Η Diana Krall στην Θεσσαλονίκη. Εθελοντές ;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
ΘΑ το θελα κι εγω παρα πολυ, χθες το μαθα αλλα δυστυχως λογω δουλειας..κριμα...
Εισητηρια απ οτι ειδα απο 45-120 ευρω.Θα χουν μεινει κιολας?
Σιγουρα θα ναι υπεροχη οπως παντα!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.920
Απάντηση: Η Diana Krall στην Θεσσαλονίκη. Εθελοντές ;

η τιμή για την ντιάνα είναι 54 ευρώ.

έχει κι άλλα ωραία στην πόλη μας μπίλλ δε κιντ και τζόνι μπι γκουντ, πχ:

Jethro Tull, 20 Ιουλίου 2010, Θεσσαλονίκη, Μονή Λαζαριστών 31 ευρώ

Placebo, 10 Σεπτεμβρίου 2010, Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη 38,5 ευρώ

Tindersticks, 18 Σεπτεμβρίου 2010, Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη 33 ευρώ

στους Tindersticks θα πάω εκτός απροόπτου υγείας, ενώ θα προσπαθήσω πολύ και για τους Placebo. Για τον μακ και την ντιάνα δε το βλέπω.

συγκριτικά η ντιάνα είναι ολίγον τι "τσιμπημένη", κι αντί να γίνεται τ'ανάποδο, αυτή θέλει να μας πιάσει ολίγον τι τα οπίσθια. :138:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Όποιος πάει Jethro Tull εγώ είμαι μέσα. Και αν μπορέσω θα ανέβω και Tindersticks...

Reaction score
6
Οντως τη συμπαθουμε οι χαιφιντελιστες και θα πρεπει να κανουμε το ταξιδι με καθε τροπο και μεσο.

Ετσι βρε παιδια να ξεφυγουμε και να την απολαυσουμε. Ειναι εκτος των αλλων και ...κουκλα.:120:

Με το live θα εχουμε και ενα μετρο συγκρισης.

Παντως,ακομα και αν ακουμε αριστα στο σπιτι μας δεν θα εχουμε ποτε την εικονα και την παρουσια της Diana μπροστα μας οπως θα την εχουμε στο ζωντανο...

Η Diana ειναι εκπληκτικη και αξιζει να καταφερουμε να τη δουμε, να την ακουσουμε και να απολαυσουμε μια πραγματικα αξιολογη μουσικη βραδια.

Reaction score
141
ως κορίτσι που παίζει πιάνο ειναι μιά χαρούλα,όταν αρχίζει το τραγούδι τα χαλάει.
Αλλά αυτά πάλι είναι γούστα.

Reaction score
1.187

Πήγε κανείς να την δει;

Εγώ αν και θα ήθελα να πάω δεν πήγα...

Τα εισιτήρια ήταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ 59€ έως 120€ ο χώρος την Μαλακάσας εντελώς ακατάλληλος για τέτοιου είδους μουσική. ΄

http://www.elculture.gr/Events/Music/Krall-athens-thess/fullstory.php?id=37572

Και το τελευταίο που το έμαθα εκ των υστέρων: Επαιξε μόλις 80 λεπτά, μαζί με το encore.

http://www.cosmo.gr/ArtsEnt/Hellas/280014.html

Αν και πηγαίνω γενικώς σε συναυλίες, έχω βαρεθεί πλέον την ΜΑΛΑΚΙΑ που ισχύει εδώ στην Ελλάδα με τις ΑΡΠΑΧΤΕΣ. Το θεωρώ τελείως κοροϊδία και χάρηκα που δεν γέμισε. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει πατήσει κανείς για να προσγειωθούν οι διοργανωτές στην πραγματικότητα και να ζητάνε φυσιολογικές τιμές και όχι όσο του καπνίσει του καθενός. Μην ξεχνάτε ότι η συναυλία του Elvis Costelo την παραμονή ματαιώθηκε λόγω χαμηλής ζήτησης των εισιτηρίων.

http://30-45.gr/?p=75404

Reaction score
6
Τι ωραιο ..παιδι...

Καλα τραγουδαει η τελος παντων απο το να κανει αλλα....σιγουρα αυτο που κανει το κανει εντιμα.

Αλλα ακριβο το θεαμα ....για τον πτωχευμενο :126:τελικα ελληνα μουσικοφιλο...

Ηταν αραγε κανενας πολιτικος εκει?. Και λεω πολιτικος γιατι αυτοι εχουν λεφτα η εχουν κανει λεφτα παιρνοντας απο τα δικα μας και των συνταξιουχων γονιων μας... Ετσι μπορει καποιοι να πηγαν και ....εμεις στην απ εξω.:141: οπως παντα...

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Η Diana Krall στην Θεσσαλονίκη. Εθελοντές ;

Τι ωραιο ..παιδι...
Καλα τραγουδαει η τελος παντων απο το να κανει αλλα....σιγουρα αυτο που κανει το κανει εντιμα.
Ναι είναι πολύ καλή! ...από κάθε άποψη! :126:

Αλλα ακριβο το θεαμα ....για τον πτωχευμενο :126:τελικα ελληνα μουσικοφιλο...
Πράγματι!... Καμμιά 500αριά μόνο πήγαν τελικά...

http://www.alive.gr/gr/live/item/2338-quiet-night-με-τη-diana-krall-στο-terra-vibe.html

Καλύτερα πάντως μπας και συνέλθουν λίγο οι διοργανωτές και προσγειωθούν στην πραγματικότητα όσον αφορά τις τιμές τους.

Ηταν αραγε κανενας πολιτικος εκει?. Και λεω πολιτικος γιατι αυτοι εχουν λεφτα η εχουν κανει λεφτα παιρνοντας απο τα δικα μας και των συνταξιουχων γονιων μας... Ετσι μπορει καποιοι να πηγαν και ....εμεις στην απ εξω.:141: οπως παντα...
Οι πολιτικάντηδες τι να κάνουν εκεί; Για καμμιά μπουζουκλερί είναι και τίποτα παραπάνω... Θυμάσαι τα ζεϊμπέκικα του κατσιφάρα και του "λαοπρόβλητου ηγέτη" ανδρέα παπανδρέου;

Reaction score
6
ΣΩΣΤΟΣ!!

ΕΚΕΙ στα μπουζουκαδικα πανε αυτοι ....,και οι γιοι τους πιανουν τον κ..@ο της Τζουλιας ....Καμαρια παιδια των ..καμαριων μας....που ακομα ξεφευγουν.

8.000.000 στο λογαριασμο της η κορη του ΤΣΟΧΑ....:141:

Ετσι τυχαια θα...μπηκαν. Σε εμας άλλα μπαινουν....

Reaction score
81

προς Ερίτιμον κυρίαν Διάννα Κράλλ,

Ακου να σου πώ κυρά μου,

Μαζευτήκαμε κοντά στα 1000 ( καί βάλε... ) άτομα στην Μονή Λαζαριστών να παρακολουθήσουμε/απολαύσουμε την συναυλία.

Ναί, δεν λέω, ώς κουαρτέτο αποδώσατε με εξαιρετικό ( καί βάλε.. ) επαγγελματισμό όλα τα κομμάτια. Δεμένο σύνολο, και εσύ ήσουν άψογη ώς ερμηνεύτρια.

Αλλά, βρέ μανίταα μου, τί σου φταίγανε τα σκυλιά που γαβγίζανε και τα κουνούπια που τσιμπάγανε ; Τί να κάνουμε ; Σκυλιά είναι και γαβγιζουν, κουνούπια είναι και τσιμπάνε.

Βάλε AUTAN , βάλε κανα φιδάκι πάνω στο πιάνο να στανιάρεις.

Αλλά βρέ μαντάμ, ένα μόνο encore ; Ενα μόνο τραγουδάκι ;
Καί γκάριζε ένας καψερός στα αριστερά σου "Temptation", "Temptation". Θα σου έπεφτε το ρίμελ άν ξανάβγαινες ;

Μας άφησες να βαράμε παλαμάκια σαν μακάκες και να περιμένουμε αδίκως.

Κάτι ξέρω και γώ που προτιμώ την Patricia Barber και την Cassandra.

Μένεις μεταξεταστέα προς το παρόν.
Του χρόνου με τον κηδεμόνα σου... Ξέρεις ποιόν...

Αντε στο καλό, αχώνευτη.....

Εμπλεος Αντιπάθειας

Χουρμουζιάδης Βασίλειος

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Μήπως δεν της φέρατε Steinway; :114:

Reaction score
1.187

Ακου να σου πώ κυρά μου,

Μαζευτήκαμε κοντά στα 1000 ( καί βάλε... ) άτομα στην Μονή Λαζαριστών να παρακολουθήσουμε/απολαύσουμε την συναυλία.
Τουλάχιστον εσείς την πληρώσατε λίγο φθηνότερα από ότι εμείς εδώ στην Μαλακάσα... (Εγώ δεν πήγα, αυτοί οι 500 όλοι κι όλοι που πήγαν...)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Re: Απάντηση: Η Diana Krall στην Θεσσαλονίκη. Εθελοντές ;

Ακου να σου πώ κυρά μου,

Ναί, δεν λέω, ώς κουαρτέτο αποδώσατε με εξαιρετικό ( καί βάλε.. ) επαγγελματισμό όλα τα κομμάτια. Δεμένο σύνολο, και εσύ ήσουν άψογη ώς ερμηνεύτρια.

Αλλά, βρέ μανίταα μου, τί σου φταίγανε τα σκυλιά που γαβγίζανε και τα κουνούπια που τσιμπάγανε ; Τί να κάνουμε ; Σκυλιά είναι και γαβγιζουν, κουνούπια είναι και τσιμπάνε.

Βάλε AUTAN , βάλε κανα φιδάκι πάνω στο πιάνο να στανιάρεις.

Αλλά βρέ μαντάμ, ένα μόνο encore ; Ενα μόνο τραγουδάκι ;
Καί γκάριζε ένας καψερός στα αριστερά σου "Temptation", "Temptation". Θα σου έπεφτε το ρίμελ άν ξανάβγαινες ;

Μας άφησες να βαράμε παλαμάκια σαν μακάκες και να περιμένουμε αδίκως.

Κάτι ξέρω και γώ που προτιμώ την Patricia Barber και την Cassandra.

Μένεις μεταξεταστέα προς το παρόν.
Του χρόνου με τον κηδεμόνα σου... Ξέρεις ποιόν...

Αντε στο καλό, αχώνευτη.....

Εμπλεος Αντιπάθειας

Χουρμουζιάδης Βασίλειος

ΑΑαααα...σα να μη μας τα λεει καλα η κυρια ...δε το περιμενα αυτο....και το temptation θα το θελα κι εγω...τστστσ...κριμα...

Αλλα η Patricia ειναι ενα αλλο, μεγαλο κεφαλαιο.Απλα κορυφαια, ποιητικη, προζε και εκπληκτικη ερμηνευτρια.:136:

Reaction score
81

Μήπως δεν της φέρατε Steinway; :114:
Καθόμουν αρκετά μακριά απο την λεγάμενη ( κοντά στην κονσόλα... :126:) και δεν μπορούσα να διακρίνω το πιάνο.

Ο ήχος πάντως ήταν πολύ καλός. Οι μηχανικοί ήχου της Krall το γνωρίζουνε το άθλημα.

Η όλη ιστορία απέπνεε έναν απίστευτο επαγγελματισμό. Δέν αισθάνομαι ότι τα 50 ευρώπουλα πήγαν χαμένα.

Μου έκανε έντύπωση το κοινό διότι :

(1) κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο προπονημένο και διαβασμένο σωστά.
(2) επιβράβευσε με θερμό χειροκρότημα το κουαρτέτο ειδικώτερα στο encore.

Eίναι κρίμα που η Krall δεν ανταποκρίθηκε στο χειροκρότημα του κοινού για δεύτερο encore.

Καλή, πολύ καλή η τούρτα, αλλά δέν μας έδωσαν το κερασάκι....

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Η Diana Krall στην Θεσσαλονίκη. Εθελοντές ;

Τουλάχιστον εσείς την πληρώσατε λίγο φθηνότερα από ότι εμείς εδώ στην Μαλακάσα... (Εγώ δεν πήγα, αυτοί οι 500 όλοι κι όλοι που πήγαν...)
Κρίμα στην καλλιτέχνιδα,την αδίκησε ο χώρος.:138:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members