαινε; Η μηπως δεχεται επεκταση μνημης με καποια καρτα sd;
Ευτυχώς έχει σπάσει μόνο το digitizerΑν η οθόνη δεν έχει πάθει κάτι τότε δεν έχεις λόγο να φοβάσαι.
Τον τελευταίο χρόνο έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από μισή ντουζίνα τάμπλετς, που έχω παραγγείλει και σετάρει για λογαριασμό συγγενών και φίλων (για κάποιο ανεξήγητο λόγο με θεωρούν... γκουρού της πληροφορικήςΤελικα Δημητρη υπεκυψες κι εσυ στην γοητεια της ταμπλετας...Η τιμη πολυ καλη, αλλα σε 32αρι δεν εβγαινε; Η μηπως δεχεται επεκταση μνημης με καποια καρτα sd;
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Μία προσωπική άποψη που βρίσκει σύμφωνους πολλούς.Βρε παιδες πραγματικα μου γεννιεται η εξης απορια.
Βγηκαν οι ταμπλετες με σκοπο να αντικαταστησουν τα netbook.
Ενα netbook ομως σου δινει τεραστιες δυνατοτητες, χωρις τους περιορισμους μιας ταμπλετας(χωρητικοτητα, κοινες εφαρμογες κλπ).
Φαινεται οτι οι εταιριες εριξαν μια νεα κατηγορια στην αγορα (ταμπλετες), γιατι με τα netbook το μονο που καταφεραν ηταν να μην πουλανε τα ακριβοτερα laptop τους...![]()
It is projecting tablet shipments of 240 million units versus notebook shipments of 203 million units. That's 64 percent growth for tablet versus a 5 percent decline for notebooks.
In mature markets, the PC is saturated. And that's where tablets are secondary devices. Shim says in emerging markets tablets are going to be primary devices. If the tablet takes off there, that kills the traditional PC's chances of ever growing again.