Η Philips μου τα 'φτυσε......

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.752
Φαίνεται πως ήταν να μην ξεκινήσω τις επαφές μου με τα service.

Μετά τον Pioneer LX-81 που παραδόθηκε χθες στο service της Ιντερσυς για τα περαιτέρω (Βλάση, παληκάρι μου, σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια :126:), σήμερα το πρωί είπα να γνωρίσω και το service της Philips.

H 37" lcd του 2007, ενώ μέχρι χθες δούλευε κανονικότατα, σήμερα δεν...... Το λαμπάκι που είναι κόκκινο σε standby και πράσινο σε λειτουργία, παρέμεναν σβησμένα. Άλλαξα και καλώδιο ρεύματος, αλλά τίποτα. Οπότε πάμε μάλλον για τροφοδοτικό.

Δυστυχώς, ενώ παλιότερα η Philips έστελνε τεχνικό στο χώρο σου για άμεση επισκευή, τώρα έχει δώσει το service σε εξωτερικά συνεργεία. Οπότε, αναμένω πότε θα στείλουν να την παραλάβουν, και πότε θα είναι έτοιμη.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.917
Απάντηση: Η Philips μου τα 'φτυσε......

Τρεχάματα βλέπω Γιάννη!:117:

Κάτι μου λέει ότι δεν θα συμφέρει η επισκευή...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.752

Τώρα με τη ζέστη έγιναν όλα. :141:

Εκτός από αυτά, κάηκαν και τα 3 από τα 4 ηχεία του αυτοκινήτου, λόγω προβλήματος του ενισχυτή!!! :111: Ευτυχώς που ήταν και ο Νίκος (Car Audio Test), που μου τα άλλαξε. Τώρα όμως δεν δουλεύει το ραδιόφωνο του ραδιοκασσετόφωνου, οπότε αύριο τον ξανα-επισκέπτομαι για αλλαγή του........

Να κάνω ευχέλαιο?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.917

:111:

Μάλλον χρειάζεται το ευχέλαιο...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Σιγά μην πρότεινες άλλη μάρκα, κολλημένε :142:

Reaction score
1

Κολλημένος ;;; Μουά ;;; :142::143: LGάρα ρεεεεεεεεεεεεε δε σπάει δε χαλάει, κι αμα που δεν, αλλά λέμε τώρα, σου φέρνουν άλλη και ούτε βγαίνεις απ' το σπίτι... :137:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.752

Βρε κολλημένε, η Philips τα 'παιξε στα 4 χρόνια, με χρήση 10 ώρες κατά μέσο όρο καθημερινά στη δουλειά. Κάτσε να δούμε την Lg στην 4ετία πρώτα. Θυμάσαι την εικόνα του μπαρουτοκαπνισμένου πάνελ συμφορουμίτη?

Και σε μένα θα στείλουν να την πάρουν και να την φέρουν. Απλά βόλευε πολύ το προηγούμενο καθεστώς, όπου η επισκευή γινόταν επιτόπου, και σε 1 ωρίτσα το πολύ ξαναείχες την τηλεόρασή σου. :126:

Reaction score
7

Philips και πάλι Philips. 42άρα LCD εδώ και 5 χρόνια παίζει 12 με 18 ώρες την ημέρα (λόγω κυρίως των παιδιών). Φτου να μην την ματιάσω.]
Η άλλη philips CRT 29άρα matchline δουλεύει καθημερινά εδώ και 12 χρόνια στο πατρικό (λόγω κυρίως των "παππούδων" που είναι μια καλή συντροφιά σχεδόν όλη την ημέρα)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.752

Μόλις την πήραν από το service. Τετάρτη θα γνωρίζω το "κουστουμάκι", και αν δεν γδέρνει, σε μια εβδομάδα θα την έχω πίσω.

Όσο για τις CRT, πάντα ήμουν fan της Philips. Είναι όμως πού θα πέσεις. Μια 17" πρέπει να επισκευάστηκε (on site) 6-7 φορές. Μια άλλη 24" 2 φορές. Η τελευταία 29" ακόμα ζει και βασιλεύει. Δεν έχω πια καμμία από τις τρεις.

Οι καινούριες lcd δεν μου λένε τίποτα. Θεωρώ ότι υστερούν πολύ έναντι του κορεάτικου ανταγωνισμού. Η τελευταία μου Philips ήταν αυτή η lcd που μόλις χάλασε. Την χρυσοπλήρωσα πριν 4 χρόνια ως κορυφαία, αλλά ακόμα και με τα μεσαία μοντέλα του ανταγωνισμού προ 3ετίας υστερεί εμφανώς, πόσο μάλλον σε σύγκριση με τα καινούρια.

Για μένα, με εξαίρεση τις plasma, δεν αξίζει να επενδύσει κανείς σε ακριβό μοντέλο lcd, μια και σε λιγότερο από ένα χρόνο θα υστερεί σε οποιαδήποτε σύγκριση.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.752

Ένα 200άρι το κουστουμάκι, κι επιστροφή της αύριο.

Βαρέθηκα να πληρώνω καλοκαιριάτικο.....:141:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.752

Κάηκε η κεντρική πλακέτα (service speaking).

Σε λίγο, με τόσα service που επισκέφτηκα, θα τους μάθω με τα μικρά τους ονόματα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.752

Η Philips επέστρεψε υγιής.

Αύριο έρχεται και ο Pioneer.

Ξεπατώθηκα οικονομικά εσχάτως με τόσα service, αλλά ελπίζω να τελείωσα.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Τελος καλο ολα καλα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος