Η παλιοπαρέα

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
έχω έγκυρες πληροφορίες ότι μερικοί εξ ημών βρέθηκαν χθες συνομωτικά αρχικά σε οικία και στη συνέχεια (για να ρίξουν στάχτη στα μάτια) σε μαγαζί αγνώστων λοιπών χαρακτηριστικών.
Σκοπός της κουβέντας έμαθα ότι ήταν το ταίριασμα του MK2 με κασσετόφωνα, μπομπινόφωνα και κεφαλές BENZ, σε βάρος των νέων τεχνολογιών.
Η συνάντηση έγινε στα νότια προάστια.
Καλώ τους συμμετέχοντες να ομολογήσουν και να αναφέρουν λεπτομερώς τα συμπεράσματα που κατέληξαν. Αλλιώς θα αναγκαστώ να τους ξεμπροστιάσω τους άθλιους συνομώτες.

Reaction score
29.755
Απάντηση: Η παλιοπαρέα

ΟΧΙ ΡΊΞΕ προβολέα και ξεμπρόστιασε τους ποταπούς συνδαιτημόνες.
Εχω την αμυδράν υποψίαν , οτι είς , εξ αυτών είναι κάτοχος-χρήστης ποταπής συσκευής , ονόματι LINN ΜΟΝΔΈΛΟΥ --- ΜΕ ΒΡΑΧΊΟΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ITOK.
Ασε που εχω πληροφορίες για έταιρο συνδαιτημόνα ο οποίος είναι κάτοχος ΣΥΣΚΕΥΉς ΟΝΟΜΑΤΙ HEYBROOK , ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙ REGA.!!!!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟς ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΙ , ΑΥΛΟΣ.
Ω καιροί , Ω ηθη.!!!! Να συληφθούν όλοι αυτοί οι ποταποί εγκληματίες πάραυτα και να εκτελεσθούν σε περιοχή εγγύς της περιοχής δράσης των.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Αμα δεν πει το Star τιποτα ουτε διαψευδω ουτε επιβεβαιωνω τιποτα.

Υ Το παστουρμαλι ηταν αψογο

Reaction score
29.755

ΝΑΙ μόνο οταν το ανακάτευε συγκεκριμένο μέλος της παρέας.!!!!

Reaction score
2.248

Καλημέρα!!
Λοιπόν το παιδο-μάζωμα ήταν προμελετημένο. Θα είχαμε ακρόαση και τεστ των νέων μου ενισχυτικών και στην συνέχεια θα το γιόρταζα με παρτάκι για τα παιδιά. Δυστυχώς τα ενισχυτικά δεν ήρθαν με τον αγιοβασιλογιώργη και μείναμε στην ακρόαση του παρόντος συστηματός μου. Ετσι κατάλαβαν και οι φίλοι μου αυτά που λέω ανά καιρούς (δηλαδή ότι τα ML θέλουν ενισχυτές). Συμπεράσματα βγήκαν και μερικές παρατηρήσεις από τους εμπειρότατους Κ.Παππά και τον λαμπάτο Τάκη μας σημειώθηκαν για βελτίωση.
Βέβαια τους τρέλανα με τις ροκιές (καλά να πάθουν :116:) αλλά ακούσαμε και jazz από direct cut (Εμμανουήλ), Τη σοπράνο Inva Mulla Tchako, Bregovic και φυσικά τι άλλο.... Chuck Mangione

Σε γνωστό κουτούκι στη Dratsa city κλείσαμε τη συνάντηση με συζήτηση, γέλια, μπύρες, φαγί για δυνατά στομάχια.... Η συνάντηση ξανακλείστηκε όταν με το καλό έρθουν τα ενισχυτικά και θα έχουμε φωτογραφικό υλικό και αναλυτικό review.

Να ευχαριστήσω τους φίλους μου που με τίμησαν με την παρουσία τους. (αλφαβητικά :116:)
Γιάννης (John Markou), Γιώργος (Geomiat), Εμμανουήλ (Manos58), Κώστας (Kostas Papas), Σταμάτης (Delamostre), Τάκης (Takis6c33). Απών ο Αντώνης (Antikots) λόγο ίωσης (Περαστικά Αντώνιε!!!)

Να ευχαριστήσω τον Κώστα Παππά που "έβαλε πλάτη" για ένα καταπληκτικό πλυντήριο βινυλίων. Χωρίς αυτόν δεν είχα αγοράσει τέτοιας κατηγορίας. Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα :102:
Επίσης τον Εμμανουήλ που έβαλε το δίσκακι του για να γίνει το πείραμα με το μείγμα που είχα ετοιμάσει. (Μετά έβαλα τα δικά μου αφού είδα ότι έζησε :105:)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Υγρα ........σε δωσαμε.Περι πλυντηριου

Reaction score
1.685

Ωχ, βγηκαμε και στις ειδησεις...!!!

Τελικα οντως, η γνωστη παρεα ξαναχτυπησε..

Το καλεσμα του Γιωργου εδωσε ζωη σε ενα ηρεμο βραδυ Παρασκευης γεμιζοντας το με γλυκιες νοτες απο ενα κλασικο συστημα.

Ολα τα λεφτα ομως ειναι αυτη η παρεα, δεσιμο, ταιριασμα, επιπεδο, χιουμορ, λατρεια για τα ιδια πραγματα, αποψη, σεβασμος...!!

Ευχαριστω ιδιαιτερα τον Γιωργο για το καλεσμα, τα υπολοιπα παιδια για την αξεχαστη βραδυα, και το παρακειμενο μεζεδοπωλειο για τους απιστευτους μεζεδες ..(στο μπαλκονι κοιμηθηκα απο το τζατζικι και τα λοιπα).

PS.
Για τα καλα σου λογια Γιωργο, σε ευχαριστουν ιδιαιτερα οι οικιοι μου οι οποιοι ειπαν οτι ειμαι ομορφοτερος οταν ...κοκκινιζω..:107:

Reaction score
29.755

Ιδίως τα αυτάκια σου που κοκκινίζουν υπέρ το δεον....:107:

Reaction score
460

Καλημέρα!!
Λοιπόν το παιδο-μάζωμα ήταν προμελετημένο. Θα είχαμε ακρόαση και τεστ των νέων μου ενισχυτικών και στην συνέχεια θα το γιόρταζα με παρτάκι για τα παιδιά. Δυστυχώς τα ενισχυτικά δεν ήρθαν με τον αγιοβασιλογιώργη και μείναμε στην ακρόαση του παρόντος συστηματός μου. Ετσι κατάλαβαν και οι φίλοι μου αυτά που λέω ανά καιρούς (δηλαδή ότι τα ML θέλουν ενισχυτές). Συμπεράσματα βγήκαν και μερικές παρατηρήσεις από τους εμπειρότατους Κ.Παππά και τον λαμπάτο Τάκη μας σημειώθηκαν για βελτίωση.
Βέβαια τους τρέλανα με τις ροκιές (καλά να πάθουν :116:) αλλά ακούσαμε και jazz από direct cut (Εμμανουήλ), Τη σοπράνο Inva Mulla Tchako, Bregovic και φυσικά τι άλλο.... Chuck Mangione

Σε γνωστό κουτούκι στη Dratsa city κλείσαμε τη συνάντηση με συζήτηση, γέλια, μπύρες, φαγί για δυνατά στομάχια.... Η συνάντηση ξανακλείστηκε όταν με το καλό έρθουν τα ενισχυτικά και θα έχουμε φωτογραφικό υλικό και αναλυτικό review.

Να ευχαριστήσω τους φίλους μου που με τίμησαν με την παρουσία τους. (αλφαβητικά :116:)
Γιάννης (John Markou), Γιώργος (Geomiat), Εμμανουήλ (Manos58), Κώστας (Kostas Papas), Σταμάτης (Delamostre), Τάκης (Takis6c33). Απών ο Αντώνης (Antikots) λόγο ίωσης (Περαστικά Αντώνιε!!!)

Να ευχαριστήσω τον Κώστα Παππά που "έβαλε πλάτη" για ένα καταπληκτικό πλυντήριο βινυλίων. Χωρίς αυτόν δεν είχα αγοράσει τέτοιας κατηγορίας. Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα :102:
Επίσης τον Εμμανουήλ που έβαλε το δίσκακι του για να γίνει το πείραμα με το μείγμα που είχα ετοιμάσει. (Μετά έβαλα τα δικά μου αφού είδα ότι έζησε :105:)
Ευχαριστω για την ευχη σου Γιωργο(στο περαστικα αναφερομαι),στεναχωρηθηκα που δεν μπορεσα να παρεβρεθω αλλα.....η ιωση με ξεπερασε,κριμα!
Την επομενη φορα θα ειμαι μαχημος.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Αντε ρε ρουφιανε να χτενιστεις......:114::114::114:

Reaction score
3.972

Ο οδηγός μου(αδελφοξάδερφος Τζων) παρότι είχε ΣΑΦΕΙΣ εντολάς περί του προορισμού μας, περιέφερε την λίμο μου (μετά του συνοδηγού κ.Αρχιμανδρίτου) εις σκοτεινά - απόμερα - ακατοίκητα εδάφη, ανικανότατος να εξεύρει (ή με άλλους σκοπούς στον νοσηρό εγκέφαλό του) τον στόχο.

Ευτυχώς ανήκει εις την πολιτικήν αεροπορίαν και ουχί εις την πολεμικήν, διότι -κατά λογικήν συνεπαγωγήν- η ικανότης λοκαρίσματος εχθρικού στόχου θα ήτο από αμελητέα έως μηδενική, με βαρυτάτας συνεπείας δια την πατρίς μας.

Παρά λοιπόν την ύπαρξιν GPS, περιφερώμεθα ως εκδιδόμενοι άνευ πελατών στα φιλόξενα δρομίδια του Πειραιά και παρά τις συνεχείς διαβουλεύσεις -τηλεφωνικώ τω τρόπω- με τον αναμένοντα οικοδεσπότη-φίλο-ινστρούχτορα των πλατώ, μεσχιέ geovaz, η πιθανότητα εξεύρεσης της κατοικίας του είχε μηδενιστεί.

Σειρά τυχαίων γεγονότων μας έφεραν -αφού ανέλαβα τα ηνία της λίμο μου- στο κατώφλι το σωστό, το όμορφο.

Κατόπινες δεν απέμεινε ουδεμία άλλη επιλογή απο το να περάσουμε ύπέροχα, να φάμε ως γουρούνια, να καπνίσουμε ως μ@λ@κες, να κρατήσουμε το κατέστημα ανοιχτό για πάρτη μας-ναούμ'-, να κάνουμε κατάληψη στο έξωθεν πεζοδρόμιο και να διαλυθούμε κατά τις 01.30 ως κορασίδαι γλυκαμέναι μετά το φέρρστ σαρκικό επεισόδιο.

Ηθικόν δίδαγμα: Αν περιμένεις να συννενοηθεί ένας πιλότος με έναν καπετάνιο για να βρούν μία διεύθυνση επι ξηράς...νάχεις και ξηρά τροφή μαζί σου!!

Ευχαριστίες: προς όλα τα παληόπαιδα και ιδιαίτερα στον οικοδεσπότη, με την ευχή να παραλάβει επιτέλους έστω κ τμήμα των ενισχυτικών που αναμένει!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Αντωνοκοτσωνιάδα Νο 2 μου μυρίζει .

Reaction score
29.755

@geomiat , καλά θα σε φιάξω εγω χαμένε.
@Μανος58 τι υπονοείς ταπεινέ υλοτόμε?
:135:

Reaction score
1.788

Ηταν αλλη μια καλη συναντηση με πολυ γελιο απο την γνωστη πλεον παλιοπαρεα!!!!!παντα τετοια!!!!!!!!αχ!! Αυτα τα παστουμαρλι!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.815

Σας έπιασε όλους η "κυριλέ" διάλεκτος της "καθαρευούσης", αφού όλοι γυρίσαμε τελικά την πλάτη στα ψηφιακά!
Ήταν μια απίστευτη βραδυά με γέλια, πειράγματα και όμορφους ήχους από το υπέροχο σύστημα του καπετάνιου!

Όλοι είχαν μαζευτεί!
  • Ένας πιλότος που προσγειώθηκε με καθυστέρηση
  • Ένας μερακλής "Βαράγκης" που θα έκανε αισθητικές διορθώσεις
  • Ένας "καλλιτέχνης" ζωγράφος (όχι με πινέλο αλλά με πιστόλι) που κουβάλαγε μαζί του όλες του τις γνώσεις για τις λατρεμένες του ιδέες, σε μορφή λάμπας.
  • Ένας Παππάς που με τις συμβουλές του, θα έβαζε στο σωστό δρόμο το "τέκνο του" το πικάπιο (με ριγέ πουκάμισο όχι με το κρεμεζί της Μαρινέλλας)
  • Ένας οδοντίατρος που θα μας έκανε "καθαρισμό δοντιών" μετά το φαγοπότι
  • Ένας ρακοσυλέκτης που μάζευε τα κομμάτια του όταν άκουσε το Linn να παίζει
  • Kαι ένας αρχιμηχανικός που από τα βαπόρια το έριξε στην ηχομηχανική!
Μας έλειψε όμως ο Αντουάν...

Η κατάληξη όπως πάντα, ήταν να γυρίσουμε όλοι σπίτια μας και να την πέσουμε για ύπνο, υπομένοντας το βαρύ μας στομάχι, από τις "αέρινες" μυρωδιές των καυτερών πιπεριών, των κεμπάπ και των παστουρμαλί που του είχαμε φορτώσει!

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει μια τόσο όμορφη μάζωξη να μη νηστεύω για να φάω διπλά και να μη νιώθω ένοχος πως... αμαρτάνω!:116: (μικρά παιδιά είμαστε εγώ κι ο Τάκης... μας παρασύρατε!)
Πάντως σας υπόσχομαι οτι δε θα ξαναφορέσω ριγέ πουκάμισο, για να δώσω τη χαρά στον υπέροχο Παππά, να έχει την αποκλειστικότητα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop