Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Μιχάλη, ο πολύς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει πως λειτουργεί η λάμπα και πως λειτουργεί το transistor.mixalis kanakakis said:πλακα κανουμε.......ετσι...μην τρελαινεστε οι λαμπακηδες......
και ο Γαυρος πριν παει στο ΟΑΚΑ "παμε για το διπλο" δε λεει....??????sorry Δημητρη......g.kar said:Μην είσαι τόσο σίγουρος. Ποτέ και για κανέναν ενισχυτή.mixalis kanakakis said:εγω πιστευω οτι ολα ειναι αντικειμενικα και οτι o diablo θα τσακισει......ετσι για να σας τη σπασω λιγο.........![]()
Απλά εσύ φρόντισε να προετοιμάσεις τον δικό σου ενισχυτή. Δικαιολογίες μετά τον αγώνα δεν θα γίνουν δεκτές.
Ενημερώνω τώρα μέσως τη λίστα που φαίνεται στην αρχή του thread.Χρήστος Νικήτας said:Θέλω να είμαι κι εγώ στην επιτροπή όπως είχα πει και στο άλλο thread εάν γίνεται. Ευχαριστώ..8)
Idle Threat ?RDoherty said:Απομένει η αποκάλυψη του μυστηριώδους λαμπάτου 8)
Μπάμπη, μην το βλέπεις προσωπικά , π.χ τι θα έκανες εσύ εάν ....Μπάμπης Θ. said:Εγώ θα στοιχιμάτιζα χωρίς να ακούσω ότι και τα δύο αξίζουν τα λεφτά τους.
Μόνο που ο ένας είναι εκτός οικονομικών μου δυνατοτήτων και ο άλλος είναι ακόμα άγνωστος Χ..
Τον έχεις ?RDoherty said:Θα προτιμούσα ο ¶γνωστος Χ να είναι ο T-amp πάντως![]()