Η Giusy Ferreri στην Ελλάδα

Reaction score
59
Η Giusy Ferreri στην Ελλάδα

Για δύο μοναδικές, καλοκαιρινές συναυλίες θα βρεθεί η γνωστή Ιταλίδα ερμηνεύτρια Giusy Ferreri, στη χώρα μας, στο Θέατρο Βράχων στο πλαίσιο το Φεστιβάλ Υμηττού τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και την Τρίτη 14 Ιουλίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πιο "χοτ" τραγουδίστρια της εποχής μας να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της, όπως το "Novembre" και το "Non ti scodar mai di me", με τα οποία κατέκτησε την κορυφή των charts το τελευταίο διάστημα, καθώς επίσης και τραγούδια από τον καινούργιο της δίσκο, "Gaetana" και όχι μόνο...

Η Giusy Ferreri, που σε πολλούς θυμίζει αμυδρά την Βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse στο ερμηνευτικό στυλ, με την αισθαντική της φωνή, το πηγαίο ταλέντο και τις καταβολές της στη blues και την εναλλακτική ροκ σκηνή, έγινε εύκολα και γρήγορα η αγαπημένη ερμηνεύτρια όλων. Η μεγάλη στιγμή ωστόσο για την Ιταλίδα τραγουδίστρια με τη δυναμική παρουσία και προσωπικότητα, έφτασε το 2008, όπου κέρδισε την πρώτη θέση στο talent show EX FACTOR της Ιταλίας και με το σίνγκλ "Non ti scodar mai di me" που έκανε θραύση στα ραδιόφωνα για πολλές εβδομάδες.

Όταν η ίδια μιλάει για τον εαυτό της και για τη μουσική αναφέρει : "Ο δικός μου μουσικός κόσμος είναι σύνθετος, θέλω να ωριμάσω σαν τραγουδίστρια και να δείξω τη δημιουργικότητα μου και στο επόμενο άλμπουμ. Τώρα θέλω να βελτιώνω ολοένα το ερμηνευτικό μου ταλέντο μέσα από μια πολύτιμη σύγκριση με μεγάλους καλλιτέχνες και δημιουργούς όπως ο Tiziano Ferro."

Δευτέρα 13 Ιουλίου - Θέατρο Βράχων, Αθήνα
Τρίτη 14 Ιουλίου - Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη
Ώρα έναρξης : 21:30
Γενική είσοδος : 25 ευρώ

Reaction score
40
Απάντηση: Η Giusy Ferreri στην Ελλάδα

Η Giusy Ferreri, που σε πολλούς θυμίζει αμυδρά την Βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse
E...ναι καμιά σχέση..... αν και δεν μου αρέσει:109:(δεν έχει καμιά σημασία βέβαια) ακούστε ένα όμορφο τραγούδι από την ίδια.
[YOUTUBE]S7MiES9kNAc[/YOUTUBE]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik