- Reaction score
- 4.785
Απάντηση: Η χειροτερη ταινια ολων των εποχων
Εσύ έχεις θησαυρούς!!!!
Εσύ έχεις θησαυρούς!!!!
Κύριε κύριε..., πως θα τα βρούμε και εμείς ?Εχω τα παρακατω απο προσωπικη συλλογη.
Turkish Star Wars
Attack of the Killer Tomatoes
Robot Monster (1952)
Plan 9 From Outer Space
Island of Death 1975 (director Nikos Mastorakis :137με ξενους ηθοποιους γυρισμενο στην μυκονο.
και ολα του Vincent Price/Christopher Lee απο 62' και μετα.
Στειλε pm.
Ειμαστε 3-4 φιλοι που οποια ταινια "B" μας πεσει στα χερια μας κανονιζεται αμεσα προβολη :137:Κύριε κύριε..., πως θα τα βρούμε και εμείς ?
Είδα το βιντεάκι από το Turkish Star Wars που βάλατε και ενθουσιάστηκα !!!
Την παλιά καλή εποχή του VHS υπήρχαν πολλά να δει κανείς...
Πέρασα ένα Χειμώνα νοικιάζοντας μόνο τέτοια.
Μάλλον είναι η φύση μου "Β".
Χειρότερη ταινία μου φαίνεται συνήθως μια "κοινωνική" που είναι απίστευτα βαρετή που με ψυχοπλακώνει γιατί αυτός είναι ο σκοπός της μάλλον.
Πολλές θεωρούνται αριστουργήματα αλλά εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου και το θεωρώ χάσιμο χρόνου.
π.χ.
http://www.imdb.com/title/tt0115751/
Πολλα υποσχομενο το καστ;Απο τον πρωταγωνιστη του Top Gun και την πρωταγωνιστρια του Batman forever τι....υποσχεσεις ελαβες;Και αντε η Νικολ ειχε παιξει και σε 2-3 ταινιες που δεν προκαλουσαν εμετο,ο συζυγος;Η ταινία ήταν πάνω απο τρίωρη, το καστ πολλά υποσχόμενο (Νικόλ Κίντμαν, Τον Κρουζ),
Περι ορεξεως ...Μία απο τις χειρότερες που έχω δει (και που δεν το περίμενα γιατι απο τον ίδιο σηνοθέτη έχω δει και την καλύτερη μου ταινία) είναι το "Μάτια ερμητικά κλειστά" (Eyes Wide Shut) του Στανλευ Κιούμπρικ (απο τον οποίο έχω δει και μία απο τις καλύτερες για μένα, το "Κουρδιστό Πορτοκάλι"). Η ταινία ήταν πάνω απο τρίωρη, το καστ πολλά υποσχόμενο (Νικόλ Κίντμαν, Τον Κρουζ), ο κινηματογράφος σχεδόν γεμάτος, αλλά όλοι βαριόμασταν αφόρητα και όταν ...κοντά στις διόμισυ ώρες πήρα την γυναίκα μου να φύγουμε, όλοι μας χειροκρότησαν και πολλοί άλλοι ακολούθησαν! Δεν ξέρω αν έγινε κατι συνταρακτικό στο τελευταίο κομμάτι της ταινίας!
\Island of Death 1975 (director Nikos Mastorakis ) με ξενους ηθοποιους γυρισμενο στην μυκονο
Κατα βαθος :121:...συμφωνουμεη τελευταία ταινία που διέκοψα για να μην πεθάνω από βαρεμάρα ήταν το "Lady in the water". Κρίμα, μετά την Έκτη αίσθηση...
Είδες, όλα μια ιδέα είναι...:142:Κατα βαθος :121:...συμφωνουμε
Όχι, ήταν απάντηση στο από πάνω μηνυμα (περί Τομ Κρουζ) και δεν έκανα quote. Μπέρδεμα.Παιδια σοβαρα μιλατε οτι δεν ειναι καλη ταινια το Rainman?