Η LCD τηλεόραση μου πήρε φωτιά!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Η LCD τηλεόραση μου πήρε φωτιά!!!

Όπως μας είχε υποσχεθεί η εταιρία, μας αντικατέστησαν την τηλεόραση χωρίς καμία επιβάρυνση.

Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν πάρα πολύ σωστοί στην αντιμετώπιση του προβλήματος και ανταποκρίθηκαν άμεσα. Όπως επίσης και το γεγονός ότι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την εξυπηρέτηση μας, όταν και πήγαμε στο πολυκατάστημα για την αντικατάσταση της τηλεόρασης.

Οπότε, τέλος καλό, όλα καλά. Μπορεί να μας κόπηκε λίγο η ανάσα με το συμβάν, αλλά τουλάχιστον η LG απέδειξε ότι είναι σοβαρή εταιρία και αναγνώρισε το λάθος της.
Φίλε htg , επειδή έχω την ίδια σχεδόν, τηλεόραση (1,5 χρόνο την έχω) , τι σου είπαν από το service; Φοβάμαι μην το πάθω και 'γω! Πίσω από την συσκευή υπάρχουν κουρτίνες και αν συμβεί και σε μένα , θα καεί όλο το σπίτι και μεις μαζί!:111:

Reaction score
3

Ήταν καθαρά θέμα της εταιρίας. Η LG αποφάσισε να μας την αντικαταστήσει και απλά αντί να περιμένουμε να μας τη στείλουν στο σπίτι, είχαμε την επιλογή να πάμε οι ίδιοι στο κατάστημα κερδίζοντας κάποιο χρόνο και να πάρουμε μία άλλη. Η LG έδωσε εντολή αντικατάστασης στο κατάστημα.
Πολύ καλά το περιγράφεις αλλά έχω πολλές περιπτώσεις καταστημάτων λιανικής που μόνο που σε βλέπουν με συσκευή για εγγύηση βγάζουν σπυράκια και σε ξαποστέλνουν με ένα χειρόγραφο χαρτάκι με τη διεύθυνση της αντιπροσωπίας, η οποία είναι πολλές φορές λάθος... :137:

htg

Reaction score
0

Φίλε htg , επειδή έχω την ίδια σχεδόν, τηλεόραση (1,5 χρόνο την έχω) , τι σου είπαν από το service; Φοβάμαι μην το πάθω και 'γω! Πίσω από την συσκευή υπάρχουν κουρτίνες και αν συμβεί και σε μένα , θα καεί όλο το σπίτι και μεις μαζί!:111:
Η αλήθεια είναι ότι δεν μίλησα εγώ με το service και δεν γνωρίζω κάτι. Θέλω να πιστεύω ωστόσο και σύμφωνα με την μέχρι τώρα αντιμετώπιση τους, ότι δεν πέρασε απαρατήρητο και ότι θα το ελέγξουν. Ήταν αρκετά σοβαρό. Επίσης, αν υπήρχε θέμα, δε θα έβγαζε η εταιρία κάποια ανακοίνωση ενημερώνοντας τους πελάτες της; Οπότε θεώρησε το μεμονωμένο περιστατικό και μην ανησυχείς.

Τώρα για το κατάστημα που αναφέρεσαι φίλε Joseph, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μέχρι να δουν την τρύπα οπότε και κατάλαβαν την σοβαρότητα του θέματος, μας έλεγαν καμμένη και χωρίς εγγύηση τι θέλετε; Να πάτε αλλού!!!!Που να φανταστούν ότι μιλούσαμε για "κάψιμο"!!!Anyway, ανάμεσα στους υπαλλήλους υπήρχαν και οι άσχετοι-αδιάφοροι, αλλά και αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρθηκαν να μας εξυπηρετήσουν. Είναι και θέμα τύχης, παντού τους βρίσκεις. Το καλύτερο για μένα, είναι να απευθύνεται κανείς κατευθείαν στην εταιρία που κατασκεύασε το προϊόν.

Reaction score
3

Έχεις δίκιο αγαπητέ.
Καλοί και κακοί υπάρχουν παντού.
Ευτυχώς η LG είναι μια πραγματικά αξιόπιστη εταιρία.
Το περιστατικό σου μου φέρνει στο μυαλό αυτό που πάντα επέμενε ο πατέρας μου (αρχαίος ηλεκτρονικός), ότι δηλαδή δεν πρέπει να αφήνεις ποτέ συσκευή να λειτουργεί χωρίς επιτήρηση, παρά μόνο το ψυγείο...

Reaction score
4

Συγνώμη για να καταλάβω και εγώ ο χαζούλης...
Εχεις μια τηλεόραση μάρκας Χ μοντέλο Ψ.
Η τηλεόραση παίρνει φωτιά, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος...

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου "Τα θέματα που προκύπτουν είναι διάφορα και αρκετά σοβαρά...Σε περίπτωση που ήμουν στο μπάνιο και άφηνα την τηλεόραση ανοικτή, τι θα μπορούσε να είχε συμβεί; "

Επικοινωνείς με την εταιρεία, η οποία σου αντικαθιστά την τηλεόραση.
Και εσύ τους δίνεις συγχαρητήρια.

Δηλαδή με λίγα λόγια, μη ξέροντας τι ακριβώς τρέχει και πήρε φωτία, είσαι ευχαριστημένος που έχεις το ίδιο μοντέλο και συνεχίζεις να φοβάσαι αν κάποια στιγμή γυρίσεις σπίτι σου και το βρείς καμένο....

Τι να πω, εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά... Πριν ξαναπάρω την ίδια μάρκα και το ίδιο μοντέλο, θα περίμενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μου εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβει....

Δεν έχω τίποτα με την LG και την κάθε LG (παρόλο που δεν είχα ποτέ, ούτε και θα έπαιρνα, φροντίζω να μην ξεχνώ την ποιότητα των προιόντων της όταν είχε διαφορετικό όνομα) αλλά σε κάθε εταιρεία πρέπει να δίνουμε συγχαρητήρια όταν πρέπει. Ναι σου άλλαξαν την τηλεόραση σε αυτή την περίπτωση, φοβούμενοι (ίσως ξέρωντας κάτι εκ των έσω) χειρότερα. Συμφωνώ ότι έχει φοβερή εξυπηρέτηση αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι (και είσαι, επειδή δεν το απαίτησες) φάουλ.

Γνώμη μου πάντα....

Reaction score
89
φανταζεστε να βγαζε καμμια σπιθα η pioneer ποιος ετρεχε στην ιντερσυς να βγαλει ακρη μετα..... μαχαιρια θα βγαιναν.... παντως οπως προειπε κ ο madpax η lg εχει καποιο επιπεδο !!!

Reaction score
249

τωρα να ξαναπαρεις το ιδιο μοντελο ειναι καπως
συμφωνω με τον nikosk οτι δεν ειναι και
οτι καλυτερο η απλη αλλαγη της τηλεορασης
αν παθαινε κατι το σπιτι θα το αλλαζανε;

εκπομπη με το δεξι προσφορα lg

Reaction score
6
φανταζεστε να βγαζε καμμια σπιθα η pioneer ποιος ετρεχε στην ιντερσυς να βγαλει ακρη μετα..... μαχαιρια θα βγαιναν.... παντως οπως προειπε κ ο madpax η lg εχει καποιο επιπεδο !!!

Κακέ! :116:

Τελικά αλλάχτηκε με την ίδια ή με άλλη; Δεν το κατάλαβα αυτό από τη ροή της κουβέντας, εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι.

Εγώ λέω ότι σπανίως συμβαίνει και αστοχία υλικού. Ναι υπάρχει ένα ποσοστό ελλατωματικών προιόντων ή καλύτερα ελλατωματικών εξαρτημάτων που κάνουν τη ζημιά.

Από κει και πέρα όμως δεν μπορούμε να μιλάμε θεωρητικά για το αν έπαιρνε φωτιά το υπόλοιπο σπίτι, αν το ένα ή αν το άλλο.
Προφανώς και αν συνέβαινε αυτό τότε θα μιλάγαμε για μια διαφορετική κατάσταση που θα είχε και διαφορετική αντιμετώπιση από τα δύο μέρη.

Δηλαδή, τι παραπάνω να κάνει η LG εκτός από αντικατάσταση; Να κάνει και ένα δωράκι επιπλέον προς αποκατάσταση της.... ψυχικής οδύνης; :121:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.318
Δηλαδή, τι παραπάνω να κάνει η LG εκτός από αντικατάσταση; Να κάνει και ένα δωράκι επιπλέον προς αποκατάσταση της.... ψυχικής οδύνης; :121:
Να κάνει δώρο μια τηλεόραση άλλης μάρκας. :)

Sent from my Nexus S

Reaction score
6
Να κάνει δώρο μια τηλεόραση άλλης μάρκας. :)
:103:

Η συμπίεση του κόστους φέρνει πολλά παρατράγουδα. Αν σου πω ότι στη δική μου που κάηκε η πλακέτα τροφοδοσίας, επειδή την ξεβιδώσανε να βάλουν καινούργια, όταν τη σφίξανε εξαφανίστηκε ένα πολύ μικρό bleeding στο κάτω μέρος της οθόνης. Δηλαδή ήρθε το πανελ στη θέση του.
Με λίγα λόγια, στη μαζική παραγωγή.... συμβαίνουν πολλά :109:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Η LCD τηλεόραση μου πήρε φωτιά!!!

Οταν παίρνεις Pio τα σκάς αλλά ξέρεις τι παίρνεις...
Προβλήματα τέτοιου είδους είναι στην σφαίρα της φαντασίας.

Τουλάχιστον μετά απο ατελείωτες ώρες παρακολούιησης MEGA, ούτε ίχνος burn-in :105:

Reaction score
6
Δεν υπάρχει μηχάνημα που να μην παρουσιάσει βλάβη κάποια στιγμή. Νικ, σόρρυ που σε απογοητεύω αλλά nothing lasts foreva! :136:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Βλαβη ας βγαλει, φωτια μην .. :116:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Η LCD τηλεόραση μου πήρε φωτιά!!!

Δεν υπάρχει μηχάνημα που να μην παρουσιάσει βλάβη κάποια στιγμή. Νικ, σόρρυ που σε απογοητεύω αλλά nothing lasts foreva! :136:
Προβλήματα ΤΕΤΟΙΟΥ είδους, είπα ρε Λέω!
Ακόμα στα σύνεφα πετάς μου φαίνετε μετά το χτεσινό μάτς....

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Η LCD τηλεόραση μου πήρε φωτιά!!!

Προβλήματα ΤΕΤΟΙΟΥ είδους, είπα ρε Λέω!
Ακόμα στα σύνεφα πετάς μου φαίνετε μετά το χτεσινό μάτς....
Ναι καλά :143:. Κάτσε τώρα να σου πω πως να την κάνεις 3D την Kuro να πάθεις πλάκα :116:

Έχεις PM. :205:

Reaction score
40

Βασικα μου κανει εντυπωση που το καταστημα το ανελαβε. Ειδικα εκτος εγγυησης. Με βαση την γραμμη της LG δεν θα επρεπε να το κανουν. Η σωστη κινηση και την αναφερω προς γνωση ολων και φυσικα για καλυτερα αποτελεσματα ειναι η εξης. Η πρωτη επαφη ειναι το τμημα της LG για το θεμα. Εαν η εγγυηση εχει ληξει για 1 μηνα η LG συνηθως ανταποκρινεται θετικα (εχω πολλα περιστατικα). Το επομενο βημα η επαφη με το service της LG (Μανωλοπουλος) ο οποιος μαλιστα ερχεται κατ οικον χωρις επιβαρυνση. Θα επερναν την TV οι ιδιοι και μεσα σε 4 εργασιμες θα ειχατε την νεα TV στο χωρο σας (οχι 15 οπου μεσολαβησε το καταστημα).

Περαν αυτου καλοδουλευτη η νεα TV και ευχομαι τελος στις ατυχιες, ειναι οντως τρομαχτικο στην ιδεα οτι θα μπορυσε να καει το σπιτι του ανθρωπου.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.030
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos