Pin
Θεΐτσα
- Reaction score
- 4.486
Respect για τα Μεγάλα Μεγέθη ...Ζιζίκο για δες....The Invisible Guru
![]()

Respect για τα Μεγάλα Μεγέθη ...Ζιζίκο για δες....The Invisible Guru
![]()
Kι ομως.....εισαι ενας αψιλος ντερβισης,με θεληματικο πηγουνι,μια ελια κατω απο το αριστερο φρυδι,το δεξι σου ποδι ειναι απο οτι εμαθα(ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ) 4 ποντους κοντυντερο,παλια ειχες καμπουρα αλλα τωρα ισιωσες,εχεις ενα Dual πικαπ επανω σε Stillpoints ,εχεις ενα παλιο μοτοσακο τυπου ZUNDAP ,δυο σκυλια το ενα κατσαροτριχικο και το αλλο ενα σαλιαρικο bulldog,μια θεια που μενει στα Κιουρκα ...ευγενεστατη,παιζεις καθε κυριακη Badminton με τους φιλους σου,σου αρεσουν οι αχινοι και οι πετροσωληνες και αποφευγεις τα μαυροματικα σαν τον διαολο το λιβανι.......αααα ξεχασα....το αγαπημενο σου βιβλιο εχει τιτλο----Ρε τι ζορια που τραβαει ο κοσμος----[QUOTE="Bhutia,
...και περισσότερο ανεξερεύνητος απ'όσο νομίζεις,αφού ξέρω ότι δεν είμαι όποιο πρόσωπο εσύ φαντάζεσαι.
Όλα κι όλα,φέρνει αύρα από...Crouching Tiger,Hidden Dragon.Hidden Guru....Ζιζίκο σε "παντρεύομαι".....
![]()
Kι ομως.....εισαι ενας αψιλος ντερβισης,με θεληματικο πηγουνι,μια ελια κατω απο το αριστερο φρυδι,το δεξι σου ποδι ειναι απο οτι εμαθα(ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ) 4 ποντους κοντυντερο,παλια ειχες καμπουρα αλλα τωρα ισιωσες,εχεις ενα Dual πικαπ επανω σε Stillpoints ,εχεις ενα παλιο μοτοσακο τυπου ZUNDAP ,δυο σκυλια το ενα κατσαροτριχικο και το αλλο ενα σαλιαρικο bulldog,μια θεια που μενει στα Κιουρκα ...ευγενεστατη,παιζεις καθε κυριακη Badminton με τους φιλους σου,σου αρεσουν οι αχινοι και οι πετροσωληνες και αποφευγεις τα μαυροματικα σαν τον διαολο το λιβανι.......αααα ξεχασα....το αγαπημενο σου βιβλιο εχει τιτλο----Ρε τι ζορια που τραβαει ο κοσμος----...και περισσότερο ανεξερεύνητος απ'όσο νομίζεις,αφού ξέρω ότι δεν είμαι όποιο πρόσωπο εσύ φαντάζεσαι.
Τα...Guru-νια δεν αποκαλύπτονται σε κανέναν.Κι έτσι παραμένουν ελεύθερα υπό περιοριστικούς...φόρουςΑφού τόσοι ξέρουν ποιός είναι.![]()