Η κόρη της Αλέκας Παπαρήγα, Βασιλεία, επέλεξε το Deree, για να σπουδάσει Οικονομικά

Reaction score
7.114
Re: Η κόρη της Αλέκας Παπαρήγα, Βασιλεία, επέλεξε το Deree, για να σπουδάσει Οικονομι

Vg τουλαχιστον ομιλουν την Ελληνικη,για σκεψου να μην μπορουσαν ουτε αυτο να κανουν.

Reaction score
1
Re: Η κόρη της Αλέκας Παπαρήγα, Βασιλεία, επέλεξε το Deree, για να σπουδάσει Οικονομι

Andrew εχεις γνωρισει παιδια Κομμουνιστων? Υπηρξε καποιο απο αυτα που δεν ηταν ομοιδεατης? Η πλυση εγκεφαλου ειναι η ειδικοτητα τους ή πιο απλα η βλακεια ειναι κληρονομικη.
Εγώ είμαι ένα από αυτά tanto.
Έχω πολλές φορές διαφωνίσει με τον πατέρα μου,εξακολουθώ όμως να είμαι υπερήφανος γι΄αυτόν.
Ορφανός από 3 χρονών,έφυγε από το "κόκκινο νησί" τη Μυτιλήνη σε ηλικία 9 ετών για να μπορέσει να συντηρήσει τη μητέρα του και την αδελφή του.

Δεν προσπάθησε ποτέ να μου κάνει πλύση εγκεφάλου,μάλλον γιατί είχε στο μυαλό του τα όσα τράβηξε στη ζωή του,απλά και μόνο επειδή το νησί απ΄όπου καταγόταν είχε χαρακτηρισθεί "κόκκινο".

Πιστεύω ότι είναι τουλάχιστο ανήθικο από μέρους σου να χαρακτηρίζεις σαν βλάκες κάποιους οι οποίοι έχουν αντίθετη ιδεολογία με σένα,πολύ περισσότερο δε,όταν η αναφορά σου χαρακτηρίζει τους γονείς κάποιων.

Reaction score
1

Άααα,σου εύχομαι τα παιδιά σου να γίνουν Ολυμπιακοί και Κομμουνιστές.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Άααα,σου εύχομαι τα παιδιά σου να γίνουν Ολυμπιακοί και Κομμουνιστές.
Μπουαχαχααχα! Πωπωπωπω Παναϊά μ'... :happy_9:"happy_1":crazy_3:

VG

Reaction score
0

Οι κουμουνισταί είναι οι πλεον αδικημένοι και ριγμένοι στην ελληνικη επικράτεια...κυνηγηθηκαν σαν γάγγραινα για τα πιστευω τους και συμμετείχαν σε εμφύλιο γιατι καποιος, αν και το ηξερε, "ξεχασε" να τους πει οτι η Ελλαδα στην μοιρασια πηγε με τους αλλους....για να μην αναφερω πιο προσφατα γεγονοτα οπως το 89 οπου καποιοι αποφασισαν οτι μια προσκαιρη και ανιση συμμαχια με την δεξια ηταν αυτο που τους ελειπε...

Reaction score
298

Στο τανγκό χρειάζονται δύο.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Καλά, δεν μπόρεσα να μπω μερικές μέρες κι έγινε :mad_5:.....

Να πω κι εγώ μια γνώμη; Δυσάρεστο αλλά (κατά τη γνώμη μου) αληθινό: ο καθαρόαιμος ιδεολόγος, όπου κι αν πρόσκειται, δεν πρέπει να κάνει οικογένεια. Πρέπει να είναι ο Λούκυ Λουκ, ει δυνατόν και χωρίς τη Ντόλι, γιατί όσο και νάναι άμα έχει Ντόλι θα το αγαπάει το ζωντανό και θα χάνει την αντικειμενικότητά του.

Αλλά από τη στιγμή που κάποιος κάνει παιδιά, της κυρίας Παπαρήγα συμπεριλαμβανομένης, θα κοιτάξει το καλύτερο γι' αυτά, πρώτα-πρώτα γιατί το θέλει, βγαίνει από μέσα του, και δεύτερον γιατί έχει υποχρέωση (κανείς δεν τον ανάγκασε να φέρει ανθρώπους στον κόσμο, άρα τώρα είναι υπεύθυνος για τα θεμέλια της τύχης τους), έστω κι αν υπό συγκεκριμένες συνθήκες αυτό το "καλύτερο" συνεπάγεται νερό στο μύλο της αντίπερα όχθης.

Συνεπώς, αν η κα Π, της οποίας το κόμμα, παρεμπιπτόντως, ουδέποτε ψήφισα ή επευφήμησα, έκρινε ότι το επαγγελματικό μέλλον της κόρης, που είχε το ίδιο δικαίωμα στην αδυναμία ως μαθήτρια ή στην τεμπελιά που έχουν και τα παιδιά του καθενός μας και συνεπώς πιθανόν να μην πέρασε σε καμιά σχολή με καλές επαγγελματικές προοπτικές, θα διαγραφόταν καλύτερο με το "βαρύ χαρτί" ενός ιδιωτικού κολεγίου άμεσα συνδεδεμένου με την αγορά εργασίας, πολύ καλά έκανε ως μάνα, με λεφτά δικά της, του κόμματος, δανεικά ή του Άγιου Βασίλη.

Reaction score
298

Δηλαδή "δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις".

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Δηλαδή "δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις".
Άμα είναι για τα παιδιά σου, φίλε μου, ναι. Δεν είναι αμοραλισμός, αγάπη είναι.

Reaction score
298

Τα έχεις μπλέξει. Εδώ κρίνεται η πολιτική στάση της γραμματέως της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Η οποία συλλαμβάνεται ψευδολογούσα. Τα οικογενειακά της παρέλκουν.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Δεν θα σε ρωτήσω αν έχεις παιδιά, γιατί σέβομαι το γεγονός ότι προφανώς θέλεις να κρατήσεις το προσωπικό σου προφίλ για σένα. Ωστόσο αν δεν έχεις ,ή αν έχεις και είναι πολύ μικρά, πιστεύω ότι μια μέρα στο μέλλον θα δεις ότι τα οικογενειακά δεν παρέλκουν.

Και ξέρεις/ξέρετε κάτι; Το controversial γεγονός ανεβάζει την εν πολλοίς γραφική κα Π στα μάτια μου. Τι μου λέει; Ότι διακηρύσσει τα πιστεύω του κόμματός της επειδή πιστεύει ότι είναι για το καλό του κάθε Έλληνα, της οικογένειάς της συμπεριλαμβανομένης, και αν τελικά κάποια στιγμή δεν είναι, τα βάζει στην άκρη. Αυτό μου λέει ότι όταν διακηρύσσει τις αρχές της πολιτικής της κατεύθυνσης, τις διακηρύσσει ειλικρινώς, και απόδειξη για την ειλικρίνειά της είναι ότι όταν δεν τις θεωρεί καλές για το παιδί της, κάνει κάτι άλλο κι όχι αυτό που υπαγορεύει το κόμμα.

Εν ολίγοις, αυτός που είναι κομμουνιστής ή φιλελεύθερος ή καρατζαφεριστής ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο τηρώντας ένα μανιφέστο κατά γράμμα για μένα είναι φερέφωνο και αναξιόπιστος.

Reaction score
298

Συνεχίζεις να τα έχεις μπλεγμένα. Η Παπαρήγα μπαίνει στα σπίτια μας από οθόνης ως πολιτικός, διακηρύττοντας πράγματα τα οποία δεν τηρεί. Η (οφθαλμοφανώς αποτυχημένη και ως) μάνα Παπαρήγα δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Τα επιχειρήματά σου είναι σοβαρά και το πνεύμα σου συνεπές, και ασφαλώς δεν περιμένεις να το μάθεις αυτό από μένα. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ το ότι η κα Π "μπαίνει στα σπίτια μας από οθόνης ως πολιτικός" και γι' αυτό έχει κάποια ευθύνη... Την ευθύνη την έχουμε εμείς, γιατί στα σπίτια μας μπαίνει, όπως και όλοι οι άλλοι, ως αυτό που θα την αφήσουμε εμείς να γίνει για μας.

Ως μάνα μπήκε από οθόνης και η Τατιάνα Στεφανίδου, όταν είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στα στούντιο όπου έβγαζε το "ψωμάκι" του ο σύζυγος κι αυτή είχε φέρει στη φωτιά για το θεαθήναι τα παιδιά της (μαζί με τη Φιλιππινέζα βεβαίως βεβαίως) τα οποία έβλεπαν το μπαμπά τους μαύρο από τους καπνούς και προφανώς φοβόντουσαν μήπως πεθάνει... Γι' αυτόν και μόνο το λόγο, γι' αυτό και μόνο το ψυχικό τραύμα, έπρεπε να της πάρει την επιμέλεια ο εισαγγελέας. Off topic το παραπάνω, αλλά το ρεζουμέ είναι, τα παιδιά σου πρώτα. Καλύτερα καλός γονιός, παρά καλός καθοδηγητής των μαζών, οι οποίες όταν έρθει η ώρα να συγκρουστεί η ιδεολογία με τη χειροπιαστή τους καθημερινότητα θα σε γράψουν στα &@^$& τους και πολύ υγιώς θα πράξουν.

VG

Reaction score
0

Ασ το δουμε διαφορετικα..παρολλο που η κορη της σπουδαζει στο ντιριντάχτα,αυτη δεν ειναι συμφωνη οι σπουδες της κορης της να θεωρηθουν ισοτιμες με δημοσιου ιδρυματος....

Reaction score
298

Την ευθύνη την έχουμε εμείς, γιατί στα σπίτια μας μπαίνει, όπως και όλοι οι άλλοι, ως αυτό που θα την αφήσουμε εμείς να γίνει για μας.
Από την ιδιώτευση στην ιδιωτεία.

Reaction score
7.114

Vg δεν ειναι συμφωνη (?) γιατι η κορουλα της θα βολευτει ετσι και αλλιως.

Φυσικα και ειναι ,απλα δεν το δηλωνει γιατι αν το κανει τοτε δεν θα εχει λογο υπαρξης στη πολιτικη σκηνη και αυτη αλλα και το κομμα της.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Η κόρη της Αλέκας Παπαρήγα, Βασιλεία, επέλεξε το Deree, για να σπουδάσε

Ασ το δουμε διαφορετικα..παρολλο που η κορη της σπουδαζει στο ντιριντάχτα,αυτη δεν ειναι συμφωνη οι σπουδες της κορης της να θεωρηθουν ισοτιμες με δημοσιου ιδρυματος....
Sorry, αλλά χ3στ1κ3 η Παπαρήγα (και η κάθε μάνα "Παπαρήγα" που έχει το παιδί της στο Deree) για το αν θα αναγνωριστεί το πτυχίο στην Ελλάδα.

Όταν η κόρη της ξυνόταν στο λύκειο κάποιοι άλλοι διαβάζανε για να μπούνε στην ΑΣΟΕ. Όταν η κόρη της θα βγει θα πάει καρφί για MBA στο London School of Economics ή σε κάποιο αντίστοιχo φημισμένο ίδρυμα της Αμερικής (μιας και πήρε φόρα με το US), στο οποίο για να μπει ο αντίστοιχος "κακομοίρης" από την ΑΣΟΕ θα πρέπει να βγάλει πτυχίο 9 για να ελπίζει. Σκίσιμο στις πανελλήνιες, σκίσιμο και στη σχολή, τάμα στην Παναγία και κάτι μπορεί να γίνει δηλαδή. Η κόρη της κυρίας Παπαρήγα ξέρουμε πολύ καλά με τι "κόπο" θα βγάλει το Deree. Μάλλον με κεκτημένη ταχύτητα από το ξύσιμο του Λυκείου θα την περάσει. Έχω 4-5 συμφοιτητές μου εδώ που βγάλανε Deree και το επίπεδο είναι.....μην ανοίξω τον στόμα μου.

Κι όταν η κα. Παπαρήγα Jr. βγει στην αγορά εργασίας με MBA από το L.S.E. θα δούμε πόση σημασία θα έχει η αναγνώριση του πτυχίου που "απολαμβάνει" ο "κακομοίρης" που τέλειωσε στην ΑΣΟΕ και έβγαλε "μόνο" ένα 6-7 οπότε δεν τον πήραν στο L.S.E. αλλά στο X,Y,Z πανεπιστήμιο για το MBA του.

Reaction score
8

Αυτό μου λέει ότι όταν διακηρύσσει τις αρχές της πολιτικής της κατεύθυνσης, τις διακηρύσσει ειλικρινώς, και απόδειξη για την ειλικρίνειά της είναι ότι όταν δεν τις θεωρεί καλές για το παιδί της, κάνει κάτι άλλο κι όχι αυτό που υπαγορεύει το κόμμα.

Εν ολίγοις, αυτός που είναι κομμουνιστής ή φιλελεύθερος ή καρατζαφεριστής ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο τηρώντας ένα μανιφέστο κατά γράμμα για μένα είναι φερέφωνο και αναξιόπιστος.
Ναι, αυτό ακριβώς λέμε, ότι όλα αυτά που ξεφουρνίζει κατά πάσης φύσεως αμερικάνικου "προϊόντος" είναι αποτέλεσμα απολύτου τηρήσεως και διατηρήσεως των αρχών της προπαγάνδας του ΚΚΕ σαν μία πολύ καλή καθοδηγήτρια των μαζών, όπως πολύ σωστά ανέφερες.
Με λίγα λόγια αυτά που λέει δε τα πιστεύει, ούτε αυτή και μάλλον ούτε κι η κόρη της.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Υπάρχει και βιβλίο, "Πώς να απολαμβάνετε τα αγαθά του καπιταλισμού χωρίς να χάνετε από τα μάτια σας το στρατηγικό όραμα της αταξικής κοινωνίας". Αυτός είναι ο υπότιτλός του. Ο τίτλος είναι "Ο πάγος", δηλαδή κάτι που όταν το κρατάς στα χέρια σου αλλάζει μορφή αλλά όχι ουσία...
Αν βρείτε το βιβλίο, διαβάστε το. Μετά την ανάγνωσή του, θα γελάτε με τη σοβαροφάνεια των πάντων. Για χρόνια. Εγγυημένα.

Reaction score
313
Απάντηση: Η κόρη της Αλέκας Παπαρήγα, Βασιλεία, επέλεξε το Deree, για να σπουδάσει Οι

Πολλή "χολή" βγαίνει...

...και με "άκομψους" έως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς...

Κρίμα...

Σταύρος Μπαρτζόκας
Μέλος του Κ.Κ.Ε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members