Η Adriana Sage στη CES 2008

Reaction score
877
Ήταν καταδικασμένο το πράμα από την αρχή ρε συ Νικ...
Από εξορκισμό καλωδίου ξεκίνησε...σε στίχους εξελίχθηκε...από μηχανές και αναβάσεις πέρασε...με AC/DC ρεύματα κεραυνοβολήθηκε...και σε ξεχασμένους παλιούς έρωτες κατέληξε...
Άμα σας λέω εγώ πως το παλληκάρι τόχει το να ανοίγει 'ενδιαφέροντα hi-end' threads...εσείς μου λέτε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το thread μια χαρά ήταν. Μια καταχώρηση καλωδίου που γράφτηκε από κάποιον που δεν ξέρει τι λέει. Απλά πράγματα. Το σύνθετα προέκυψαν μετά. :cool_4:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Μήνυμα χωρίς χρέωση:

Αν σας πειράζουν τα "ενδιαφέροντα high end" threads που ανοίγω, καταπιείτε το θυμό σας, αφήστε το πληκτρολόγιο στην άκρη και απλώς διαβάστε τα, μπας και ξεστραβωθείτε.

Τέλος μηνύματος.

Reaction score
17.628
Βάλε τώρα τα παραπάνω ακριβώς αντίθετα και θα βρεις την αληθεια...

Mou ειπαν να μη κανω οπισθεν αν δεν εχω παρκτρονικ!:crazy_2: :happy_4:

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.
Αλλη παροιμια δεν εχεις in peto και επαναλαμβανεσαι?

Θα ηταν συνετο ν αποκτησεις εναν οδηγο με παροιμιες.Η κατηγορια μας αυτη σφυζει απο ευκαιριες για να τις χρησιμοποιεις......Αλαλαζει σχεδον!!!:happy_9:

Reaction score
17.628
Μήνυμα χωρίς χρέωση:

Αν σας πειράζουν τα "ενδιαφέροντα high end" threads που ανοίγω, καταπιείτε το θυμό σας, αφήστε το πληκτρολόγιο στην άκρη και απλώς διαβάστε τα, μπας και ξεστραβωθείτε.

Τέλος μηνύματος.

Μαζι σου!:cool_4:

Εχεις σκεφτει ομως πως τους καθιστας σχεδον ανικανους....Προσθεσε στην απωλεια ακοης και αυτην της ορασης....Τι μενει?:crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
17.628
"Για ολα τα ΜΕΓΑΛΑ χρειαζεται μεταφραστη το πληθος.Την μετριοτητα,την κατανοει αμεσως." Ι.Κ.

Reaction score
17.628
"Τη δημοσια γνωμη την εχτιμω πολυ οταν νομιζω να εχει δικαιο.Οταν νομιζω να εχει αδικο,δεν την ψηφω διολου.Ως να μην υπηρχε."

"Δεν ειμ εγω που αγαπω και θελω το ελαττωμα μου.Ειναι το ελαττωμα μου που αγαπα και θελει εμε.Εγω μονον σερνουμαι απο αυτο.Αλλοιμονο,ειμαι παιγνιο του!":crazy_1:

Οποια ανακατευεται με τα πιτουρα,την τρων οι κοτες....Οι κοτες λεγω...βεβαιως βεβαιως.....wall_1

Τα κλειδια.....τα κλειδια καλεεεεεε!!!!:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
17.628
Ο συκοφαντης ειναι ποιητης.Επειδη ποιει κι εκεινος και πλαθει με τη φαντασια του την υλη και την πλοκη της συκοφαντιας του.8)

Reaction score
877
Μήνυμα χωρίς χρέωση:

Αν σας πειράζουν τα "ενδιαφέροντα high end" threads που ανοίγω, καταπιείτε το θυμό σας, αφήστε το πληκτρολόγιο στην άκρη και απλώς διαβάστε τα, μπας και ξεστραβωθείτε. Τέλος μηνύματος.
Μόλις επέστρεψα από (υπερ)κατανάλωση καλαμαρακίων κουτσομούρας καβουρο(σαλάτας) και (αρκετού) τσίπουρου Καρντάση μέ θέα τον Λιμένα Μεσογαίας..(Ουδεμία σχέση με την Κρητικιά τσικουδιά του θείου μου Μανώλη από την Γιεράπετρο)......
Τιμή σου Κ.Κόγια που ο master SUDOKU γράφει σε δικό σου thread...Συνήθως ούτε κάν τα διαβάζει...
Τιμή σου που ανεβάζει την επισκεψιμότητα των γραφομένων ρηχών σκέψεών σου με την ηχηρή του παρουσία που αλλοιώς θα ήταν καταδικασμένες στη νυκτική μοναξιά τους...
Τιμή σου που ακόμα και τό όμορφο φύλλο προσκάλεσε εδώ να άδει και να απαγγείλει στίχους δίνοντας ψυχή και ήθος στις φθηνές και τετράγωνες σκέψεις και ιδέες ημών των τεχνοκρατών...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Μήνυμα χωρίς χρέωση:

Ισχύει το προηγούμενο μήνυμα.

Τέλος μηνύματος.

Reaction score
877
Μήνυμα χωρίς χρέωση:

Ισχύει το προηγούμενο μήνυμα.

Τέλος μηνύματος.
...Και σε παρακαλώ να βγάλεις τη φωτογραφία μου από το avatar σου...Μπαίνουν και γυναίκες εδώ...Θα σκανδαλιστούν...SUDOKU...

Reaction score
0
Έστω και με καθυστέρηση λόγω 15ημέρων - και βάλε - διακοπών, θα προσφέρω τα φώτα μου ως φυσικός:
Σχετικά με τον αποστάτη ανάμεσα στο διηλεκτρικό και τον αγωγό, ο κύριος Κόγιας συλλαμβάνεται ανενημέρωτος: Τέτοια εξαρτήματα κατασκευάζονται από ένα άγνωστο ως πρόσφατα υλικό με μη ακέραιο ατομικό αριθμό, το οποίο, γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, ήταν μη προβλέψιμο κατά Mendeleev: Το Αχρήστιο (Uselessium, χημικό σύμβολο Us), το οποίο έχει την, ενίοτε ευλογημένη, ιδιότητα να μην έχει απολύτως καμμία... ιδιότητα, ούτε φυσική ούτε χημική, σα να μην υπήρχε καν δηλαδή. Ο εντοπισμός του έγινε παθητικά (αφού δεν αλληλεπιδρά), ως μοναδική επιστημονικά συνεπής απάντηση στο ερώτημα της σύστασης του εγκεφάλου ενός μέσου Έλληνα πολιτικού. Το επιχείρημα ήταν ότι, με οσοδήποτε απλοϊκή εξελικτικά αρχιτεκτονική στο χάρτη των νευρικών συνάψεων, είναι αδύνατον να κάνεις 700 ολόκληρα γραμμάρια οργανικής ύλης να μη δουλεύουν καθόλου!!! Οι πολύ μικρές ποσότητες Αχρηστίου που έχει στα χέρια της η επιστήμη απομονώθηκαν κατόπιν τυμβωρυχίας και εγκεφαλικής νεκροτομής του φρέσκου - τότε - πτώματος του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Εξαιτίας του τρόπου πρόσκτησής του δε στάθηκε δυστυχώς δυνατή η διεθνής δημοσίευση της χωρίς άλλο λαμπρής αυτής επιστημονικής ανακάλυψης, η οποία έκτοτε διαδίδεται εμπιστευτικά από στόμα σε αυτί. Για τον ίδιο προφανώς λόγο, το νέο στοιχείο απέκτησε μεγάλη εμπορευσιμότητα στη μαύρη αγορά, όπου πωλείται σε αστρονομικές τιμές, κυρίως σε εταιρίες high end, για τη δουλειά που ο αμαθέστατος κύριος Κόγιας τόσον αστόχαστα λοιδωρεί.
Αισχρή φημολογία, σύμφωνα με την οποία η διαβόητη αξιοπιστία του αμερικανικού προγράμματος των διαστημικών λεωφορείων οφειλόταν σε εκτεταμένη χρήση Αχρηστίου δέον όπως απορριφθεί ως κακεντρεχεστάτη. Άλλωστε το πρόγραμμα αυτό προηγείται της ανακαλύψεως του πολύφερνου νέου στοιχείου.
Έτσι μιλούν, μπρεμάτιαμ', οι επιστήμων...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.056
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp