Η ναυαρχιδα των DVD-R

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728


Απο την Pioneer ανακοινωθηκε το DVR-920
Το νεο μοντελο θεωρειται, οχι αδικα η ναυαρχιδα στα DVD-R.
Εκτος απο προοδευτικη σαρωση το 920 διαθετει εξοδο HDMI και σκληρο 250GB.
Αναμενεται σε τιμη κοντα στα 1900€
 



Μηνύματα
109
Reaction score
0
Ανδρέα τι φωτιά είναι αυτή που μ' άναψες;
Είναι πάρα πολύ όμορφο :shock:

Να και ένα Link:

http://www.avland.co.uk/pioneer/dvr920/dvr920.htm

Εδώ λέει κάτι για Δεκέμβριο στην Αγγλία, μάλλον και δω τότε θα έρθει..
Ούτε αυτό το μοντέλο είναι dual (DVD-R και DVD+R) και ούτε γράφει φυσικά σε δισκάκια διπλής επίστρωσης! Τι εμμονή και αυτή ρε γμτ!
Μάλλον η αγορά του Sony RDR-HX1000, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς η απουσία HDMI (στο Sony), αντισταθμίζεται με την υποστήριξη ΚΑΙ DVD+R/W, την εγγραφή στα 15Μbps και φυσικά την χαμηλότερη τιμή του.
Βέβαια η <b>Pioneer</b> έχει σίγουρα μεγαλύτερο ειδικό βάρος στην αγορά, αυτό δεν το συζητάμε καν.
Άντε, οψώμεθα...
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Οι πληροφοριες που εχω απο τον Γιωργο Αποστολοπουλο-product manager της Pioneer-λενε πως το dvdr ειναι...απο αλλο πλανητη.
Ελπιζουμε να το δουμε γρηγορα απο κοντα...

Με την ευκαιρια θα ηθελα να σας εξομολογηθω κατι.
Ο κ.Αποστολοπουλος, αν και μελος του avsite δεν γραφει τις πληροφοριες που εχει καθε φορα αλλα μου τις μεταβιβαζει, λογω της κακης συμπεριφορας καποιων σε αλλο φορουμ.
Τον διαβεβαιωσα πως εδω ειναι avsite και υπαρχει διαφορετικη νοοτροπια,ιδιως προς τους επαγγελματιες εκεινους του χωρου που προσφερουν.
Ουτε του Γιωργου του αρεσει να τον παρακαλουν, ουτε εμενα να παρακαλαω.
Ισως ομως περιμενει να δει τις δικες σας αντιδρασεις....
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Νομίζω ότι ήδη το έχουμε αποδείξει. Δεν είναι μόνο το ότι έχουμε ειδική κατηγορία για τις προσφορές εταιριών και καταστημάτων αλλά νομίζω ότι σε πολλά σοβαρά ζητήματα (π.χ. hdtv στην Ελλάδα) ζητάμε την γνώμη τους και την βοήθειά τους. Άλλωστε οι επαγγελματίες (οι σωστοί τουλάχιστον...) είναι αυτοί που θα διευρύνουν την Ελληνική αγορά προσφέροντας σε μας ό.τι απολαμβάνουν και οι καταναλωτές των μεγάλων χωρών. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια και οι τιμές αλλά και το after sales στην Ελλάδα έχουν πλησιάσει πολύ αυτές του εξωτερικού και ας αναλογιστούμε ότι εμείς είμαστε πολύ μικρότερη αγορά από την Αγγλία π.χ.

Ειδικά με τον κ. Αποστολόπουλο έχουμε νομίζω πολύ καλή συνεργασία και έχει βοηθήσει αρκετά με τις γνώσεις του και την επιμονή του... δείτε και το θέμα για το euro1080 στην κατηγορία HDTV. Νομίζω ότι χωρίς την παρέμβασή του δύσκολα θα είχαμε τέτοια ευχάριστη εξέλιξη.
 

Μηνύματα
47
Reaction score
0
Λοιπον παιδακια το αγορασα,κυριως λογω απογοητευσης απο το Sony 1000.(δειτε σχετικο thread).Αυτη τη φορα ομως χτυπησα το τζακ ποτ κυριως λογω των απειρων δυνατοτητων κοπτικης ραπτικης που προσφερει.Σε σχεση με το 5100 προσφερει αρκετες παραπανω δυνατοτητες αλλα εχουν σχεδον το ιδιο interface πραγμα που με γλυτωσε απο πολυ διαβασμα.Πολλα τα καινουρια πραγματα, θα επανελθω.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.687
Μηνύματα
2.869.956
Members
37.945
Νεότερο μέλος
konstantinos2k
Top