Most visitors online was 3965 , on 5 Oct 2025
δηλαδη..επειδη η ταινια ειναι γραμμενη απο την sony παιζει σε player της sony και δεν παιζει σε αλλες μαρκες? κανουν και τετοια τωρα στην sony?
Ε, καλά δεν χάνεις και τίποτα! Μεγάλη μούφα ήταν η ταινία. Εγώ την είδα την περασμένη εβδομάδα και την ξέχασα ήδη! Αν με ρωτήσεις τι έγινε δεν θυμάμαι να σού πω. Τόσο πολύ μού άρεσε! :126:
καποιος κατοχος του dvd player philips 9500 αναφερει οτι δεν παιζει το terminator salvation λογω οτι η sony φορμαρει τα BR με slightly different τροπο και αναμενεται να λυθει με firmware...αρα δεν ειναι προβλημα του Oppo.
συγγνωμη για τυχον οφφτοπικ αλλα η philips εβγαλε νεο firmware που διορθωνει πραγματα και δινει αναφορα στην συγκεκριμενη ταινια για το μοντελο 9500
1. Resolves playback issue on some Blu-ray disc titles, i.e. ‘Terminator Salvation’
2. Improve network setup function
3. Some other minor fixes and improvements
??? Καποιο λαθος κανεις... εγω αυτη τη στιγμη ακουω SACD απο το 83 με την TV κλειστη...:109:Για να ακούσω SACD μέσω HDMI γιατί πρέπει να έχω και την τηλεόραση ανοικτή??? Μην αρχίσετε να πυροβολείτε, Ναι, είμαι άσχετος!!!:138:
Γιατι ειχαν καταληξει και συμφωνησει ως προς τις προδιαγραφες του φορματ....ενω στο μπλου ρευ ο,τι θελει καθεις κανει.....κι εμεις ταλαιπωρουμαστε.... Και ξαναρωταω γιατι αυτη η κατασταση δεν υπηρξε με το DVD..?...
αγαπητε αν δεν κανω λαθος εχεις τα 802d b&w. εχεις συνδεσει με τη στερεοφωνικη συνδεση το oppo στο συστημα σου και πως απεδωσε;Για να ακούσω SACD μέσω HDMI γιατί πρέπει να έχω και την τηλεόραση ανοικτή??? Μην αρχίσετε να πυροβολείτε, Ναι, είμαι άσχετος!!!:138:
Ακόμα δυστυχώς δεν έχω κάνει συγκριτικό τεστ με το Classe CDP-202 που έχω αλλά μια χαρά παίζει... Λίγο στις υψηλές έχω ένα πιο "ξερό" ήχο αλλά επαναλαμβάνω δεν έχω καθήσει ακόμα να ασχοληθώ σοβαρά, ελέω προσωπικών προβλημάτων... Καταλαβαίνεις...αγαπητε αν δεν κανω λαθος εχεις τα 802d b&w. εχεις συνδεσει με τη στερεοφωνικη συνδεση το oppo στο συστημα σου και πως απεδωσε;