Η Forthnet ελέγχει IPs για card sharing

Reaction score
0
Απάντηση: Η Forthnet ελέγχει IPs για card sharing

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο...............Η forth θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα με τις διακοπές συμβολαίων της -αυτό είναι το μόνο σίγουρο-

Reaction score
0
Απ'όσο ξέρω NOVA και FORTHNET έχουν κοινή ιδιοκτησία...εξ'ου και όλη η πρεμούρα.

Reaction score
0
Παρά το γεγονός ότι μπορεί να θεωρηθώ off topic, θέλω να επισημάνω το εξής:
Βρίσκομαι στα νοτιο-ανατολικά προάστεια του λεκανοπεδίου και έχω αισχρή λήψη μέσω VHF/UHF, των κρατικών και ιδιωτικών σταθμών. Πιάνω έως 10 κανάλια (στον Πειραιά πιάνουν 20+), με αδύνατη εικόνα.
Αναγκαστικά έχω πάρει Nova. Άρα, πληρώνω στη ΔΕΗ το χαράτσι της ΕΡΤ και πληρώνω και στη Nova τη συνδρομή. Γιατί?
Παρακαλώ για τα σχόλιά σας..

Reaction score
0
Απάντηση: Η Forthnet ελέγχει IPs για card sharing

Η δική μου άποψη για το θέμα και χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια, είναι ότι μάλλον έβγαλαν κάποιες ανακοινώσεις και όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε.
Έχω δουλέψει σε isp και μπορώ να σας πώ ότι υπάρχει δυνατότητα τεχνική να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Θα μπορούσαν λοιπόν πράγματι με κάποιο τρόπο να εντοπίσουν τα "πακετα" που διακινούνται. Και κάνω την εξης απλή ερώτηση. Γιατί δε τα "κόβουν";
Θα πει κάποιος "αν τα κόψουμε τα πακέτα, θα χάσουμε απλά το πελατολόγιο και θα μας την κάνουν τη δουλεια απο άλλους isp" χμ
Μια άλλη απάντηση ίσως να είναι οτι εδώ υπάρχει καραεμπόριο με ασύλληπτα κέρδη και κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακη. Σωστό και αυτό.

Το θέμα είναι ότι απλά θα σπάσουν τα μούτρα τους.
Ο Cracker ειναι πάντα ένα βήμα μπροστά.
Θα βγει σίγουρα τρόπος να καμουφλαριστούν τα πακέτα και άντε πάλι απο την αρχή.
Επίσης υπάρχουν isp που σου νοικιάζουν τις δικές τους ip και έτσι δεν μπορει να σε βρει κάποιος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88