Η καλυτερη αγορα που κανατε ποτε στον ηχο?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η καλυτερη αγορα που κανατε ποτε στον ηχο?

αυτο θα πρεπει να γινεται για καθε δισκακι;
Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο, 3 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για 3 ώρες ακρόασης.

Reaction score
8
να βαλω κι εγω δυο αγαπημενες μου πηγες,

CLEARAUDIO CHAMPION MAGNUM LEVEL ΙΙ

ΚΑΙ CONSONANSE OPERA DROPLET CDP 5.0

Reaction score
4.247
Απάντηση: Re: Η καλυτερη αγορα που κανατε ποτε στον ηχο?

Το Droplet τελικά δεν μου αρέσει, είναι σαν στραβοχυμένος λουκουμάς.

...
Νικο προσβαλες την τιμη και υπολειψη του Θαναση. Αυτο ειναι χτυπημα στο προσωπο με γαντι. Δεν θα περασει ετσι. Αναμενεται η αντιδραση του Θαναση οταν....ξυπνησει (το βραδακι!)

Reaction score
10
To droplet παντως ειναι ενα αξιοπρεπεστατο player!Απο τα μηχανηματα που μου εχουν "μεινει"!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Νικο προσβαλες την τιμη και υπολειψη του Θαναση. Αυτο ειναι χτυπημα στο προσωπο με γαντι. Δεν θα περασει ετσι. Αναμενεται η αντιδραση του Θαναση οταν....ξυπνησει (το βραδακι!)
:114::114:

To droplet παντως ειναι ενα αξιοπρεπεστατο player!Απο τα μηχανηματα που μου εχουν "μεινει"!
Κράτησες καμιά αναμνηστική φωτογραφία τουλάχιστον; Εσύ πλάκα πλάκα με τα μηχανήματα που έχεις αλλάξει, γεμίζεις ολόκληρο άλμπουμ. :114::114:

...

Reaction score
10
Κράτησες καμιά αναμνηστική φωτογραφία τουλάχιστον; Εσύ πλάκα πλάκα με τα μηχανήματα που έχεις αλλάξει, γεμίζεις ολόκληρο άλμπουμ.

...
Ρε αι στα διαλα!

Σιγα τα μηχανηματα που εχω αλλαξει ρε! Αυτο το αστειακι πρεπει να σταματησει ΤΩΡΑ.

Απο ολα τα μηχανηματα που ειχα εχω κρατησει φωτογραφια και τα πειρσσοτερα manual!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Απο ολα τα μηχανηματα που ειχα εχω κρατησει φωτογραφια και τα πειρσσοτερα manual!
Προσπάθησες να ψηφιοποιήσεις το αρχείο σου; Θα σε βοηθήσει να ξενοικιάσεις και την γκαρσονιέρα. :137:

...

Reaction score
8
βρε σιντιλοφρικουλα και κατεπωμενε mp3αρχη, μαγιστρε και δομεστιχε και ανωτατε σινταριε βεσταρχη, πλατω περνουμε δεν σ αρεσει, σιντι περνουμε δεν σ αρεσει, αν διανοηθω οτι το μονο παεσιμο που σ αρεσει ειναι να περνουμε αυτο που φανταζομαι, θα πεθανω. :419:

Reaction score
4.247
Απάντηση: Η καλυτερη αγορα που κανατε ποτε στον ηχο?

Ορμα Θαναση, λιγα ειπες σε κεφια θα εισαι!

Reaction score
0
...Pro-Ac "Studio 125"...από το stock κατάστημα του "Κωτσόβολου" στην Λεωφ. Καβάλας (Αθηνών)...καινούρια, στα κουτιά τους, από μαγαζί της Dixon στην Τουρκία, που έκλεισε...τιμή 300 Ευρουλάκια...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...μιλάμε για ΤΟ "κάλιασμα"...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
βρε σιντιλοφρικουλα και κατεπωμενε mp3αρχη, μαγιστρε και δομεστιχε και ανωτατε σινταριε βεσταρχη, πλατω περνουμε δεν σ αρεσει, σιντι περνουμε δεν σ αρεσει, αν διανοηθω οτι το μονο παεσιμο που σ αρεσει ειναι να περνουμε αυτο που φανταζομαι, θα πεθανω. :419:
Το πλατώ σου ωραίο είναι ρε με το μπλεδάκι το φως. Νομίζω με ένα βάζο επάνω θα ήταν ότι πρέπει. :116:

...

Reaction score
0
...και φυσικά δεν μπορώ να μην αναφέρω 2 ακόμα τρομερές αγορές...!!!!!

PIONEER A-400-X

DIGITAL DV-495

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk