Η Logitech σταματά την παραγωγή των Harmony

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Με την παρακάτω λιτή ανακοίνωση η Logitech επισημοποιεί το σταμάτημα της παραγωγής των remotes Harmony, επίσης αναφέρει ότι οι εγγυήσεις ισχύουν κανονικά και ότι θα συνεχιστεί η τεχνική υποστήριξη.

This is Bracken Darrell, CEO of Logitech. Logitech just publicly announced a plan to hold the Harmony business for sale. Logitech is not shutting down the Harmony business and certainly not the service.

This corporate announcement does not impact Logitech’s commitment to our Harmony customers. During the sale, Logitech will continue to provide customer support for Harmony customers. All current warranties provided by Logitech for Harmony products remain unchanged at this time.

We very much appreciate our loyal Harmony community and will continue to support and communicate with our customers. Check back here for future updates on this topic.

Thank you for your continued support and enthusiasm for Logitech Harmony.

Regards,
Bracken Darrell
http://forums.logitech.com/t5/Harmony-Remotes/Logitech-s-Commitment-to-Harmony-Customers/td-p/967579

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.656
Απάντηση: Η Logitech σταματά την παραγωγή των Harmony

Όχι ρε π@υστη μου...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Κάποιος Κινέζος θα βρεθεί για να αγοράσει το κομμάτι από την Logitech

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.656

Ζιζίκο, είσαι για powerbuy?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.340

:116:

Reaction score
150
Δεν μου κάνει εντύπωση πάντως μιας και μάλλον πρόκειται για αγορά με φθίνουσα πορεία ιδιαίτερα με την έλευση των tablets και ιδιατέρως του iPad με το τεράστιο penetration στην συγκεκριμένη αγορά. Άντε και του android για να μην γκρινιάζουν οι κουμουνιστές των tablets!:116:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.074
Touch -> Γι' αυτούς που αδιαφορούν αν θα διακόψουν τη θέαση και την ακρόαση. (Συνήθως ψάχνουν αρκετή ώρα να βρουν το σημείο που πρέπει να πατήσουν στην οθόνη κάνοντας λάθος τις μισές φορές.) :419:

Kαλοσχεδιασμένα hard buttons -> Super! :420:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Η Logitech σταματά την παραγωγή των Harmony

Voice control on tablet, ακόμα πιο super. Κάποια στιγμή θα έχει τελειοποιηθεί αλλά για native speakers της Αγγλικής υπάρχει είδη.

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη και τα κουμπιά είναι...........................ΚΟΥΜΠΙΑ!

Κάποια στιγμή θα φύγουν από παντού εξού και η λέξη ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΪΤΕ :137:. The King is Dead! Long live the King!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Βρε Σωτήρη καλό το voice control αρκεί να έχει ησυχία, αν βλέπει ταινία στα 100+ ντιμπιά θα έχεις πρόβλημα...:137:

Reaction score
209
Απάντηση: Re: Η Logitech σταματά την παραγωγή των Harmony

Δεν μου κάνει εντύπωση πάντως μιας και μάλλον πρόκειται για αγορά με φθίνουσα πορεία ιδιαίτερα με την έλευση των tablets και ιδιατέρως του iPad με το τεράστιο penetration στην συγκεκριμένη αγορά. Άντε και του android για να μην γκρινιάζουν οι κουμουνιστές των tablets!:116:
Ακριβώς. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη εταιρία που σταματά την παραγωγή remotes που η δουλειά μπορεί να γίνει με tablets ή smartphones. Αν θυμάμαι καλά πριν από κάποιο χρονικό διάστημα το ίδιο είχε κάνει και η Philips με τα Pronto.
Υποθέτω, η χρονική στιγμή της διακοπής παραγωγής ενός προϊόντος που δεν βρίσκει αγορά να σταθεί, γίνεται με βάση το μέλλον της αγοράς στο οποίο απευθύνεται, συνυπολογίζοντας το κόστος παραγωγής ταυτόχρονα.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Η Logitech σταματά την παραγωγή των Harmony

Βρε Σωτήρη καλό το voice control αρκεί να έχει ησυχία, αν βλέπει ταινία στα 100+ ντιμπιά θα έχεις πρόβλημα...:137:
Ε τότε thought control! Feeling control! Whatever the f.....k control! Τα κουμπιά θα πεθάνουν!:116:

Μπορούν να αντιμετωπίσουν κι αυτό αναγνωρίζοντας εντολές ΜΟΝΟ από τη δική σου φωνή και ν'απομονώνουν τους άλλου ήχους - γίνεται. Έχω κάτσει σε video conference 13 χρόνια πριν και η κάμερα γυρνούσε μόνη της στο σωστό άτομο την ώρα που μίλουσε αναγνωρίζοντας τη φωνή του.

Reaction score
4

Μα τι tablets και άλλα μου τσαμπουνάτε? πόσο family friendly είναι ολα αυτά?
Ο ένοχος λέγεται HDMI-CEC και είναι εδώ (για την ακρίβεια είναι πολύ καιρό τώρα εδώ).

Το έχω καταβολευτεί... Συνδιασμός Pioneer TV και Denon ενισχυτης δουλεύει άψογα. Το ίδιο λένε και για το PS3 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Με το Raspberry Pi και το XBMC μου κάνει λίγα νούμερα, αλλά την δουλειά μου την κάνω...

Reaction score
150
Μια χαρά family friendly είναι! Και η πεθερά μου και η μητέρα μου έχουν laptop και δουλεύουν το HTPC που έχω στήσει για τα παιδιά μια χαρά στο tablet θα δυσκολευτεί ο κόσμος. Ο γιος μου στα 5 έμαθε και αλλάζει inptut στην τηλεόραση, ξεκινάει το HTPC και βάζει την ταινία του. Σιγά το δύσκολο.

Reaction score
1.815

Ναι ρε παιδιά!
Ξέρετε τι ωραία περνάμε, όταν για αλλαγή ενός καναλιού στην tv, κάνουμε τον ...τροχονόμο με τα χέρια?:gotcha:

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.552
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint