Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
10
Re: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Μου φαινεται οτι πρεπει να στειλω ενα demo στη Σαλονικη να εχετε και σεις εκει να...παιζετε.
Σε ποιον ομως ????
Καποιον εχω στο μυαλο μου αλλα δε το λεω, γιατι η )()()( θα φαω η λουκανικα......:crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
5.619

Αμφιβάλλω αν θα φανεί στην μικρούλα 32άρα το καλύτερο scaler του oppo. Πάντως στις 120 ίντσες με προβολέα τον 720p panasonic pt-ax100 το oppo 981 ζωγραφίζει! Ανάγλυφη εικόνα, με τρομερή λεπτομέρεια και απουσία πιξελιάσματος. Πραγματικά νομίζεις ότι βλέπεις bluray/hd-dvd. Αν θέλει ο Hal9000, ας στείλει pm, Θεσσαλονίκη είμαι. Το παίρνω παραμάσχαλα το 981 και του κάνω μια επίσκεψη να του φύγει η απορία. Γι' αυτό η συσκευασία του Oppo έχει υφασμάτινη τσάντα μεταφοράς φαίνεται!

Reaction score
73

:cool_4: Ευχαριστω πολυ με επεισες..."happy_1"......:cool_1:
...

Reaction score
10

Μεσα στην επομενη εβδομαδα θα ξαναγεμισουν τα ραφια με 981 μαυρα και ασημι. Η στερηση τελειωνει......
Μαζι με αυτα και τα HDMI Switchers HM-31, 1080p, HDMI 1.3b και το καλυτερο η τιμη του .....100 ευρω μονο.

Reaction score
1
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

αυτά τα HDMI switchers , πόσες εισόδους και πόσες εξόδους έχουν; στο forum έχει γίνει κατ' επανάληψη ζήτηση με 4 εισόδους και 2 εξόδους κατ' ελάχιστο ... Επίσης γίνεται αυτόματα επιλογή εισόδου - εξόδου ή με τηλεκοντρόλ ή χειροκίνητα ; Βασικές ερωτήσεις θέλω να πιστεύω ...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

αυτά τα HDMI switchers , πόσες εισόδους και πόσες εξόδους έχουν; στο forum έχει γίνει κατ' επανάληψη ζήτηση με 4 εισόδους και 2 εξόδους κατ' ελάχιστο ... Επίσης γίνεται αυτόματα επιλογή εισόδου - εξόδου ή με τηλεκοντρόλ ή χειροκίνητα ; Βασικές ερωτήσεις θέλω να πιστεύω ...
Aς καταχραστω λιγο την φιλοξενια του Τολη και να βοηθησω τον συνονοματο...http://www.real-cable.com/by-products/hdmi/accessories/4-to-2-hdmi-switch-details-26.html

Reaction score
1

η ερώτηση μου απαντήθηκε , το προϊόν της oppo είναι μικρό για να καλύψει ανάγκες διπλής προβολής όπως έχουν μερικοί ( τηλεόραση και προβολέας )

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε άλλα προϊόντα σε αυτό το topic.

Reaction score
10

Ευχαριστα νεα για τους κατοχους Oppo αλλα και για τους υποψηφιους αγοραστες.
Μετα απο παρατηρηση μου γιατι 1 χρονο εγγυηση αντι για το λιγοτερο 2 που επιβαλλει η Ευρωπαικη Ενωση, η Oppo ανταποκριθηκε και ανεβαζει την εγγυηση στα 2 χρονια.
Επισης αναμενω τιμες ανταλλακτικων ωστε σε περιπτωση βλαβης, στην εγγυηση η μη, να επισκευαζεται εδω το προιον και να μη χρειαστει να φυγει στο εξωτερικο. Μιλαω για πληρη αντικατασταση , drive η καποιας απο τις δυο πλακεττες.....επισκευη σε καμμια των περιπτωσεων.
Δευτερον, σε περιπτωση βλαβης που θα χρειαστει το μηχανημα να φυγει εξω, αν καθυστερησει πανω απο μηνα, θα παρεχεται νεο μηχανημα στον κατοχο.
Σε καθε περιπτωση τα μεταφορικα προς την TwinDigital η προς το εργοστασιο επιβαρυνουν το πελατη....
ταδε εφη η μαμα Oppo πριν απο λιγο....

Σε περιπτωση που κολλησει καποιο μηχανημα απο firmware, πρωτον δεν καλυπτεται απο την εγγυηση και δευτερον, εχω καταφερει να τα επαναφερω στη ζωη. Το κοστος ειναι 30 ευρω συν τα μεταφορικα αν δεν το φερετε εσεις. Στην αντιθετη περιπτωση αν το μηχανημα φυγει εξω το κοστος ειναι 60 ευρω και τα μεταφορικα καπου στα 50.
Μην ακουσατε τα ευχαριστα και πλακωθητε στις αλχημιες.....το να επανελθει ενα μηχανημα δεν ειναι ουτε ευκολη δουλεια ουτε εχει παντα επιτυχια......ειδικα το 981 μου εφαγε 5 ωρες απο τη ζωη μου για 2 λεπτα upgrade...........

Reaction score
0

Συγγνώμην Απόστολε για την ερώτηση, αλλά δεν αντέχω άλλο. Τι στην ευχή το θέλουν κάθε τρεις και λίγο το Upgrade στο firmware? Τι επί τέλους εξυπηρετεί???. Το δικό μου το έχω όπως μου το παρέδωσες τον Ιούνιο και παίζει τα πάντα τέλεια (θυμάσαι ...τα είπαμε και στην έκθεση). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση φαγούρα για ένα μηχάνημα που από τη μαμά του είναι άψογο.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Συγγνώμην Απόστολε για την ερώτηση, αλλά δεν αντέχω άλλο. Τι στην ευχή το θέλουν κάθε τρεις και λίγο το Upgrade στο firmware? Τι επί τέλους εξυπηρετεί???. Το δικό μου το έχω όπως μου το παρέδωσες τον Ιούνιο και παίζει τα πάντα τέλεια (θυμάσαι ...τα είπαμε και στην έκθεση). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση φαγούρα για ένα μηχάνημα που από τη μαμά του είναι άψογο.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.
Φιλε μου Γιωργο,
Δυστυχως δεν ειμαστε μονο εμεις σ ολο το κοσμο.
Οι κατοχοι προβολεων εχουν τα λιγοτερα προβληματα.
Αντιθετα οι κατοχοι τηλεορασεων που οι κατασκευαστες τους τις γεμιζουν ψηφιακα σκουπιδια της κακιας ωρας , φερνουν τις αλλαγες στο firmware.
Οπως και μερικες μικροβελτιωσεις στον ηχο και γενικα στη συμπεριφορα του player.
Αν θελει καποιος να ρισκαρει το μηχανημα του για να βλεπει καλυτερα τη λιστα με τα mp3, αυτο ειναι προβλημα του, αλλα και δικαιωμα του.
Το θεμα ομως του Color Space ειναι πολυ σοβαρο και πρεπει να γινει το upgrade....υπο την προυποθεση ομως οτι κατι δεν παει καλα.
Γιαυτο εξ αλλου η εταιρεια ανακοινωνει τη λιστα με τις αλλαγες.
Αν καποιος νομιζει η εχει εντοπισει οτι κατι απο αυτα που αλλαζουν θα βελτιωσουν την αποδωση του player μπορει να το κανει.
Στην ουσια ειναι το πλεον απλο και ακινδυνο πραγμα , αρκει να μη κλεισεις το tray και να μη ριξει η ΔΕΗ το ρευμα.
Ολα τα dvd που εχουν φυγει απο τα χερια μου ενημερωθηκαν με το τελευταιο για την εποχη firmware.
Ενα κακο πρωινο ομως το δικο μου το demo , απλα δεν το δεχτηκε...και λιποθυμησε....κακη εγγραφη του cd ? κακη μερα ψυχρη κι αναποδη ? Παντως συνεβη.....αλλα ευτυχως το καταφερα μετα απο δεκα μερες ψαξιμο.

Reaction score
0

Geia sas.
meno ameriki kai skeftomai sovara na agoraso to oppo 980.
gnorizei kaneis an mporo na do ellinikous ypotitlous sta divx kai an oxi,yparxei kapoios tropos me allagi sto firmware?
Efxaristo.

Reaction score
10

Geia sas.
meno ameriki kai skeftomai sovara na agoraso to oppo 980.
gnorizei kaneis an mporo na do ellinikous ypotitlous sta divx kai an oxi,yparxei kapoios tropos me allagi sto firmware?
Efxaristo.
Αγαπητε φιλε,

Καλως ηρθες στη παρεα μας.
Αν οχι σημερα το βραδυ, μεσα στο Σαββατοκυριακο θα βρεις στη σελιδα μου ( http://oppohellas.blogspot.com/),
το firmware για το αμερικανικο 980, που θα παιζει ελληνικα.

Φιλικα
Αποστολος

Reaction score
10

Το Oppo 980 σε τεστ στο περιοδικο DVD Home Theater,
και
Oppo 981 και 980 σε τεστ ( συγκριτικο με αλλα ) στον ηχο.

Αντε να δουμε τι ειδε και το ελληνικο ματι....

Reaction score
0

Καλησπέρα κι από μένα. Έχω μια ερώτηση που αφορά το αμερικάνικο DV970HD και είναι η εξής: Από firmware έχω περασμένο το batch 3A-0916, το οποίο δεν αναβάθμισα στο 4Α-0111, για τον απλό λόγο ότι, σύμφωνα με την Oppo, αφορούσε μόνον SACD, κάτι για το οποίο δεν καίγομαι.
Κάποια στιγμή αποφάσισα ότι χρειάζομαι αναγνώριση ελληνικών υποτίτλων, και το πρώτο που έκανα, φυσικά, ήταν να αναζητήσω πληροφορίες από την σελίδα σας. Παρατηρώ, όμως, ότι το modified firmware αφορά στο batch 4A-0111. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνω δύο αναβαθμίσεις; Δηλαδή πρώτα να περάσω την εργοστασιακή 4Α-0111 και μετά την τροποποίηση, ή μπορώ να την περάσω και πάνω από την 3Α-0916;
Αυτά. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Reaction score
10

Καλησπέρα κι από μένα. Έχω μια ερώτηση που αφορά το αμερικάνικο DV970HD και είναι η εξής: Από firmware έχω περασμένο το batch 3A-0916, το οποίο δεν αναβάθμισα στο 4Α-0111, για τον απλό λόγο ότι, σύμφωνα με την Oppo, αφορούσε μόνον SACD, κάτι για το οποίο δεν καίγομαι.
Κάποια στιγμή αποφάσισα ότι χρειάζομαι αναγνώριση ελληνικών υποτίτλων, και το πρώτο που έκανα, φυσικά, ήταν να αναζητήσω πληροφορίες από την σελίδα σας. Παρατηρώ, όμως, ότι το modified firmware αφορά στο batch 4A-0111. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνω δύο αναβαθμίσεις; Δηλαδή πρώτα να περάσω την εργοστασιακή 4Α-0111 και μετά την τροποποίηση, ή μπορώ να την περάσω και πάνω από την 3Α-0916;
Αυτά. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Αγαπιε,

Το καθε firmware περιλαμβανει ολες τις προηγουμενες βελτιωσεις.
Αρα δεν χρειαζεται να κανεις παρα μονο μια αναβαθμιση.
Θα το φιαξω και και το ποσταρω στη σελιδα, γιατι προφανως το ηδη υπαρχον λινκ θα το εχει σβησει το rapidshare.

Σε λιγες μερες το www.twindigital.gr θα ειναι στον αερα, παντα ενημερωμενο και χωρις σβησιματα.

Reaction score
0

Το φανταζόμουνα ότι είναι cumulative, όπως η συντριπτική πλειψηφία των αναβαθμίσεων, αλλά απ' την άλλη μεριά φοβόμουν μην χαλάσω το μηχάνημα, το οποίο, by the way, είναι το απόλυτο value for money.
Άρα περιμένω την λειτουργία της σελίδας - καλορίζικη - και "φοράω" την αναβάθμιση κατ' ευθείαν.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Reaction score
10

Το φανταζόμουνα ότι είναι cumulative, όπως η συντριπτική πλειψηφία των αναβαθμίσεων, αλλά απ' την άλλη μεριά φοβόμουν μην χαλάσω το μηχάνημα, το οποίο, by the way, είναι το απόλυτο value for money.
Άρα περιμένω την λειτουργία της σελίδας - καλορίζικη - και "φοράω" την αναβάθμιση κατ' ευθείαν.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
To firmware ειναι ετοιμο, κατεβασε το απο εδω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.335
Members
38.542
Νεότερο μέλος
takis-g