Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
205
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

το προβλημα αυτο μου το εμφανιζει τωρα στην σειρα DEXTER που την εχω σε αρχεια mkv 720p. Σε ξεχωριστο αρχειο .srt μου τους εμφανιζει ακαταλαβιστικα, και μονο αν τους ενσωματοσω στο mkv αρχειο με το mkvmergeGUI τους παιζει κανονικα.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
υπάρχει περίπτωσή να είναι PGS? έχεις να τους δοκιμάσεις κάπου αλλού να δούμε πως εμφανίζονται?

Reaction score
205

στον υπολογιστη εμφανιζοντε κανονικα. δεν εχω καπου αλλου να τους δοκιμασω. το αρχειο παντως ειναι .srt , πως μπορω να δω αν ειναι PGS?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Κάποιο λάθος υπάρχει στην κωδικοποίησή των συγκεκριμένων υποτίτλων,

- μετατρέψε τους σε utf8
- άνοιξε τους και με το wordpad να δεις πως φαίνονται

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Reaction score
0

Δοκίμασε κανείς τα Star Wars με εξωτερικούς υπότιτλους?

Reaction score
0

ISO ή rip ή ακόμα και δίσκο. Με ενδιαφέρει να μάθω αν οι εξωτερικοί υπότιτλοι υπότιτλοι συγχρονίζουν όταν η ταινία είναι multi chapter.

Reaction score
38

Γιώργη δοκίμασα bdmv στο mede8er400x και δεν συγχρόνιζαν.

Με το oppo93 σε λίγες ημέρες και θα σου πω.
Λέω να πάρω και το Εγγλέζικο ΒRD όποτε θα δοκιμάσω και υπότιτλους απο στικάκι!

(έχεις αρχίσει να το σκέφτεσαι?)

Reaction score
0

Ωραία περιμένω νέα σου σχετικά με τις δοκιμές!

(Έχει αρχίσει να με τρώει πολύ!!!)

Reaction score
38

Το κατάλαβα...:116:

Αν ενδιαφέρεσαι για 3D BD, 2xHDMI, media player σπουδαίες δυνατότητες κτλ στην καλύτερη δυνατή ποιότητα... η oppo είναι one way ticket... και το επόμενο που πάρεις πάλι oppo θα είναι...!

Το θέμα με τη δικτυακή αναπαραγωγή να κοιτάξεις μόνο, εφόσον σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Σε εμένα τα starwars , με τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω, παίζουν με συγχρονισμένους τους υπότιτλους.

Υ.Γ Νίκο καλορίζικο, 93 πήρες?

Reaction score
171

Θα πέσει πολύ κλάμα.
Η Oppo σταματάει (αναγκαστικά) την υποστήριξη αναπαραγωγής αρχείων .iso. Αφορά bluray 2D & 3 D, DVD, dvda.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στο αμερικάνικο φόρουμ, η εξέλιξη αυτή είναι βέβαιη και θα συμβεί σε κάποια από τις προσεχείς αναβαθμίσεις λογισμικού.

Αναμένεται η επίσημη θέση της Oppo.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα 3D. ,τα οποία δεν μπορούν να αναπαραχθουν μέσω της παραδοσιακής δομής bluray ( bdmv& certificate) οπότε και ξεχνάμε τα αρχεία αλλά και τα DVD audio . Τα περί επιστροφής των συσκευών που γράφονται στα ξένα forum δεν στέκουν καθώς πολύ έξυπνα ποτέ η oppo δεν ανακοίνωσε επισήμως την δυνατότητα αναπαραγωγής των ISO.
Ελπίζω να μην έχουμε κανενα πρόβλημα μονό με την αναπαραγωγή των αντιγράφων ασφάλειας των πρωτότυπων δίσκων bluray.

Reaction score
38

Απ' ότι είπε ο Άλεξ δίπλα μόνο την iso αναπαραγωγή από σκληρό επηρεάζει το fix...

Μια χαρά Γιάννη! ...απο αντίγραφα σε δισκάκια θα παίζουμε.

Αλλά έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να αποφασίσει ο επόμενος κάτοχος το θέμα.
Αν δεν διορθωθούν οι υπότιτλοι σε νέα αναβάθμιση, δε βλέπω να κάνω αναβάθμιση με λίγα λόγια...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas