Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
38
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Oι αρχικές τιμές που είχα τσεκάρει ήταν ίδιες με την Ελληνική... δεν γνώριζα αυτές που βρήκες... σε ευρώ είναι 620 περίπου! με τα μεταφορικά... και σε περίπτωση βλάβης το στέλνεις έξω...?

Μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις link γιατί θέλω να τσεκάρω κάτι... (κυκλοφορούν και κάποια κομμάτια κλεψιμαίικα και θέλει προσοχή!)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

δεν ημουν σαφης http://www.oppo-bluray.co.uk/eCommerce/basket.aspx
το πιο πανω λινκ δεν ειναι της οπο γιουροπ ?
αν η ιδια η οπο γιουροπ πουλα τα κλεμανα της εγω τι φταιω ?

σε περιπτωση βλαβης , μας λενε οι αγγλοι ποιος μας καλυπτει,
και αν το θελεις σωστοτερα τι προβλεπει το υπουργειο εμποριου.
Απο την στιγμη προιον αγοραστηκε απο χωρα σεγκεν αν ο οποιοσδηποτε εδω αντιπροσωπος αρνηθει την καλυψη εγγυησης με 120 ευρουδακια τιναζεις την μπανκα στο αερα.Οχι για ενα προιον αλλα για καθε προιον το οποιο αρνηται οποιοσδηποτε αντιπροσωπος να καλυψει ευρωπαικη εγγυηση.
Αν το ψαξεις λιγο,
μελος πατησε μηνυση μεσο νομικης προστασιας
και πηρε αποζημιωση (εκτος απο την επισκευη της συσκευης του )
καλο πακετακι.
Αλλα λογικα δεν θα εχεις προβλημα με εγγυηση , αν αρνηθει ο εδω αντιπροσωπος τοτε το βλεπουμε

Reaction score
38

Βρε συ, δεν τα έβαλα μαζί σου! Πως το συμπέρανες αυτό?
Έγραψα πριν κάνεις edit το post σου... μια χαρά ενημέρωση μας έκανες...

Εφόσον είναι από το site της oppo όλα καλά (και φθηνότερα).

Ίσως να έπεσε η τιμή, θα μας πεί ο Αποστόλης, πιστεύω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

δεν ειπα οτι τα εβαλες μαζι μου:126:
απλα βλεπω αλλες τιμες , γιατι ?

Reaction score
38

Οκ τότε...:615: ας περιμένουμε την επίσημη απάντηση!

Reaction score
5
Ρώτησα αν μπορεί να δώσει και από τα δυο HDMI ταυτόχρονα γιατί είδα σε κάποιο site που πόσταραν φωτογραφίες από τις ρυθμίσεις που ζητούσε από πια HDMI να δώσει έξοδο, αν είναι έτσι δηλαδή να δίνει ή στην Νο1 HDMI ή στην No 2 HDMI δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα μου χρησίμευε. Η τιμή στην Αγγλία είναι 499,00 λίρες που σημαίνει 586,36 € πιο ακριβά από Ελλάδα , δεν καταλαβαίνω τον λόγο , μήπως έχουμε μεγαλύτερους μισθούς;;;Μέχρι να γράψω έγινε πανικός ένα κάρο ερωτήσεις και απαντήσεις .

Reaction score
802

BDP-93EU OPPO BDP-93EU £499.00 £499.00

Sub-Total : £499.00
Delivery Country : Greece
£27.99
Total :
£526.99
All prices include VAT
All transactions are processed in UK Pounds Sterling.

Δηλαδη απο την επισημη oppo ευρωπης με 527/0,85 = 620ε (περιπου) στο σπιτι σας...
Σαν να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα.Οχι δηλαδη οτι φτασαμε τα 499$ των φιλων μας απο την αλλη οχθη αλλα λεμε τωρα...

Reaction score
5
Μην βάζετε μέσα τα μεταφορικά για να στο στείλει ο έμπορος από την Αγγλία στην Ελλάδα, αλλά πόσο πουλιέται στην Αγγλία, και να σκεφτείτε τους μισθούς της Αγγλίας ή της υπόλοιπης Ευρώπης. Τότε να διερωτηθείτε αν η τιμή είναι σωστή.

Reaction score
10
Oppo Limited 2 year warranty
Your OPPO product has been manufactured to precise standards, and with rigid quality control throughout every process of manufacturing. It is warranted by OPPO BD UK Ltd against faulty materials or workmanship for two (2) full years from the original date of purchase.

This warranty applies only to OPPO brand products purchased from OPPO BD UK Ltd or an authorised OPPO BD UK Ltd retailer within the United Kingdom or other European country. The warranty provided is only applicable to the country in which the product was purchased and the warranty does not apply to any OPPO brand products sold by unauthorised OPPO BD UK Ltd retailers, to any products purchased outside the United Kingdom or other European countries or any products that are taken outside the United Kingdom or other European country within which it was originally purchased.

Full warranty page

Ειλικρινα λυπαμαι που για μια ακομη φορα γινομαι στοχος και ειδικα απο ανθρωπους που τους θεωρω φιλους.

Καλη σας νυχτα και καλη συνεχεια _____________

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Oppo Limited 2 year warranty
Your OPPO product has been manufactured to precise standards, and with rigid quality control throughout every process of manufacturing. It is warranted by OPPO BD UK Ltd against faulty materials or workmanship for two (2) full years from the original date of purchase.

This warranty applies only to OPPO brand products purchased from OPPO BD UK Ltd or an authorised OPPO BD UK Ltd retailer within the United Kingdom or other European country. The warranty provided is only applicable to the country in which the product was purchased and the warranty does not apply to any OPPO brand products sold by unauthorised OPPO BD UK Ltd retailers, to any products purchased outside the United Kingdom or other European countries or any products that are taken outside the United Kingdom or other European country within which it was originally purchased.

Full warranty page

Ειλικρινα λυπαμαι που για μια ακομη φορα γινομαι στοχος και ειδικα απο ανθρωπους που τους θεωρω φιλους.

Καλη σας νυχτα και καλη συνεχεια _____________
:402:

Reaction score
0
Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθεντος....

Μια σκέψη έκανα διαβάζοντας το θέμα αφού σκοπεύω το επόμενο απόκτημα μου να είναι το επερχόμενο Οppo 95....Συμπαθατε με...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Μην θελοντας (οπως και πριν-αλλα αλλου πηγε)
δεν εχω κατι με τον αποστολη-και τον καθε αποστολη.
Αν απλα ρωτω μια τιμη και καποιος παυει να με θεωρει φιλο, ή οτι αλλο θελει ειναι δικαιωμα του.
Οπως και το πονεμενο θεμα εγγυησεων στην καθε ελλαδα εχει διαστασεις μεγαλες.οσο αφορα το τελαυταιο θα ανοιξω αλλο θεμα.Μην νομιζει ο αποστολης οτι εχω κατι μαζι του.Αν ρωτοντας μια τιμη , και ζητοντας την αιτιολογηση αυτης γινομαι εχθρος σε καποιον τι να πω.Ελπιζω να καταλαβαινουν ολοι οτι αν κατι δεν μου αρεσει , ή με ξενιζει το ρωτω .Εμαθα να μην χαριζω σε κανενα, ουτε στον ευατο μου.Αν καποιοι νομιζουν οτι εχω κατι μαζι τους (οποιοι και αν ειναι αυτοι δικαιωμα τους).
Συνεχιζω να ψαχνω , και δεν θα σταματησω ποτε.Εχω βοηθησει πολυ κοσμο εδω μεσα , και εχω βοηθηθει.Και θα συνεχισω να το κανω.Και μιας και μιλαω με καμποσο κοσμο καθημερινα συνεχιζω να στηριζω την εδω κοινοτητα, με τα οποια καλα και στραβα της.

Reaction score
802

Eγω δεν καταλαβα, αν το παρουμε δηλαδη απο το επισημο oppo uk δεν εχουμε εγγυηση?
Δεν νομιζω να ισχυει αυτο.Δυσκολα παντως εχω βρει τιμη κατω απο τα 649ε για το 93 ...

Reaction score
4

Agri εγώ σε αγαπώ είσαι ο μέντορας μου στα Klipsch και αυτό δεν μπορώ να το προσπεράσω.

Παιδιά είχαν πάει να μου κάνουν κάτι ανάλογο με εγγυήσεις από παρεισαγωγή καποιας αντιπροσωπίας (Δεν θίγω Oppo) δεν έχει νόημα να πω ποιος και τι άλλα σε αυτές τις περιπτώσεις βάζω ένα φίλο να πάρει τηλ ως ο δικηγόρος μου και όλα λύνονται με την απειλή μήνυσης :405:

Υ.Γ.
ούτε υπονοώ κάτι για την Oppo.Δεν την ήξερα καν.

Reaction score
4

Eγω δεν καταλαβα, αν το παρουμε δηλαδη απο το επισημο oppo uk δεν εχουμε εγγυηση?
Δεν νομιζω να ισχυει αυτο.Δυσκολα παντως εχω βρει τιμη κατω απο τα 649ε για το 93 ...
Φίλε μου είναι υποχρεωμένοι να σε καλύψουν.Γιατί οι εγγυήσεις είναι ανα region πχ europe.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Agri εγώ σε αγαπώ είσαι ο μέντορας μου στα Klipsch και αυτό δεν μπορώ να το προσπεράσω.

Παιδιά είχαν πάει να μου κάνουν κάτι ανάλογο με εγγυήσεις από παρεισαγωγή καποιας αντιπροσωπίας (Δεν θίγω Oppo) δεν έχει νόημα να πω ποιος και τι άλλα σε αυτές τις περιπτώσεις βάζω ένα φίλο να πάρει τηλ ως ο δικηγόρος μου και όλα λύνονται με την απειλή μήνυσης :405:

Υ.Γ.
ούτε υπονοώ κάτι για την Oppo.Δεν την ήξερα καν.
εδω μεσα εχω βοηθησει οποιον μου ζητησε βοηθεια , για σχεδον οποιοδηποτε προιον , ειτε για καλυτερη τιμη , ειτε αν ειχε καπου προβλημα.Δεν αισθανομαι μεντορας κανενος , οπως καποιοι βοηθανε ετσι και εγω.
Κακια δεν κρατω σε κανενα, και καταλαβαινω οτι σοτυς δυσκολους καιρους που ζουμε καποιοι αισθανονται <καπως>
Ο κοσμος στραβωνει με το παραμικρο, ευτυχως εγω δεν στραβωνω ουτε παρεξηγω.Η συμπεριφορα μας ειναι η βιτρινα μας .Και εγω ουτε εμπορας ειμαι ουτε υπεργολαβος προιοντων.
Αν καπου μπορω να βοηθησω , το κανω.Και οσοι με ξερουν λιγο πιο καλα ξερουν και πως συμπεριφερομαι.:126:

Reaction score
4

Κανονικά ετσι θα έπρεπε να κάνει όλος ο κόσμος Agri άλλα που....Και το μέντορας το είπα όχι η γιατί θα σου ζητήσω χάρη στο μέλλον η για να σε γλείψω...με είδες τι είμαι εκείνη την φόρα άπλα όταν κάποιος σε βοηθάει χωρίς να του το ζητήσεις αξίζει ένα μπράβο.:619:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ξερεις καλα οτι δεν ζητω υποτακτικη συμεριφορα, ουτε ευχαριστω.
Η ευχαριστηση μου ειναι να βλεπω το χαμογελο στο προσωπο καθε μελους εδω μεσα.Αυτο για μενα ειναι η ευχαριστηση.Και στις δυσκολες για τους (περισοτερους) μερες που ζουμε το να βοηθαμε ειναι must:126:
Το ιδιο συμβαινει και με τους αντιπροσωπους , και αν καποιοι παρεξηγουν εγω δεν κανω το ιδιο.Αν το εκανα θα ειχαμε γινει σωβρ@κο εδω μεσα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe