Η πρώτη Hi-End αναμέτρηση . Giant Killer Χ εναντίον Gryphon Diablo

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
5 δίωρες ακροάσεις και ομάδες των τριών ατόμων σημαίνει 15 άτομα + τον οικοδεσπότη.
Δεν νομίζω ότι θα χρειστοούν τόσα session αλλά εφόσον δίνεται η δυνατότητα μπορούν να λάβουν μέρος πολλοί περισσότεροι από ότι εγώ υπολόγιζα.

Λάβετε υπόψη σας ότι η ακρόαση είναι καλό να επαναληφθεί και με διαφορετικά ηχεία, οπότε σίγουρα θα γίνει και 2η συνάντηση σε διαφορετική ημέρα και ενδεχομένως χώρο.

Παρακαλώ συνεχίστε.

Reaction score
3
Βασίλη,εν μέρη έχεις δίκιο για την ακρόαση των ψηφιακών,όμως σιγά,σιγά θα κάνουμε τα ενεργά μέλη που παρακολουθούν τις συγκεντρώσεις ,γνώστες των συνθηκών ακρόασης. :)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εαν υπαρχει χωρος θα ηθελα να ημουν και εγω παρων , για την εμπειρια και μονο.
Δεν προκειται ποτε να κρινω εαν ο τροπος ακροασης ηταν σωστος η λαθος.
Απο την φυση μου απογευγω τετοιου ειδους κριτικες :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Α, ξεχασα!
Ποσως με νοιαζει ποιος ενισχυτης θα "βγει" καλυτερος.
Εαν θα ερθω , θα ερθω για εναν και μονο λογο.
Για το μετα.
Για να μας δω ολους αγαπημενους και μονιασμενους.
Και ας κερασω εγω τα "παρελκομενα" :lol:

Reaction score
3.563
Παναγιώτη, να προσέχεις αυτούς που θέλουν να μας κάνουν Usherάκηδες !!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι σημαίνει αυτό? Τι κακό έχουν τα usher?

Κάτι επί του θέματος έχετε βρε παιδιά?

Reaction score
3
Εάν θέλουμε να κάνουμε ακόμη ποιό σοβαρές ακροάσεις με την συμμετοχή πολλών μελών,πρέπει να τηρηθούν και κάποιοι κανόνες.

Μέχρι σήμερα κάναμε απλές ακροάσεις για τον εαυτό μας,με σκοπό την απόκτηση εμπειριών και γνώσεων και ποτέ ΔΕΝ κατακρίναμε κάποιον ή κάτι και μετά την ακρόαση,πάντα υπήρχε και θα υπάρχει το "μετά",για να συζητάμε τα της ακρόασης... :)

Εάν θέλουμε να κάνουμε περισσότερο "επαγγελματική" δουλειά,που δεν νομίζω να χρειάζετε,θα πρέπει να μάθουμε και να τηρούμε τους βασικότερους κανόνες ακρόασης. :)

Reaction score
3.563
Γιώργο (MAC) Αναμουρλίδη, πες μας τους κανόνες που πρέπει να μάθουμε να τηρούμε γιατί αρχίζω να αισθάνομαι άβολα.

Reaction score
3
g.kar said:
Γιώργο (MAC) Αναμουρλίδη, πες μας τους κανόνες που πρέπει να μάθουμε να τηρούμε γιατί αρχίζω να αισθάνομαι άβολα.
Δεν περίμενα απο εσένα αυτήν την ερώτηση.
Τώρα αρχίζω και εγώ να αισθάνομαι άβολα. :? :(

Reaction score
0
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
g.kar said:
Δεν περίμενα απο εσένα αυτήν την ερώτηση.
Τώρα αρχίζω και εγώ να αισθάνομαι άβολα. :? :(
Την κανω εγω μετα την ερωτηση, για να μην αισθανεστε και οι 2 αβολα.8)
Εγω νεος ειμαι ,ασχετος ειμαι ,και ΔΕΝ αισθανομαι τιποτα. :D
Λοιπον ποιος θα απαντησει;;; :?:

Reaction score
3
Andrew,εσένα θα σου κάνω εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα.
Στρώσιμο πετσέτας την παραλία,ομπρέλα για τον ήλιο,Hi End λάδι για δυνατό μαύρισμα και επιλογή θέσης παρατήρησης,όχι απλής ακρόασης,για το καρεκλάκι... :) :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.563
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Βέβαια,πρέπει όπως κάνουμε εμείς αστεία,να δεχόμαστε και των άλλων g.kar, ΟΚΕΥ. :| :?
Τα αστεία συνεχίζονται, γιατί μας το χαλάς τώρα ?

Reaction score
3.563
Η απάντηση της Julia από την DARED

Dear Kar G,

Yes,the VP-805 is an exists model.Our Greece distributor have import this model.Please contact our Greece distributor.

Best regards

Julia

H απάντηση επιβεβαιώνει αυτά που έλεγε ο Βασίλης για τον νέο ενισχυτή.
Η κόντρα θα είναι τρομακτικής ισχύος πολλών Watts.

Θα ακολουθήσει κόντρα με McIntosh , αν και γνωρίζουμε από τώρα το αποτέλεσμα. :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.563
Οι συντονιστές να συντονίσουν τους μονομάχους μας.

Το χειμώνα θα έχουν βγει καινούργια μοντέλα , οπότε πρέπει η κόντρα να γίνει το συντομότερο δυνατόν. While stock lasts.

Reaction score
3.563
Για συντονίστε τα της ακρόασης.
Η ομάδα αξιολόγησης πρέπει να είναι ξεκούραστη :lol:

2

20042004

Guest
g.kar said:

Dear Kar G,

Yes,the VP-805 is an exists model.Our Greece distributor have import this model.Please contact our Greece distributor.

Best regards

Julia

Θα ακολουθήσει κόντρα με McIntosh , αν και γνωρίζουμε από τώρα το αποτέλεσμα. :lol: :lol: :lol:
Argises g.kar kai o Vassilis prolave na synenohthei me tin Julia kai se paramithiase. Tetios enisxyths then yparxei.

Reaction score
3.563
20042004 said:
g.kar said:

Dear Kar G,

Best regards

Julia

Argises g.kar kai o Vassilis prolave na synenohthei me tin Julia kai se paramithiase. Tetios enisxyths then yparxei.

Από που μας ξεφύτρωσες τώρα εσύ ?
(όλα σε μένα τυχαίνουν γμτ μου αυτή την περίοδο. και δεν είναι μόνα αυτά του φόρουμ ...)

Any way.

Ο ενισχυτής υπάρχει και είναι προφανώς ένα νέο μοντέλο που δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα στην ισοστελίδα της DARED.
Εμένα η απάντηση της DARED με καλύπτει για να συνεχίσουμε, οπότε πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με ένα μηχάνημα φάντασμα ή κάποιο τροποποιημένο μηχάνημα.
Εγώ αυτή την υποχρέωση είχα απέναντι στα μέλη μας. Να έχουμε δηλαδή μια αναμέτρηση με απείραχτα ενισχυτικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.943
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm