- Reaction score
- 73
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή
καταστημα ... και εδω η τιμη στα καταστηματα ηταν της τάξης των 1600-1700 Ευρώ.
Με τετοιες διαφορές τιμής απλα σκεφτεσαι ότι μπορεις να αναλάβεις το ρίσκο της βλάβης
μιας και ο εδω αντιπροσωπος το παιζει κινεζος αμα του πας μηχανημα που δε πουλησε αυτός.
Και δεν ειναι ο μονος Ελληνας εισαγωγεας που δεν θελει να αναγνωρισει την Ευρωπαικη εγγυηση.
Αν απο την αλλη η διαφορά ειναι μικρη της τάξης των 100 Ε ... ε τοτε δεν το φερνεις απέξω
απλά γιατι δεν αξιζει το ρισκο. Κοντα στο νου κι η γνωση που λενε κι οι παλιοι...:121:...:102:
Τελος παντων βγηκαμε εκτός τοπικ.
Tον Δεκεμβρη του 2009 εφερα και εγω τον ΟΝΚΥΟ-876 απο Γερμανια με 800 Ευρω στην πόρτα μου απο γνωστόΕίναι λίγο off topic, αλλά ρε Αργύρη, μια και ανέφερες την Onkyo, όταν πήρα εγώ τον 875 από Γερμανία με 1400 ευρώ, περιλαμβανομένων μεταφορικών, δεν ήταν εξωφρενική η εδώ τιμή των 2200 ευρώ?
Καμμία σχέση βέβαια το παραπάνω παράδειγμα με την εδώ τιμή του Oppo και του αντιπροσώπου του:126:
καταστημα ... και εδω η τιμη στα καταστηματα ηταν της τάξης των 1600-1700 Ευρώ.
Με τετοιες διαφορές τιμής απλα σκεφτεσαι ότι μπορεις να αναλάβεις το ρίσκο της βλάβης
μιας και ο εδω αντιπροσωπος το παιζει κινεζος αμα του πας μηχανημα που δε πουλησε αυτός.
Και δεν ειναι ο μονος Ελληνας εισαγωγεας που δεν θελει να αναγνωρισει την Ευρωπαικη εγγυηση.
Αν απο την αλλη η διαφορά ειναι μικρη της τάξης των 100 Ε ... ε τοτε δεν το φερνεις απέξω
απλά γιατι δεν αξιζει το ρισκο. Κοντα στο νου κι η γνωση που λενε κι οι παλιοι...:121:...:102:
Τελος παντων βγηκαμε εκτός τοπικ.