Η χειροτερη ταινια ολων των εποχων

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.910
Απάντηση: Η χειροτερη ταινια ολων των εποχων

Η πιο τραυματική μου εμπειρία ήταν το Ινδοκίνα.
Πιθανόν να έχω δει και χειρότερα αλλά το συγκεκριμένο μου έχει εντυπωθεί ως εφιάλτης λόγω των περιστάσεων.
Άλλη ταινία ξεκινήσαμε να δούμε και επειδή δε βρήκαμε εισιτήρια πήγαμε στη πιο κοντινή εναλλακτική επιλογή.
Ακριβώς μπροστά μας, κάθονταν 2 γκέι που σε όλη τη διάρκεια της προβολής έκαναν διθυραμβικά σχόλια με διαλείμματα για κλάμα...
Αυτά συν κάποιες "λεπτομέρειες" - γαλλόφωνη ταινία, ατελείωτη σε διάρκεια, μιζέρια φτώχεια και βρωμιά, ήμουν σε ηλικία που δε συμβιβαζόμουν με τίποτα κλπ -
έχουν δώσει στο "Ινδοκίνα" τα πρωτεία στη λίστα μου των ταινιών προς αποφυγή... :116:

Reaction score
4.910

Μία απο τις χειρότερες που έχω δει (και που δεν το περίμενα γιατι απο τον ίδιο σηνοθέτη έχω δει και την καλύτερη μου ταινία) είναι το "Μάτια ερμητικά κλειστά" (Eyes Wide Shut) του Στανλευ Κιούμπρικ (απο τον οποίο έχω δει και μία απο τις καλύτερες για μένα, το "Κουρδιστό Πορτοκάλι"). Η ταινία ήταν πάνω απο τρίωρη, το καστ πολλά υποσχόμενο (Νικόλ Κίντμαν, Τον Κρουζ), ο κινηματογράφος σχεδόν γεμάτος, αλλά όλοι βαριόμασταν αφόρητα και όταν ...κοντά στις διόμισυ ώρες πήρα την γυναίκα μου να φύγουμε, όλοι μας χειροκρότησαν και πολλοί άλλοι ακολούθησαν! Δεν ξέρω αν έγινε κατι συνταρακτικό στο τελευταίο κομμάτι της ταινίας!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νομίζω ότι ο μικρός Βούδας του Bertolucci με τον Keanu Reeves, ήταν η καλύτερή μου στιγμή μέσα σε κινηματογράφο. Θυμάμαι ότι το νευρικό μου γέλιο είχε συμπαρασύρει πολλούς θεατές. Τουλάχιστον το διασκέδασα. :137:

...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αν δεν μιλάμε για αντικειμενικά ανεπαρκείς ταινίες, αλλά για ταινίες που σκυλοβαρεθήκαμε και τις αφήσαμε στη μέση, (προσωπικά βέβαια αυτό μου συμβαίνει σπάνια, γιατί συνήθως έχω ψάξει από πριν τι θα δω) η τελευταία ταινία που διέκοψα για να μην πεθάνω από βαρεμάρα ήταν το "Lady in the water". Κρίμα, μετά την Έκτη αίσθηση...

Reaction score
4

Εχω τα παρακατω απο προσωπικη συλλογη.
Turkish Star Wars
Attack of the Killer Tomatoes
Robot Monster (1952)
Plan 9 From Outer Space
Island of Death 1975 (director Nikos Mastorakis :137:) με ξενους ηθοποιους γυρισμενο στην μυκονο.
και ολα του Vincent Price/Christopher Lee απο 62' και μετα.

Στειλε pm.
Κύριε κύριε..., πως θα τα βρούμε και εμείς ?

Είδα το βιντεάκι από το Turkish Star Wars που βάλατε και ενθουσιάστηκα !!!

Την παλιά καλή εποχή του VHS υπήρχαν πολλά να δει κανείς...
Πέρασα ένα Χειμώνα νοικιάζοντας μόνο τέτοια.
Μάλλον είναι η φύση μου "Β".

Χειρότερη ταινία μου φαίνεται συνήθως μια "κοινωνική" που είναι απίστευτα βαρετή που με ψυχοπλακώνει γιατί αυτός είναι ο σκοπός της μάλλον.
Πολλές θεωρούνται αριστουργήματα αλλά εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου και το θεωρώ χάσιμο χρόνου.
π.χ.
http://www.imdb.com/title/tt0115751/

Reaction score
4

Κύριε κύριε..., πως θα τα βρούμε και εμείς ?

Είδα το βιντεάκι από το Turkish Star Wars που βάλατε και ενθουσιάστηκα !!!

Την παλιά καλή εποχή του VHS υπήρχαν πολλά να δει κανείς...
Πέρασα ένα Χειμώνα νοικιάζοντας μόνο τέτοια.
Μάλλον είναι η φύση μου "Β".

Χειρότερη ταινία μου φαίνεται συνήθως μια "κοινωνική" που είναι απίστευτα βαρετή που με ψυχοπλακώνει γιατί αυτός είναι ο σκοπός της μάλλον.
Πολλές θεωρούνται αριστουργήματα αλλά εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου και το θεωρώ χάσιμο χρόνου.
π.χ.
http://www.imdb.com/title/tt0115751/
Ειμαστε 3-4 φιλοι που οποια ταινια "B" μας πεσει στα χερια μας κανονιζεται αμεσα προβολη :137:

Εισαι και διπλα εσυ.:126:
Στειλε pm.

Reaction score
60

Μην μου πειτε οτι δεν εχετε δει την πρωτη ταινια του peter jackson με τον τιτλο BAD TASTE ??

http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_Taste

Eιναι στην κατοχη μου βεβαιως βεβαιως ( αγορα απο εξωτερικο ) !

Reaction score
60

Και φυσικα το απιθανο BRAINDEAD aka DEAD ALIVE το οποιο ειναι γεματο ανεπαναληπτες σκηνες !

Ειναι must για θεαση !!

http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_Alive

Φυσικα και αυτο ανηκει στην συλλογη μου !

VG

Reaction score
0

Η ταινία ήταν πάνω απο τρίωρη, το καστ πολλά υποσχόμενο (Νικόλ Κίντμαν, Τον Κρουζ),
Πολλα υποσχομενο το καστ;Απο τον πρωταγωνιστη του Top Gun και την πρωταγωνιστρια του Batman forever τι....υποσχεσεις ελαβες;Και αντε η Νικολ ειχε παιξει και σε 2-3 ταινιες που δεν προκαλουσαν εμετο,ο συζυγος;

Reaction score
0

Rain Man, Color of Money, A few Good Men, Γεννημένος την 4η Ιουλίου, Magnolia & Jerry McGuire είναι τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό αλλά έχει παίξει σε αρκετά συμπαθητικά έργα.
Και το Top Gun εμένα μου άρεσε. :108:

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Η χειροτερη ταινια ολων των εποχων

Μία απο τις χειρότερες που έχω δει (και που δεν το περίμενα γιατι απο τον ίδιο σηνοθέτη έχω δει και την καλύτερη μου ταινία) είναι το "Μάτια ερμητικά κλειστά" (Eyes Wide Shut) του Στανλευ Κιούμπρικ (απο τον οποίο έχω δει και μία απο τις καλύτερες για μένα, το "Κουρδιστό Πορτοκάλι"). Η ταινία ήταν πάνω απο τρίωρη, το καστ πολλά υποσχόμενο (Νικόλ Κίντμαν, Τον Κρουζ), ο κινηματογράφος σχεδόν γεμάτος, αλλά όλοι βαριόμασταν αφόρητα και όταν ...κοντά στις διόμισυ ώρες πήρα την γυναίκα μου να φύγουμε, όλοι μας χειροκρότησαν και πολλοί άλλοι ακολούθησαν! Δεν ξέρω αν έγινε κατι συνταρακτικό στο τελευταίο κομμάτι της ταινίας!
Περι ορεξεως ...

Reaction score
2

Island of Death 1975 (director Nikos Mastorakis ) με ξενους ηθοποιους γυρισμενο στην μυκονο
\

προφητικός λίγο ο Μαστοράκης....:116:

Reaction score
16
Παιδια σοβαρα μιλατε οτι δεν ειναι καλη ταινια το Rainman?

Μια πολυ κακη ταινια για μενα ειναι οι Ξεδιαντροποι

Reaction score
1

To φαινομενο της πεταλουδας ειναι φοβερη ταινια παιδια! Στο τελος ο πρωταγωνιστης (μεγαλη ηθοποιαρα) καταλαβαινει τη ματαιοτητα της ζωης, γυρναει πισω στο παρελθον οταν ηταν εμβρυο και αυτοκτονει με τον ομφαλιο λωρο! Δε γινεται πιο cool απο αυτο. Βεβαια ενα κλικ λιγοτερο cool ηταν η Ονειροπαγιδα, στην οποια τηλεπαθητικοι εξωγηινοι βγαινουν μεσα απο κωλους αφου πρωτα ο σκηνοθετης παραπλανει τον θεατη να πιστεψει πως η ταινια εχει να κανει με επιδημια γαστρεντεριτιδας.

Εχω δει πολλα ''αριστουργηματα'', αυτα μου ηρθαν πρωτα κατα νου.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η χειροτερη ταινια ολων των εποχων

Παιδια σοβαρα μιλατε οτι δεν ειναι καλη ταινια το Rainman?
Όχι, ήταν απάντηση στο από πάνω μηνυμα (περί Τομ Κρουζ) και δεν έκανα quote. Μπέρδεμα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.227
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney