Η παλιοπαρέα

Reaction score
1.815
Απάντηση: Η παλιοπαρέα

Γιάννο ο Sansui δεν είναι καθόλου μέτριος! ΟΚ δεν είναι και από τα τέρατα που έχεις, αλλά τοροειδή μετασχηματιστή και MC phono stage με τέτοια χαρακτηριστικά, λίγα consumer μηχανάκια είχαν!
Θα σε πάω κόντρα βρε, με αυτόν που έχεις στο γραφείο σου! Δυο αδέρφια σώμα με σώμα!!:205:

Και βέβαια ένα παραπάνω που ήταν επιλογή του GeoVaz! Ο Γιώργος ήξερε τι αγόραζε τότενες!!!!!!
Γιωργάρα καλό ταξίδι και καλή επιστροφή! Many many thankssssss!!!

Reaction score
2.248

Λοιπόν έπαιζε με κάτι Dynasonic Armonia DG11 (Μια Ελληνική εταιρία για όσους θυμούνται)

Το ενισχυτάκι δεν είναι εργοστάσιο ρεύματος σαν του John μας, αλλά ήταν μουσικότατο το άτιμο.
Ακόμα και με τα Proac μου μετά τα κατάφερνε. Οι Ιάπωνες μια φορά έβγαζαν ΤΟΥΣ ενισχυτές !!!

σσ: Σταμάτιε το manual ήταν στο κουτί?

Reaction score
1.815

.....Το ενισχυτάκι δεν είναι εργοστάσιο ρεύματος σαν του John μας, αλλά ήταν μουσικότατο το άτιμο.
Ακόμα και με τα Proac μου μετά τα κατάφερνε. Οι Ιάπωνες μια φορά έβγαζαν ΤΟΥΣ ενισχυτές !!!

σσ: Σταμάτιε το manual ήταν στο κουτί?
Όχι μόνο ήταν στο κουτί του, αλλά και είχε διατηρηθεί ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ!!!
Εκτός αυτού, το μηχάνημα είναι σε άριστη κατάσταση!
Βρε συ... το δούλευες ή τεστάριζες μόνο τα ηχεία σου??:403:

Περιττό να πω οτι το μηχανάκι θα "κάτσει" σε μαύρο vintage σύστημα, κάνοντας παρεούλα με το τρικέφαλο κασσετόφωνο του Μάνου!

Και από ηχεία... θα οδηγήσει το πρώτο μου ηχείο, το οποίο είναι και η αδυναμία μου!
Rogers LS-4A. Ένα ηχείο υποδειγματικό στις χαμηλές, με απίστευτη ανάλυση και στερεοφωνική εικόνα!
Μονάδα χαμηλών πολυπροπυλενίου και tweeter θόλου αλουμνίου, σε άριστη κατάσταση και χρώμα καρυδιά!
Εδώ κάποιες ιντερνετικές φωτογραφίες:

Rogers LS4a bookshelf speakers
Made- England
Woofer- 205mm Polypropylene cone
Tweeter- 19mm Aluminium dome
Frequency- 55Hz - 20kHz
Impedance- 8Ohms
Sensitivity- 88db
Power Handling: 150Watts

Reaction score
1.815

Το σύστημα θα συμπληρωθεί με το πρώτο CD που αγόρασα και που δουλεύει ακούραστα μέχρι και σήμερα σε άψογη κατάσταση, αγρατζούνιστο κι αυτό, όπως και τα υπόλοιπα:

Philips CD 634 cd player
Transport : cdm 4
Dac : 2 X 7321GP

Kαι βεβαίως με το πολύ καλό tuner της Kenwood (κι αυτό το πρώτο μου tuner) το ΚΤ-2050 με ... ενσωματομένο timer!

Γιώργο σ' ευχαριστώ πολύ για όλα!!!!

Reaction score
7.078

Αυτό το aiwa είχα και εγώ.
Μπράβο ρε Σταμάτη να είσαι καλά να τα χαίρεσαι:123:

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Re: Απάντηση: Η παλιοπαρέα

πείτε μας τι πίνετε και δεν μας δίνετε!!!!!

Reaction score
29.754

Ναι να το γυρίσεις σε τσίπουρο που είναι και της μοδός.....:204:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop