Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όσον αφορά την αναπαραγωγή αρχείων avi στο BDP-83. Συνδέω το usb stick μου στον player στο οποίο έχω αρχεία avi. Ενώ τα βρίσκει και μου βγάζει πληροφορίες για αυτά, όταν πάει να τα αναπαράξει, παίζει μόνο μερικά δευτερόλεπτα στην αρχή και αμέσως σταματα την αναπαραγωγή και επιστρέφει στην αρχική οθόνη που απλά δείχνει ότι υπάρχει αρχείο avi έτοιμο για αναπαραγωγή. Έχει κανείς κάποια ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό?Κάνω μήπως κάτι λάθος? Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον player? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ελπίζω να έχω κάποια απάντηση. Και πάλι χρόνια πολλά και υγεία σε όλους
Καλημερα και χρονια πολλα,

Περισσοτερες πληροφοριες για τα αρχεια θα ηταν χρησιμες για να σε βοηθησω.

1. Αφου βλεπει το USB stick, λογικα θα ειναι φορμαρισμενο FAT32.
Ειναι ?

2. Τα αρχεια ειναι πανω απο 4Gb το καθενα ?
Αν ναι, προφανως γιαυτο δεν τα παιζει.
Δεν αναφερεται πουθενα αν το player υποστηριζει αρχεια avi σε μορφη DivX-HD ( 720p ).
Μηπως ειναι τετοιου τυπου τα αρχεια σου?

Reaction score
10

Ευχαριστώ για την ειδοποίηση, το εγκατέστησα μέσω δικτύου. Όσον αφορά το Home Network Streaming, η έμφαση είναι στη λέξη experimental - η οποία στη δική μου τουλάχιστον περίπτωση - σημαίνει σχεδόν μη λειτουργικό. Αργει πολύ να δει την δομή των folders του media server pc μου. Τις περισσότερες φορές δεν τα βλέπει και μετά από 1 λεπτό αναμονής με ξαναπετάει στην αρχική σελίδα με τη λίστα των pc του δικτύου. Δεν συζητάμε να βρώ αρχεία μουσικής η video...
Το Experimental τα εχει αυτα.....
Δες τα παρακατω link οσον αφορα το δικτυο, πως δουλευει και τι πρεπει να κανεις.

1. Connected Home/DLNA Best Practices

2. How do I get DLNA working?

3. What is DLNA?

Unofficial OPPO BDP-83 Frequently Asked Questions

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Δεν αναφερεται πουθενα αν το player υποστηριζει αρχεια avi σε μορφη DivX-HD ( 720p ).
Μηπως ειναι τετοιου τυπου τα αρχεια σου?
Δυστυχώς τέτοια avi δεν υποστηρίζονται.

Reaction score
0
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Παιδιά σας ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας. To usb stick είναι FAT32 και τα avi αρχεία είναι μικρότερα από 4GB και όχι 720p. Θέλω να ρωτήσω αν εσείς έχετε παίξει avi αρχεία με επιτυχία. Mkv αρχεία πάντως έχω καταφέρει να παίξω.

Reaction score
10

Παιδιά σας ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας. To usb stick είναι FAT32 και τα avi αρχεία είναι μικρότερα από 4GB και όχι 720p. Θέλω να ρωτήσω αν εσείς έχετε παίξει avi αρχεία με επιτυχία. Mkv αρχεία πάντως έχω καταφέρει να παίξω.
Πες μας ποιες ταινιες ειναι που σου κανουν το προβλημα για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.
Γραψε ολη τη version της ταινιας, οχι μονο το τιτλο.

Reaction score
73

Απόστολε αν μια ταινια Blu-Ray την μετατρεψουμε σε ISO και την αποθηκευσουμε σε σκληρο δισκο-USB
θα τη δει το 83 ...? μαλλον οχι....εε.? Γιατι ο δισκος αναγκαστηκα λογω των GB θα ειναι NTFS format ..?
Σωστα τα λέω..?

Reaction score
10

Απόστολε αν μια ταινια Blu-Ray την μετατρεψουμε σε ISO και την αποθηκευσουμε σε σκληρο δισκο-USB
θα τη δει το 83 ...? μαλλον οχι....εε.? Γιατι ο δισκος αναγκαστηκα λογω των GB θα ειναι NTFS format ..?
Σωστα τα λέω..?
Δημητρη, NTFS αποκλειεται να δει.
Δεν ξερω ομως αν εχουν αρχισει υποστηριξη σε ext 3 η exfat, τα νεα φορματ των windows 7.
Μια δοκιμη θα σε πεισει.

Δυκτιακα ομως, το οριο των 4GB δεν υπαρχει πλεον με το DNLA : link

ISO ομως δεν υποστηριζει : link
οποτε δει δε δει το δισκο, το αρχειο δεν θα το διαβασει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Πες μας ποιες ταινιες ειναι που σου κανουν το προβλημα για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.
Γραψε ολη τη version της ταινιας, οχι μονο το τιτλο.
Καλησπέρα τα links μίας από της ταινίες που δεν μπορώ να παίξω σε avi είναι τα παρακάτω:

Όσον αφορά πληροφορίες για την ταινία:

Αν δεν σας είναι κόπος κατεβάστε το και δοκιμάστε και εσείς

ΕΥχαριστώ πολύ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Daimonas ένα μικρό δείγμα της ταινίας αρκούσε.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί:126:

Φιλικά,
Γιώργος.

Reaction score
10
Δεν ποσταρουμε ποτε λινκ για κατεβασμα μιας ταινιας.
Ο πληρης τιτλος αρκουσε.

Τα σχολια για τη συγκεκριμενη ειναι διχασμενα, καποιοι λενε οτι ειναι nuked, καποιοι αλλοι οτι ειναι οκ. Προφανως και σε καποιους αλλους δεν επαιξε.
Δεν την εχω δει και δεν μπορω να εχω αποψη.

Το να μην παιζει μια η δυο ταινιες, θεωρω οτι δεν ειναι προβλημα του player αλλα της ταινιας.
Το να μη παιζει καμια τανια αυτο ειναι αλλο θεμα.

Επισης υπαρχουν πολλα USB stick που δεν αρεσουν σε ολα τα player.
Δοκιμασε και ενα αλλο να δουμε.

Reaction score
73

Ακουστικες εντυπωσεις, θα ελεγα οτι δεν ειμαι ο καταλληλος να τις πω, λογω ιδιοτητας και μονο.
Μου επιτρεπω ομως δυο λογια : εμφανεις και εντυπωσιακες.
Το εντυπωσιακες το αφηνω στους reviewers, το εμφανεις το λεω γιατι οντως η διαφορα ακουγεται.

....

Eχουμε απόψεις στο σχετικό θεμα απο reviewers ..???

Απόστολε εχεις εντοπίσει αξιολογησεις του 83-SE ...?

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Review θελετε ???

Σας εχω ενα εδω : Link

:405:
Φαίνεται ότι οι διάφορες ψευτο hali-endάδικες εταιρίες την κάνουν κατά κόρον αυτήν την απάτη.
Ο πολύς κόσμος εξάλλου βλέπει το εξωτερικό, το κουτί της συσκευής αγνοώντας τι υπάρχει μέσα...

Διαβάστε εδώ να γελάσετε τι λέει ο τρελλαμένος ο φίλος μας ο λαμπάκιας για τo Theta Digital των 5000$ που στην ουσία ήταν ένα Philips μέσα σε άλλο κουτί!!!

http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/REFERENCES/THETA Universal/theta.html

Reaction score
1.188

Review θελετε ???

Σας εχω ενα εδω : Link

:405:
Και κάτι ακόμα... Συγχαρητήρια στην Oppo που δεν πέταξε λεφτά να πληρώσει κερατιάτικα νταβατζιλίκια να πάρει THX certification. (Για τον ίδιο λόγο άλλωστε συμπαθώ και την Yamaha)

http://www.audioholics.com/reviews/...lexicon-bd-30-blu-ray-oppo-clone/oppo-lexicon

Η Oppo έφτιαξε ένα κορυφαίο player που υπερπληρεί τις προδιαγραφές THX και σε όποιον αρέσει.
Σε όποιον δεν αρέσει, ας πετάει λεφτά σε σηματάκια... :142:

Reaction score
10
Τα Special Edition kits αναμενονται απο βδομαδα.
Τιμη : 300 ευρω

Οσοι πιστοι προσελθετε.......δεν θα υπαρξει στοκ, γιατι ο αριθμος τους ειναι περιορισμενος.

Reaction score
73

Τα Special Edition kits αναμενονται απο βδομαδα.
Τιμη : 300 ευρω

Οσοι πιστοι προσελθετε.......δεν θα υπαρξει στοκ, γιατι ο αριθμος τους ειναι περιορισμενος.

Aν και σου εστειλα μαιλ Αποστολε... ξαναδηλωνω παρων για το κιτ ... για κρατα μου ενα...:116:

Reaction score
89
Καλημεριζω και γω με τη σειρα μου ολους και ολες !!! Ολα καλα κ στο εδω μετωπο μετα την αναβαθμιση του τελευταιου firmware. Ευτυχως η ολη διαδικασια εγινε τσακ μπαμ οποτε ξεμπερδεψαμε γρηγορα. Απολαυση σκετη μεχρι στιγμης αλλα πανω απ ολα εχουμε δει ολοι οικογενειακα την υγεια μας με τους χρονους φορτωσης των blu...
Αποστολη οταν αρχισουν οι ανταλλαγες με τα ασπρα ενημερωσε μας γιατι η σκονη κανει μπαμ στη μαυρη επιφανεια!!:143::143:
Αντε καλη συνεχεια σε ολους!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale