Η πρώτη εντύπωση.

Reaction score
164
Στο πρώτο μου αυτοκίνητο, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι το πρώτο κομάτι που θα έπαιζε στο cd θα ήταν το Back In Black των AC/DC. Αθέτησα την υπόσχεσή μου...
Στο home cinema το πρώτο που ήθελα να παίξει και τα κατάφερα ήταν το Your Latest Trick των Dire Straits σε SACD.
Για τα επόμενα, δεν έχω σκεφτεί.

Reaction score
50
Πρώτα θα άκουγα κάτι που, τουλάχιστον στ' αυτιά μου, έπαιζε αρκετά διαφορετικά σε διαφορετικά συστήματα: Four Seasons (Vivaldi). Είναι απ' τα βασικά CD που χρησιμοποιώ ως κριτήριο ηχείων. Στη συνέχεια κάτι από Depeche Mode (συναυλιακό κατά προτίμηση) και τέλος μια... σκηνή του Matrix (όταν μπαίνουν στο κτίριο που κρατείται ο Morpheus μέχρι να τον βγάλουν από εκεί) ν' ακούσω λίγες εκρήξεις/πυροβολισμούς (ξέρω, ξέρω για μουσική είναι το thread, αλλά κι αυτό θα ήταν απ' τα πρώτα "κομμάτια" που θα έπαιζα). Τώρα που το σκέφτομαι τα κομμάτια πάνε με βαθμό δυσκολίας (βάσει της λογικής που αναφέρθηκε): ε αν δεν παίζουν κι οι εκρήξεις τι να πω πια...

Reaction score
1
Αν και ως χρήστης εταιρικού αυτοκινήτου (ευτυχώς ή δυστυχώς) δεν θα είχα τέτοια δυνατότητα, αν είχα ας πόυμε ενα "συστηματάκι" σαν του ρουφιανο-Reguna, το πρώτο πράγμα που θα έπαιζε στα ηχεία του θα ήταν ένα μουσικό "σετάκι 2 σε 1" από τους Scorpions το οποίο θεωρώ κομμάτι αναφοράς:

Crossfire + Deadly Sting Suite (album: Moment of Glory) :shock:

Scorpions & Berliner Philarmoniker: φονικός και εκρηκτικός συνδιασμός ήχου ροκ μαζί με μία από τις καλύτερες ορχήστρες κλασσικής μουσικής στον κόσμο, που τσιτώνει τα πάντα... συχνότητες και αισθήσεις!!!

Ο τολμών (και αντέχων) νικά...!!! ;-)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm