Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Δηλαδή στις 10 που μπορώ εγώ θα περιμένω απέξω? Τι ώρα χτυπάει κουδούνι?:114:Ολα ετοιμα....σχεδον....
Αυριο λοιπον μετα τις 11 καλως να ερθετε....θα σας περιμενω με πολλα βατ....:605:
...Κουτσομπολέψαμε,ήπιαμε τους καφέδες μας,κάναμε τα τσιγάρα μας..
Ακούσαμε και είδαμε.
Εμένα οι ταινίες μ ενδιέφεραν και εκεί αριστεύει.
Με απόλυτα κριτήρια θέλει 2 πιο βαρβάτα sub,δλδ τα κορυφαία της Atlanitc,για να ''νίωθεις'' τα συκώτια να χορεύουν.
Για δικάναλο μην με ρωτάτε,υπήρχαν ειδικότεροι επί του θέματος παρόντες οπότε ας λαλήσουν αυτοί.
πλατος 3,30 ....λιγοτο πλατος με το υψος <δειχνουν> κοντα , αυτο μαλλον κακο κανει στις χαμηλες.
εχω ακουσει μονο του το μεγαλο σε μαγαλυτερο χωρο , και ηταν σε απευθειας συνδεση εμ την κοιλιακη μου χωρα.
Μεταφερω και αυτο το σχολιο απο τα νοτια για να συμπαιρανω οτι τη παρασταση εκλεψαν τα Atlantic Technology AT-1. Και φυσικο ηταν.Κι ομως ειχε...παλαιοτερα..
Μαλιστα στο δικαναλο setup ο ηχος του ηταν εξαιρετικος, μαλακος και αναλυτικοτερος απο τον solid.
Του ελειπε λιγο το νευρο, αλλα δεν πειραζει.
Μεγαλη αποκαλυψη τα ηχεια τα οποια δημιουργησαν απιστευτα σοβαρη εικονα με ουδετεροτητα, αψογο χαμηλο και μεγαλη ενεργεια. Πραγματικα αψογος ο ηχος τους.
Δευτερη αποκαλυψη η δυνατοτητα του Oppo να παιζει ταπεινα cdακια 44.1....
Μπραβο Oppoστολη...!!!
Αυτό ισχύει για μένα με τη απλή ανάγνωση της είδησης κυκλοφορίας του oppo93, περίπου ένα χρόνο πριν... χωρίς καν να ακούσω/δω/δοκιμάσω... λογικά τώρα παίρνουν βιταμίνες για να μεγαλώσουν τα νύχια τους... να έχουν να τρώνε... (δεν αναφέρομαι σε χώρες καταγωγής , μου είναι αδιάφορο)...εδωσε χοντρα χαστουκια σε pioneer denon (και οχι μονo).
Το firmware του Μαρτιου το περασες ?καμια ιδεα γιατι το 83 που εχω δε μου επαιζε τους πειρατες το 4 dvd ;