Η Acoustat στην Ελλάδα

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Η Tele ανέλαβε την αντιπροσωπεία του παγκόσμιας φήμης οίκου Acoustat. Η Acoustat κατασκευάζει ηχητικά προϊόντα. Στην γκάμα της περιλαμβάνονται ηλεκτροστατικά ηχεία, προενισχυτές και τελικοί ενισχυτές.

Στα ηλεκτροστατικά ηχεία το όνομα της Acoustat είναι γνωστό εδώ και χρόνια . Το πρώτο ηλεκτροστατικό ηχείο κατασκευάστηκε το 1962.

Η διάθεση των εμπορευμάτων θα ξεκινήσει στις αρχές Ιανουαρίου και οι τιμές των ηλεκτροστατικών ηχείων θα κυμαίνονται από 700 Ευρώ. (Z2006) έως 3000 Ευρώ (Το κορυφαίο μοντέλο Z22)

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.acoustat.com.cn

και στο TELEimpex AEE www.tele.gr 2109930412

από το hxos.gr

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Μερικά μοντέλα της acoustat.

Z1100 ηλεκτροστατικό με μονάδα χαμηλών κώνου σε μαυρη λάκα piano gloss.
Frequency response:30Hz-20KHz
Sensitivity:87dB
Power:190W
Resistance:8Ω

Z2000 Series
Power:160W
Resistance:4Ω

Z22 ηλεκτροστατικό με μονάδα χαμηλών κώνου σε μαυρη λάκα piano gloss.
Power:260W
Resistance:8Ω

Z2006
Frequency response:250Hz-20KHz
Sensitivity:85dB
Power:80W

Z2008
Power:100W

Z2006
Power:120W

Reaction score
1.187
Απάντηση: Η Acoustat στην Ελλάδα

To site δεν αναφέρει τίποτα για ενισχυτές. Ακόμα και αν υπάρχουν σίγουρα θα είναι φασονατζίδηκοι κινέζικοι. Δεν νομίζω ότι αξίζει κανείς να ασχολείται με αυτούς τους μαϊμουδιάρηδες που αγοράζουν κάποιο γνωστό brand name και μετά φτιάχνουν ότι θέλουν χωρίς να ξέρει κανείς από ποιόν είναι κατασκευασμένοι και πού....

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Η Acoustat στην Ελλάδα

To site δεν αναφέρει τίποτα για ενισχυτές. Ακόμα και αν υπάρχουν σίγουρα θα είναι φασονατζίδηκοι κινέζικοι. Δεν νομίζω ότι αξίζει κανείς να ασχολείται με αυτούς τους μαϊμουδιάρηδες που αγοράζουν κάποιο γνωστό brand name και μετά φτιάχνουν ότι θέλουν χωρίς να ξέρει κανείς από ποιόν είναι κατασκευασμένοι και πού....
+1 :142:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257

komhst ας αφήσεις όσους θέλουν να ψάξουν, να μάθουν και να ακούσουν μερικά που εσύ έχεις ήδη καταλάβει και αξιολογήσει
νοερά. Δεν είναι όλοι ιδιαίτερα ευφυείς και πονηροί ευτυχώς!.

Reaction score
0
Έτσι είναι τα πράγματα ευτυχώς!.

Εμείς οι λιγότερο ευφυείς, ρωτάμε τους ιδιαίτερα ευφυείς (βλέπε themiloc), να μας δώσουν τα φώτα τους... Εύγε...

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Acoustat στην Ελλάδα

komhst ας αφήσεις όσους θέλουν να ψάξουν, να μάθουν και να ακούσουν μερικά που εσύ έχεις ήδη καταλάβει και αξιολογήσει
νοερά. Δεν είναι όλοι ιδιαίτερα ευφυείς και πονηροί ευτυχώς!.
Απλώς φίλε μου θέλω το μηχάνημα που έχω μπροστά μου να ξέρω τι είναι και από πού προέρχεται. Είναι παράλογο αυτό που λέω;

Θέλω όταν έχω ένα μηχάνημα π.χ. Sansui να ξέρω ότι είναι πραγματικό Sansui και όχι μία μαϊμουδιά από κάτι κινέζους που αγόρασαν το brand name και βγάζουν ότι αηδία θέλουν:

http://www.sansui-global.com/english/product_main.php?cat=Washing Machine

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Acoustat στην Ελλάδα

Απλώς φίλε μου θέλω το μηχάνημα που έχω μπροστά μου να ξέρω τι είναι και από πού προέρχεται. Είναι παράλογο αυτό που λέω;

Θέλω όταν έχω ένα μηχάνημα π.χ. Sansui να ξέρω ότι είναι πραγματικό Sansui και όχι μία μαϊμουδιά από κάτι κινέζους που αγόρασαν το brand name και βγάζουν ότι αηδία θέλουν:

http://www.sansui-global.com/english/product_main.php?cat=Washing Machine
Κατ'αρχάς όλα τα μηχανήματα, και τα αμοιγώς κινέζικα, έχουν συγκεκριμένη υπογραφή. Όταν μία ευρωπαική ή αμερικάνικη εταιρία χρησιμοποιεί Κινέζο κατασκευαστή για μέρη ή όλο το μηχάνημα, υπογράφει και είναι υπεύθυνη η εταιρία αυτή για την κατασκευή, την λειτουργία και την εγγύηση.
Τα μηχανήματα τα βλέπεις και τα ακούς για να τα αξιολογήσεις και δεν χαρακτηρίζεις "μαιμουδιές" και "αηδίες" μηχανήματα
που ούτε έχεις δεί, ούτε έχεις διαβάσει καν κάτι γι αυτά.
Ας σοβαρευτούμε και ας απόβάλουμε λίγες από τις "μαγκιές" του ξερόλα Νεοέλληνα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.433
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Acoustat στην Ελλάδα

Κατ'αρχάς όλα τα μηχανήματα, και τα αμοιγώς κινέζικα, έχουν συγκεκριμένη υπογραφή. Όταν μία ευρωπαική ή αμερικάνικη εταιρία χρησιμοποιεί Κινέζο κατασκευαστή για μέρη ή όλο το μηχάνημα, υπογράφει και είναι υπεύθυνη η εταιρία αυτή για την κατασκευή, την λειτουργία και την εγγύηση.
Mεγάλη ''κινεζιά'':

Δλδ είναι δυνατόν να το δεις με σηκωμένο καπώ και να μην πείς μπράβο?(λέτε να είμαι τόσο άσχετος πιά?)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.139

Ζητώ συγγνώμη για την εκτός θέματος παρέμβαση, αλλά θεωρείτε πως οι ιάπωνες είναι τόσο ηλίθιοι που εξακολουθούν να παράγουν τα πάντα, τουλάχιστον για την εσωτερική τους αγορά; Ακόμη και ψαλίδια; Κι εμείς είμαστε οι έξυπνοι που τα αγοράζουμε έτοιμα από τους κινέζους;

Δεν μιλάω για την Ελλάδα. Έτσι κι αλλιώς, εδώ δεν παράγουμε τίποτα. Πουλάμε τοματοχυμό και λάδι χύμα στους ιταλούς και τους ισπανούς, για να μας το ξαναπουλήσουν τυποποιημένο. Γενικότερα όμως, η Δύση έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής, και απλώς κοιμάται. Κάποτε οι ιάπωνες μας πήραν τα σώβρακα, και πολύ φοβάμαι πως αυτοί θα μας αποτελειώσουν. Οι Κίνα θα είναι απλώς το πιστόλι. (Σόρρυ Θέμη, αλλά τα σύκα, σύκα...)

Reaction score
11

Ζητώ συγγνώμη για την εκτός θέματος παρέμβαση, αλλά θεωρείτε πως οι ιάπωνες είναι τόσο ηλίθιοι που εξακολουθούν να παράγουν τα πάντα, τουλάχιστον για την εσωτερική τους αγορά; Ακόμη και ψαλίδια; Κι εμείς είμαστε οι έξυπνοι που τα αγοράζουμε έτοιμα από τους κινέζους;

Δεν μιλάω για την Ελλάδα. Έτσι κι αλλιώς, εδώ δεν παράγουμε τίποτα. Πουλάμε τοματοχυμό και λάδι χύμα στους ιταλούς και τους ισπανούς, για να μας το ξαναπουλήσουν τυποποιημένο. Γενικότερα όμως, η Δύση έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής, και απλώς κοιμάται. Κάποτε οι ιάπωνες μας πήραν τα σώβρακα, και πολύ φοβάμαι πως αυτοί θα μας αποτελειώσουν. Οι Κίνα θα είναι απλώς το πιστόλι. (Σόρρυ Θέμη, αλλά τα σύκα, σύκα...)

Mήπως όμως θα έπρεπε να γίνεται διάκριση, (επιτέλους), στο τι είναι εξαιρετικό και στο τι δεν μας, (κατά την σεβαστή άποψη πολλών), συμφέρει;

Με άλλα λόγια η απόκρυψη της αλήθειας είναι ο ορθός δρόμος για να γουλαντρήσει κάποιος τα πρόβατα; Η μήπως θα έπρεπε να ομολογείται κατ' αρχήν η αλήθεια και στην συνέχεια ελεύθερα όπως αρμόζει σε νοήμονες σκεπτόμενους ανθρώπους, να αποφασίζει κανείς τι πρέπει να κάνει;

Και η αλήθεια, (αυτήν την στιγμή τουλάχιστον), είναι μία:

τα Κινέζικα προϊόντα είναι καλύτερα στις αντίστοιχες κατηγορίες τιμής! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποκρύπτει την αλήθεια!!!

Ας παρθούν οι πολιτικές αποφάσεις που πρέπει για να αλλάξει αυτό! Ο καθένας θα ήθελε να αγοράζει Ελληνικά η Ευρωπαϊκά προϊόντα έστω ισάξια με τα Κινέζικα!

Όμως το να εθελοτυφλούμε και να προσπαθούμε να στραβώσουμε και τους άλλους ...

:141:

Reaction score
777

Αυτό ισχύει...Ας σταματήσουμε να πιπιλάμε πια την καραμέλα του Ευρωπαικού και ειδικά τη σαπίλα του Αμερικάνου.Όποιος συνεργαστεί με Κινέζο-Ιαπωνέζο θα καταλάβει αμέσως την υπεροχή τους στον τομέα εργασίας.
Βέβαια πολλές φορές μιλάμε ξεχνώντας οτι έχουν άλλη κουλτούρα,άλλα πολιτεύματα...εγώ πάντως το ψαλίδι τους θα το προτιμήσω...

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Acoustat στην Ελλάδα

Τα μηχανήματα τα βλέπεις και τα ακούς για να τα αξιολογήσεις και δεν χαρακτηρίζεις "μαιμουδιές" και "αηδίες" μηχανήματα
που ούτε έχεις δεί, ούτε έχεις διαβάσει καν κάτι γι αυτά.
Ας σοβαρευτούμε και ας απόβάλουμε λίγες από τις "μαγκιές" του ξερόλα Νεοέλληνα.
Δηλαδή τι θέλεις να πεις φίλε μου, πώς αυτό το γελοίο κατασκεύασμα:
http://www.sansui-global.com/englis...atre System&cat_id=&ss_model_no=RZ-9530AVD-CP
που είναι φτιαγμένο κανείς δεν ξέρει πού και από ποιόν, απλώς από κάποιο εργοστάσιο κάπου στην Κίνα που φέρει σήμερα το όνομα Sansui, χρειάζεται να το ακούσω για να αποφανθώ αν είναι καλύτερο ή όχι από αυτό:
http://www.sansui.us/PGMP_AU919.htm
πού ήταν κάποτε η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Sansui;

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257

Κώστα, δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να σου συγχωρέσω, συμφωνώ για την δική μας ανεπάρκεια απόλυτα.
Υπάρχει το όπλο όπως είπες και, με τους φθηνούς Κινέζους, το επιχειρείν άλλαξε στους χαλεπούς καιρούς λόγω οικονομικών
και τρόπου ζωής λόγων. Το ζήτημα είναι πόσο σοβαρός είναι αυτός που σχεδιάζει και κουμαντάρει την όλη ιστορία.
Η Δύση ξυπνάει σιγά σιγά αναπόφευκτα για να επιβιώσει.

Reaction score
1.187

Η ένστασή μου για τους κινέζους είναι η εξής:

Εδώ βλέπουμε τον γνωστό σε όλους μας πολύ καλό, κορυφαίο κινέζικο ολοκληρωμένο ενισχυτή CAV A10:

Εδώ όμως βλέπουμε έναν ίδιο (???) ενισχυτή με την "επωνυμία" Aeron A10:

http://www.wikio.co.uk/guide/aeron-a-10-29145.html

Ρωτάω λοιπόν εγώ ο αδαής καταναλωτής και πιθανός αγοραστής:

- H CAV είναι διαφορετική εταιρία από την Aeron ή μήπως είναι η ίδια εταιρία που πουλάει τα προϊόντα της με διαφορετική επωνυμία; Και γιατί να το κάνει αυτό;

- Αν είναι διαφορετικές εταιρίες πώς εξηγείται να έχουν ακριβώς το ίδιο προϊόν; Μήπως συνεργάστηκαν και έβαλαν τους σχεδιαστές τους να δημιουργήσουν ένα κοινό προϊόν που το πουλάει μετά η κάθε μία για λογαριασμό της; (αστεία λέω έ; )

- 'Η μήπως αντέγραψε η μία εταιρία το προϊόν της άλλης; Και αν ναί, ποιά αντέγραψε ποιά; Και αν συνέβη αυτό γιατί αυτή που της αντέγραψαν το προϊόν δεν σύρει την άλλη στα δικαστήρια να διεκδικήσει αποζημίωση και απόσυρση του προϊόντος μαϊμού; (πάλι αστεία λέω ε; )

- Μήπως τελικά ούτε η CAV ούτε η Aeron φτιάχνουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους, αλλά τα φτιάχνει κάποιος τρίτος ανώνυμος και οι άλλοι απλώς βάζουν το ταμπελάκι τους;

- Αν μού χαλάσει ο ενισχυτής που αγόρασα και για διάφορους λόγους η εδώ αντιπροσωπία είτε δεν υπάρχει, είτε αδυνατεί να με εξυπηρετήσει, πού θα αποτανθώ εγώ; Σε ποιό εργοστάσιο να στείλω το μηχάνημά μου για service ή να μού στείλουν το ανταλλακτικό που χρειάζομαι; (αυτό κι αν είναι αστείο ε; )

Απλές ερωτήσεις τις οποίες θα έπρεπε να τις γνωρίζει ο υποψήφιος αγοραστής αλλά κανείς δεν είναι εις θέσιν να του τις απαντήσει...

Reaction score
11

Η ένστασή μου για τους κινέζους είναι η εξής:

.....

- H CAV είναι διαφορετική εταιρία από την Aeron ή μήπως είναι η ίδια εταιρία που πουλάει τα προϊόντα της με διαφορετική επωνυμία; Και γιατί να το κάνει αυτό;

.....

Απλές ερωτήσεις τις οποίες θα έπρεπε να τις γνωρίζει ο υποψήφιος αγοραστής αλλά κανείς δεν είναι εις θέσιν να του τις απαντήσει...

Πάρτονε και σε ... Αμερικάνικο DK έτσι για να ... στανιάρεις!!!

:142:

Όσο για τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου, είναι πολύ γνωστές αλλά εγώ ... δεν γιατί ... πιπέρι!

:107:

Reaction score
1.187

Προφανώς και αυτοί είναι παρόμοια περίπτωση. Σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι στην Κίνα, αμερικάνικοι μόνο κατ' όνομα, το οποίο το βάζουν αυτοί πού τους εμπορεύονται και ψάξε βρες εσύ ποιο είναι το εργοστάσιο που τους κατασκευάζει...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.105
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON