Η μπάντα της χρονιάς για τα μέλη του AVsite (2018)

Reaction score
3.486
Καλημέρα.Προσπαθώ να βρώ το λόγο για τον τίτλο μπάντα τις χρονιάς.
Βλέπω ένα τρίο δυστηχώς όχι ερωτικό και μουσικά μονότονο το οποίο πατάει πάνω
σε φόρμες λίγο πολυ γνωστές σε ολους.
Μια δόση r'n'b λίγο rock διάθεση λίγο chill λίγο jazz νότες
μια telecaster ενα jazz bass και ένα επιτηδευμένο look μπάντας βγαλμένο απο τα 70'ς .
Δεν βλέπω κανένα ρίσκο καμία προτοτυπία κανένα πειραματισμό.
Μια απλά πρόβα μέτριας μπάντας.
Υπάρχουν ευτυχώς μπάντες εκεί έξω που πραγματικά αξίζουν τους τίτλους και τα βραβεία αλλά όχι αυτη.
Βέβαια γούστα είναι αυτά .....Μην με παρεξηγείς!!!

Z

Zdimis

Guest
Προφανως δεν αντιλαμβανεσαι οτι προκειται για προσωπικη υποκειμενικη αξιολογηση.Κατα τα αλλα γουστα ειναι αυτα και στην περιπτωση σου αν βρισκεις αυτη τη μπαντα μετρια ,ακου bon jovi που υποθετω θα σε καλυψουν. Μην με παρεξηγησεις. :)
[DOUBLEPOST=1527499101][/DOUBLEPOST]υγ .Με τα οργανα τα μουσικα ειναι βεβαιο οτι δεν εχεις σχεση καθως θα καταλάβαινες ποσο μοναδικο ειναι το touch τους.

Last edited by a moderator:

Reaction score
3.486
Μάλλον δεν κατάλαβες πόοοοοσο γνωρίζω περί μουσικών οργάνων ,παιξίματος,touch,και λοιπόν λεπτομερειών για να μπορώ να κρίνω.
Δεν είμαι βιρτουόζος ούτε διευθυντής ορχήστρας αλλα παίζω μουσική πάνω απο 20 χρόνια και είμαι τυχερός να έχω υπάρξει σε τουλάχιστων 10 μπάντες στο παρελθόν.Αρα το touch που αναφέρεις και πολλα άλλα δυστηχώς αντιλαμβάνομαι λίγο περισσότερο.
Και όχι οι Bon Jovi δεν με καλύπτουν.
Γνώμες βέβαια.
Δεν τρολάρω ,δεν χαλάω τα post και δεν λέω την γνώμη μου χωρίς λόγο στα φόρουμ χωρίς να γνωρίζω 100% κάτι.

Reaction score
1.754
Ο καθἐνας μας ἐχει διαφορετικἀ γοὐστα στα πἀντα. Ἐτσι καἰ στις μουσικἐς επιλογἐς. Εννοεἰται!!!
Ρε αδερφἐ Καραγιἀννη, ὀλα καλἀ που λες και συμφωνὠ !
Χαμηλὀ επἰπεδο σε ὀλα, σὐνθεση, εκτἐλεση, βαρετοἰ, ξενἐρωτοι, κουραστικἀ μονὀτονοι, & δἠθεν
Αλλἀ tele & jb δεν υπἀρχουν ! Απορὠ ποὐ τα εἰδες εσὐ?

Reaction score
4.587
Ο καθἐνας μας ἐχει διαφορετικἀ γοὐστα στα πἀντα. Ἐτσι καἰ στις μουσικἐς επιλογἐς. Εννοεἰται!!!
Χαμηλὀ επἰπεδο σε ὀλα, σὐνθεση, εκτἐλεση, βαρετοἰ, ξενἐρωτοι, κουραστικἀ μονὀτονοι, & δἠθεν
Εγώ διαφωνώ και στα υπόλοιπα. Ούτε r'n'b βλέπω, ούτε rock ή jazz. Καθαρό 70's lsd flower power psychedelic γνωστό και κλασσικό. Σε όποιον αρέσει φυσικά είναι καλό.

Reaction score
3.486
Μπερδεψα τα εγχορδα.
Fender ολα μαλλον.
Τωρα και strat να ειναι δεν μας κανει και καμια διαφορα και αντι για jazz κανα precision επισης το ιδιο μας κανει.
[DOUBLEPOST=1527507057][/DOUBLEPOST]
Μπερδεψα τα εγχορδα.
Fender ολα μαλλον.
Τωρα και strat να ειναι δεν μας κανει και καμια διαφορα και αντι για jazz κανα precision επισης το ιδιο μας κανει.
Και μετα απο παρατηρηση jazz bass για την κυρια με flatwoods

Reaction score
3.486
Εγώ διαφωνώ και στα υπόλοιπα. Ούτε r'n'b βλέπω, ούτε rock ή jazz. Καθαρό 70's lsd flower power psychedelic γνωστό και κλασσικό. Σε όποιον αρέσει φυσικά είναι καλό.
Κλαιω με τους τιτλους.
Lsd flower power psychedelic
Εμεις θα μπορουσαμε να ειμαστε
Μπαφο,γυρο,μπυρο,alien post metalcore .

Reaction score
1.754
Αν προσἐξεις το headstock στο τελεἰωμἀ του, κἀνει ἐνα κὀψιμο απὀ κἀτω.
Επιπλἐον το λογὀτυπο, δεἰχνει να εἰναι μἀλλον ἰδιο με της κιθἀρας και δεν εἰναι της Fender.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Να πω κι εγώ.

Θεωρώ μπάντα της χρονιάς τους SOUND EXPLOSION.
Έβγαλαν δίσκο μετά απο 20+ χρόνια και έχουν τον ίδιο ηλεκτρισμό και την δύναμη με τότε κι ας πέρασαν τα χρόνια.
Έδωσαν κι ένα live στο Gagarin που τσάκισε κόκκαλα!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.378
- μέχρι στιγμής ξεχωρίζω τον τελευταίο του Moby , αν και επαναλαμβανει το πετυχημένο μοτίβο των play και 18

- είναι νωρίς ακόμα , ας περιμένουμε και τους daft punk

ΥΓ : άλλα τα προσωπικά μου γούστα , αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάτι πολύ αξιόλογο από την σχολή ανεξάρτητου ροκ που μ' ενδιαφέρει

Reaction score
4.587
Φαντάζομαι μιλάμε για το 2017, έτσι? Το 2018 καλά καλά δεν ξεκίνησε.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.390
...Οπότε, άλλαξα λίγο τον τίτλο για να μπορούν όλοι να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Εάν θα ανεβάζετε videos, προσπαθήστε να γράφετε όνομα συγκροτήματος/καλλιτέχνη και τίτλο τραγουδιού/δίσκου.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.390
Φαντάζομαι μιλάμε για το 2017, έτσι? Το 2018 καλά καλά δεν ξεκίνησε.
Το έκανα για το 2018, μέχρι να τελειώσει το έτος, έχουμε να ακούσουμε πολλά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88