Η "Alesis MultiMix 8 USB" λειτουργει και ως κάρτα ήχου και ως "αναλογική" κονσόλα??

Reaction score
0
ΓΕΙΑ σας, να ξεκαθαρισω οτι ειμαι ασχετος - μετριος επι των τεχνικων θεματων.

Ειχα την κονσολα YAMAHA MG82CX και ημουν πολυ ευχαριστημενος, αλλα μου την χαλασε η ΔΕΗ με κατι εργα που εκανε.

Πανω σε αυτην την κονσολα ηταν συνδεδεμενος ενος μικτης (στον οποιον ηταν πανω συνδεδεμενο ενα πικαπ και ενα cd player μέσω rca) και καρφωμένα δύο ηχεία μόνιτορ yamaha μεσω μεγαλων jack νομιζω.

Γενικά ήμουν αρκετά ευχαριστημένος αλλά... πάπαλα η κονσολίτσα. Οπότε τώρα σκέφτομαι να πάρω κάτι που να μπορώ να το χρησιμοποιώ και στον ΗΥ μου και να τον βελτιώσω και ηχητικά. Ψάχνοντας βρήκα αυτήν την κονσόλα.

ερωτήσεις:

- Με την Αλεσις θα μπορω να κανω τα ιδια (με παρομοια συνδεσμολογια προφανως) με αυτα που εκανα με την προηγουμενη κονσολα; ο επιπλεον μικτης (που ηδη εχω, αλλα ειναι σαπιος) ειναι απαραιτητος;

- Λειτουργει σωστα ως καρτα ηχου στον ΗΥ μου?? (laptop compaq se win xp sp 2) Θα μου βελτιώσει δλδ την ποιότητα ήχου κτλ?? (τώρα έχω την μητρική - σάπια κάρτα)

Reaction score
0
Απάντηση: Η "Alesis MultiMix 8 USB" λειτουργει και ως κάρτα ήχου και ως "αναλογική" κ

ναι θα μπορεις να κανεις τα ιδια και θα λειτουργει και ως καρτα ηχου. ο μικτης ειναι απαραιτητος εκτος αν το βρεις κονσολακι με εισοδο πικαπ βεβεια μπορεισ να παρεις ενα φτηνο προενισχυτη πικαπ(20-30ευρω) και να τον βαλεις πανω στο κονσολακι κι ετσι να διωξεις το μικτη.το μονο κακο ειναι οτι αυτα τα κονσολακια me usb παιζουν συνηθως αρχεια μεχρι 48khz αλλα απο την on board καρτα σου θα ναι μαλλον καλυτερα.εκτος απο alesis υπαρχουν κ αλλες μαρκες φθηνοτερες και ακριβοτερες κανε μια ερευνα πριν καταληξεις

Reaction score
0
Απάντηση: Η "Alesis MultiMix 8 USB" λειτουργει και ως κάρτα ήχου και ως "αναλογική" κ

ναι θα μπορεις να κανεις τα ιδια και θα λειτουργει και ως καρτα ηχου. ο μικτης ειναι απαραιτητος εκτος αν το βρεις κονσολακι με εισοδο πικαπ βεβεια μπορεισ να παρεις ενα φτηνο προενισχυτη πικαπ(20-30ευρω) και να τον βαλεις πανω στο κονσολακι κι ετσι να διωξεις το μικτη.το μονο κακο ειναι οτι αυτα τα κονσολακια me usb παιζουν συνηθως αρχεια μεχρι 48khz αλλα απο την on board καρτα σου θα ναι μαλλον καλυτερα.εκτος απο alesis υπαρχουν κ αλλες μαρκες φθηνοτερες και ακριβοτερες κανε μια ερευνα πριν καταληξεις
Ε, οπότε θα τον κρατήσω τον μίκτη ως προενίσχυση... ούτως ή άλλως παρόλο που ο μίκτης δεν ήταν καλός , με τον συνδυασμό μίκτη - κονσόλας ήμουνα ικανοποιημένος.

Εχεις να προτείνεις καμιά άλλη παρόμοια συσκευή καλύτερη σε παρόμοια τιμή;

Reaction score
0

βγαζει κ η yamaha αλλα λιγο ακριβοτερα η allen and heath η behringer παντως μπορεις να αγορασεις και ενα dj mixer με usb που θα χει και εισοδους για πικαπ εχει η behringer αρκετα φτηνα αλλα εχουν rca εξοδους και δεν θα σε βολεψουν για τα monitor

Reaction score
0

βγαζει κ η yamaha αλλα λιγο ακριβοτερα η allen and heath η behringer παντως μπορεις να αγορασεις και ενα dj mixer με usb που θα χει και εισοδους για πικαπ εχει η behringer αρκετα φτηνα αλλα εχουν rca εξοδους και δεν θα σε βολεψουν για τα monitor
ε ναι, το θεμα ειναι και τα μονιτορ... και εφοσον εχω εναν (εστω μετριο) μικτη, δεν τιθεται θεμα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.462
Members
38.563
Νεότερο μέλος
Electr