Η πρώτη Hi-End αναμέτρηση . Giant Killer Χ εναντίον Gryphon Diablo

Reaction score
2
εσυ εισαι εγκαθετος.......αιτουμε την εξαιρεση σου απο την επιτροπη λογω μη εντιμου προτερου βιου....(βλεπε sonus faber...)..... :lol:

Reaction score
3.566
mixalis kanakakis said:
πλακα κανουμε.......ετσι...μην τρελαινεστε οι λαμπακηδες......
Μιχάλη,  ο πολύς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει πως λειτουργεί η  λάμπα και πως λειτουργεί το  transistor.
Κρίνει μόνο το ακουστικό αποτέλεσμα.  Αυτό έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε κι εμείς και θα το κάνουμε .

Εγώ προσωπικά θα ψηφίσω τον καλύτερο ενισχυτή από τους δύο, αφού πρώτα τους ακούσω  σε 3 διαφορετικά συστήματα.
Το ένα από τα 3 συστήματα θα είναι το δικό μου.

Reaction score
2
Re: Η πρώτη επίσημη κόντρα . Giant Killer εναντίον Gryphon Diablo

g.kar said:
mixalis kanakakis said:
εγω πιστευω οτι ολα ειναι αντικειμενικα και οτι o diablo θα τσακισει......ετσι για να σας τη σπασω λιγο......... :lol:
Μην είσαι τόσο σίγουρος.    Ποτέ και για κανέναν ενισχυτή.

Απλά εσύ φρόντισε να  προετοιμάσεις τον δικό σου ενισχυτή.  Δικαιολογίες μετά τον αγώνα δεν θα γίνουν δεκτές.
και ο Γαυρος πριν παει στο ΟΑΚΑ "παμε για το διπλο" δε λεει....??????sorry Δημητρη......;)

Reaction score
3.566
Χρήστος Νικήτας said:
Θέλω να είμαι κι εγώ στην επιτροπή όπως είχα πει και στο άλλο thread εάν γίνεται. Ευχαριστώ.. :oops: 8)
Ενημερώνω τώρα μέσως  τη λίστα που φαίνεται στην αρχή του thread.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.

Reaction score
3.566
Τα 5 πρώτα βασικά μέλη της επιτροπής μας :

1. g.kar
2. preve
3. Γιώργος MAC Αναμουρλίδης
4. Γ.Κοψ
5. Χρήστος Νικήτας

+ οι δύο κάτοχοι των ενισχυτών

Σύνολο = 7 άτομα.

Reaction score
3.566
Επίσης μου δήλωσε συμμετοχή μέσω p.m. ,  ο Δημήτρης  Θεοδωρόπουλος.
Λόγω της μεγάλης απόστασης που μας χωρίζει, ο Δημήτρης θα συμμετέχει στις ακροάσεις αξιολόγησης κατά περίπτωση.
Οπότε παίρνει τη θέση του αναπληρωματικού μέλους της επιτροπής.
.

Reaction score
7
- Το ότι ο Χ είναι ακόμη άγνωστος είναι ύποπτο (χωρίς παρεξήγηση Βασίλη, αλλά έπρεπε να το έχεις αναφέρει από την αρχή.
Αν δεν πληρούνται οι προυποθέσεις έχεις βάλει σε φασαρία τσάμπα τόσο κόσμο..)

- Η κόντρα είναι άκρως ενδιαφέρουσα αλλά όχι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη για βγούν ασφαλή συμπεράσματα.
Ο Μιχάλης έχει δίκιο να "χαλιέται", καλώς ή κακώς έχουν διαφορετική φυσιογνωμία τα δύο πράγματα. Επίσης δίκιο έχουν
και οι υπόλοιποι που λένε 'ενισχυτής κι ο ένας ενισχυτής κι ο άλλος τι με νοιάζει ?΄ Από μια μεριά κι αυτό σωστό είναι.
Υπάρχουν πολλές φορές που τα δίκια είναι δύο σαν ένα νόμισμα. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις 2 διαφορετικές προτάσεις (έτσι μου
αρέσει να το εκφράζω) αλλά δεν θα έκανα απόλυτες συγκρίσεις ούτε για τον εαυτό μου, γιατί όντως υπάρχει κάποια "ακουστική
προκατάληψη" ακόμη κι από κάποιον που δεν γνωρίζει τις δύο σχολές. Εδώ πιστεύω πως έρχεται η άποψη του Μάνου να με καλύψει,
υπάρχουν φορές που μου αρέσει το ένα ή το άλλο (διαφορετικά πράγματα διαφορετικά ακούσματα διαφορετικές σχολές) ανάλογα με τα
κέφια και δεν πιστεύω πως θα με κάλυπτε ποτέ ένα μόνο σύστημα σε όλες μου τις φάσεις. Η διαφορετικότητα δεν μετριέται ούτε
αξιολογείται εύκολα, χρειάζεται όμως.

- Το thread (το άλλο) είναι από τα καλύτερα που έχω παρακολουθήσει, με ουσία, αποτέλεσμα, και κυρίως ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Οι προσπάθειες όλων των μελών που 'ηγούνται' της κίνησης για να μάθουμε κάτι αξίζουν συγχαρητήρια. Οπως και όλων όσων
συμμετείχαν ενεργά με τις πολύ ωραίες απόψεις τους. Μπράβο σας.

- Giant Killer δε σημαίνει ALL GIANT KILLER (αναφέρθηκε ξανά και απορώ γιατί δεν ελήφθη σοβαρά)
Η έκφραση αναφέρεται τις φορές που κάποιο κομμάτι δείχνει "χαρακτήρα" -σε σημεία συνήθως- πολλαπλάσιο της τιμής του.
Δε σημαίνει ότι τα σκοτώνει όλα, ούτε ότι όλα σκοτώνονται. Νομίζω είναι προφανές για πολλούς αυτό.
πχ μπορεί ένας ενισχυτής των 3000 να ακουστεί καλύτερα από μερικούς ενισχυτές των 6000 αλλά δε σημαίνει ότι θα ακουστεί
καλύτερα από όλους τους ενισχυτές των 6000.
Αν τώρα ο δοκιμαστής κάτσει και πει από ΠΟΙΟΥΣ παίζει καλύτερα ο φτηνός τότε κάνει δυσφήμιση και μπορεί και ζημιά σε ανθρώπους.
(άσε που κι αυτός δεν είναι σίγουρος 100% για τις συνθήκες που μέσα του έχει κάνει τη σύγκριση)
Δεν είναι η δουλειά του αυτή και το κάνει για να συνεχίσει να έχει.
Εμείς εδώ ναι μπορούμε να το πούμε ευκολότερα αλλά θα αμφισβητηθεί εύκολα η άποψη με γνωστούς τρόπους.
Δεν έχει όμως σημασία. Σημασία έχει να γίνονται τέτοιες κινήσεις και κάτι κάποιος μαθαίνει τουλάχιστον.
Κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί απόλυτες κρίσεις γι αυτό και όλοι λένε "ακούστε πρώτα οι ενδιαφερόμενοι με τα δικά σας αυτιά
και πάρτε ΕΣΕΙΣ την ευθύνη των επιλογών σας"
Αλλο ένα παράδειγμα είναι να κοιτάξετε τα αστεράκια στο τέλος του τεύχους του Ηχου. Εκεί θα δείτε πολλά μηχανάκια χαμηλότερης
κατηγορίας τιμής να παίρνουν βαθμούς ίδιους (ίσως και μεγαλύτερους) από μηχανάκια της ανώτερης κατηγορίας τιμής.
Υπάρχουν πράγματα οφθαλμοφανή και κάνουν κι αυτοί τις προσπάθειές τους να μας τα δείξουν. Να λέμε και του στραβού το δίκιο.

- Συγχαρητήρια και καλές κόντρες (δεν δηλώνω συμμετοχή γιατί δεν πληρώ τις προυποθέσεις)

Reaction score
3.566
Μπάμπη Θ , από κάπου πρέπει να αρχίσουμε.

Πιστεύω η προσπάθειά μας να φέρει καρπούς.

Ενα είναι το σίγουρο. Το μηχάνημα που θα πάρει την καλύτερη βαθμολογία θα αξίζει πραγματικά τα λεφτά του.

Σε όλους τους τομείς. Θα ανακοινώσουμε σύντομα τα επιμέρους στοιχεία που θα βαθμολογηθούν.

Reaction score
3.566
Θα ακολουθήσουν και άλλες δοκιμές προΙόντων επιπέδου Giant Killer .

Θα υπάρχουν προκλήσεις προς όλες τις πλευρές.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν .

just stay tuned

Reaction score
7
Εγώ θα στοιχιμάτιζα χωρίς να ακούσω ότι και τα δύο αξίζουν τα λεφτά τους.
Μόνο που ο ένας είναι εκτός οικονομικών μου δυνατοτήτων και ο άλλος είναι ακόμα άγνωστος Χ..

Reaction score
3.566
Θα περιμένουμε μέχρι αύριο έως ότου αποκαλυφτεί ο άγνωστος Χ.

Ελπίζω κάποιοι  αντιπρόσωποι να μην μας γίνουν εμπόδιο σε αυτήν μας την προσπάθεια.

Σιγά σιγά αρχίζουμε να ζούμε κάποια προβλήματα άγνωστα μέχρις στιγμής σε εμάς.

Reaction score
3.566
Μπάμπης Θ. said:
Εγώ θα στοιχιμάτιζα χωρίς να ακούσω ότι και τα δύο αξίζουν τα λεφτά τους.
Μόνο που ο ένας είναι εκτός οικονομικών μου δυνατοτήτων και ο άλλος είναι ακόμα άγνωστος Χ..
Μπάμπη, μην το βλέπεις προσωπικά , π.χ τι θα έκανες εσύ εάν ....
Αν το έβλεπα κι εγώ έτσι , δεν θα ξεκινούσα αυτή την προσπάθεια. Θεωρητικά θα μπορούσα να πάρω όποιον ενισχυτή ήθελα και να μην με ενδιαφέρει για τους άλλους.
Με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ?

Reaction score
2
τον αντιπαλο ενισχυτη θα τον μαθουμε την μερα της δοκιμης απο οτι φαινεται....
θα ανοιξει μια κουρτινα και ολα τα φωτα θα πεσουν πανω του..... :lol:

Reaction score
3.566
Μιχάλη αν δεν βρεθεί αντίπαλος μέχρι αύριο, τι θα κάνεις ?
Με τι θα ταΙσεις τον Γρυπαετό ?

Παλι σκέτα καλώδια θα φάει ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.946
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm