Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
0
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Καλησπερα Αχιλλεα και συγγνωμη για την.......αλλαγη του ονοματος σου.Το ποστ 752 αναφερονταν σε σενα.

Reaction score
0

Με το Coraline εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα, είτε με τη 3D είτε με τη 2D έκδοση. Αγορασμένο από το Play.

Reaction score
10
Σχολια για το Terminator Salvation και τα προβληματα του, μολις βρηκα στο Engadget HD.

The European edition released by Sony does feature seamless branching, although CNET UK and DVD Times both complained of slow loads and glitches on their players as a result, with the latter also finding some possible compression issues from being squeezed on one disc.

Terminator: Salvation Blu-ray review roundup

Στο κατω μερος της σελιδας θα βρειτε και αλλα λινκ σχετικα με τη ταινια.

Reaction score
0
καποιος κατοχος του dvd player philips 9500 αναφερει οτι δεν παιζει το terminator salvation λογω οτι η sony φορμαρει τα BR με slightly different τροπο και αναμενεται να λυθει με firmware...αρα δεν ειναι προβλημα του Oppo.

Reaction score
226

Στο δικό μου philips 9100 η ταινία δεν έπαιξε, φτάνει μέχρι το μενού και τέλος....στο ps3 επαιξε κανονικά.....

Reaction score
0
δηλαδη..επειδη η ταινια ειναι γραμμενη απο την sony παιζει σε player της sony και δεν παιζει σε αλλες μαρκες? κανουν και τετοια τωρα στην sony?

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

δηλαδη..επειδη η ταινια ειναι γραμμενη απο την sony παιζει σε player της sony και δεν παιζει σε αλλες μαρκες? κανουν και τετοια τωρα στην sony?

Γιατι δεν τους εχεις ικανους.?? SONY ειναι αυτη... αυτοκρατορια...

Reaction score
0

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Τ4 ΚΑΙ ΤΟ
ΟΡΡΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ?

Reaction score
73

Σορρυ που ρωταω... αλα τι ειναι το Τ4 .?

Reaction score
1.188

Ε, καλά δεν χάνεις και τίποτα! Μεγάλη μούφα ήταν η ταινία. Εγώ την είδα την περασμένη εβδομάδα και την ξέχασα ήδη! Αν με ρωτήσεις τι έγινε δεν θυμάμαι να σού πω. Τόσο πολύ μού άρεσε! :126:

Reaction score
10
Νεοτερα για το ζητημα του Τ4 :
Η oppodigital γνωριζει το θεμα, καθως το δισκακι ειναι zone A/B/C.
Αναμενουμε τα αποτελεσματα της ερευνας γιατι δεν εχει διαπιστωθει ακομα αν φταιει το authoring της ταινιας.
Και στην Αγγλια δεν παιζει. Υπαρχουν και αλλα player που δεν παιζουν τη ταινια, αλλα δεν ειναι του θεματος.
Αυτα μου ειπαν, αυτα λεω....

Reaction score
1

καποιος κατοχος του dvd player philips 9500 αναφερει οτι δεν παιζει το terminator salvation λογω οτι η sony φορμαρει τα BR με slightly different τροπο και αναμενεται να λυθει με firmware...αρα δεν ειναι προβλημα του Oppo.

συγγνωμη για τυχον οφφτοπικ αλλα η philips εβγαλε νεο firmware που διορθωνει πραγματα και δινει αναφορα στην συγκεκριμενη ταινια για το μοντελο 9500

1. Resolves playback issue on some Blu-ray disc titles, i.e. ‘Terminator Salvation’
2. Improve network setup function
3. Some other minor fixes and improvements

Reaction score
73

συγγνωμη για τυχον οφφτοπικ αλλα η philips εβγαλε νεο firmware που διορθωνει πραγματα και δινει αναφορα στην συγκεκριμενη ταινια για το μοντελο 9500

1. Resolves playback issue on some Blu-ray disc titles, i.e. ‘Terminator Salvation’
2. Improve network setup function
3. Some other minor fixes and improvements

Παιδια αυτην την τακτικη των εταιρειών ειναι που καυτηριασα σε προηγουμενα ποστ μου...
Την Θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΑΝΕΥΘΥΝΗ 100% ... Και ξαναρωταω γιατι αυτη η κατασταση δεν υπηρξε με το DVD..?

Φτασαμε στη ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ να αναγκαζονται οι εταιρειες μηχανηματων να αλλαζουν
το firmware για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ..:111::111: ... ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ απο το ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ

Kαι το Απαραδεκτο επισης ειναι οτι αυτο συνεχιζεται...:141:

Reaction score
10
Για να ακούσω SACD μέσω HDMI γιατί πρέπει να έχω και την τηλεόραση ανοικτή??? Μην αρχίσετε να πυροβολείτε, Ναι, είμαι άσχετος!!!:138:

Reaction score
73

Για να ακούσω SACD μέσω HDMI γιατί πρέπει να έχω και την τηλεόραση ανοικτή??? Μην αρχίσετε να πυροβολείτε, Ναι, είμαι άσχετος!!!:138:
??? Καποιο λαθος κανεις... εγω αυτη τη στιγμη ακουω SACD απο το 83 με την TV κλειστη...:109:

Απλως αν την εχεις ανοκτη το κυκλωμα VIDEO του 83 θα στελνει πληροφοριες για το κομματι που ακους
στην οθονη της τηλεόρασης...

Reaction score
0

... Και ξαναρωταω γιατι αυτη η κατασταση δεν υπηρξε με το DVD..?...
Γιατι ειχαν καταληξει και συμφωνησει ως προς τις προδιαγραφες του φορματ....ενω στο μπλου ρευ ο,τι θελει καθεις κανει.....κι εμεις ταλαιπωρουμαστε.

@oppohellas

Kαποιο νεωτερο για το κιτ αναβαθμισης ή/και firmware update?

Reaction score
249

αγαπητε αν δεν κανω λαθος εχεις τα 802d b&w. εχεις συνδεσει με τη στερεοφωνικη συνδεση το oppo στο συστημα σου και πως απεδωσε;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

αγαπητε αν δεν κανω λαθος εχεις τα 802d b&w. εχεις συνδεσει με τη στερεοφωνικη συνδεση το oppo στο συστημα σου και πως απεδωσε;
Ακόμα δυστυχώς δεν έχω κάνει συγκριτικό τεστ με το Classe CDP-202 που έχω αλλά μια χαρά παίζει... Λίγο στις υψηλές έχω ένα πιο "ξερό" ήχο αλλά επαναλαμβάνω δεν έχω καθήσει ακόμα να ασχοληθώ σοβαρά, ελέω προσωπικών προβλημάτων... Καταλαβαίνεις...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007