- Reaction score
- 90.010
Βυσματικό συμβόλαιο είναι, μόνο για fanboys
Νομίζω πως δε παίζει, αλλά ρώτα κανέναν εγκαταστάτη καλύτερα.Γνωρίζετε αν με το πλάνο των 40 είμαι καλυμμένος να αλλάξω περιοχή για κανα μήνα; Η αυτό δε παίζει;
Για 1 location change τον χρόνο, δεν θα έχεις θέμα (αλλάζεις το service location στο προφίλ σου).Παίδες καλημέρα!
Κάποιες αποριούλες για όποιον γνωρίζει...
Θέλω να το τοποθετήσω στο εξοχικό κατά κύρια βάση που βρίσκεται σε παραθαλάσσιο μέρος στον Θεολόγο το σταρλινκ. Εκεί θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα 4 με 5 μήνες.
Ερώτηση, επειδή ιδανικά θέλω να ναι φορητό, να πάρω το κανονικό ή το μίνι; 50 ευρώ διαφορά είναι αμελητέα απλά σαν χρηστικότητα το ρωτάω. γιατί ίσως χρησιμοποιηθεί για κανα μήνα μαξ και στην Κρήτη (Χανιά, σε κάτι βουνά στον Ομαλό κοντά).
Επίσης, επειδή θα χρησιμοποιηθεί φορητά πρέπει να αγοράσω το πλάνο των 72 ευρώ;
Εντάξει η Κρήτη δεν είναι τόσο απαραίτητο, απλά nice to have. Το ένα εξοχικό Θεολόγο είναι must για τηλεργασία καλοκαίρι κτλ.
Γνωρίζετε αν με το πλάνο των 40 είμαι καλυμμένος να αλλάξω περιοχή για κανα μήνα; Η αυτό δε παίζει;
Στην ουσία με ενδιαφέρει ξεκάθαρα για σταθερή βάση εξοχικού, απλά η ερώτηση κυρίως είναι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ένα 20 μέρες 30 μαξ σε άλλο μέρος και αν με καλύπτει η συνδρομή των 40 ή πρέπει να δώσω 72;
Ευχαριστώ!
Δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι...Δωρεάν ο εξοπλισμός με 12μηνο συμβόλαιο.
Με VPN μπαίνω. Ο Έλον δεν βλέπει τίποτα.Θα το σκεφτόμουν πολύ πριν παραδώσω όλα τα δεδομένα μου στον Έλον.
Εγώ είχα της Vodafone. Υπερβολικά ασταθές για σοβαρή χρήση. Γενικά τα 5G έχουν διακυμάνσεις, απώλειες πακέτων κλπ κλπ.Κατά τύχη σήμερα έκανα επιτέλους αίτηση να αλλάξω το SpeedBooster με 5G internet και φυσικά όχι Starlink.![]()
Εάν ο Ελομάς δεν είναι διαθέσιμος, πας και σε έναν ΚωτσόβολοΚαλή μέρα σε όλους όλες τις συμφορουμιτες Με ποιον να μιλήσω παρακαλώ για εγκατάσταση κ παραγγελία εξοπλισμού starlink ? Μια δοκιμή θα μας πείσει !!
ΟΧΙ ΜΗ ΠΟΤΕ ΚΙΧ ΚΑΚΟ.....Εάν ο Ελομάς δεν είναι διαθέσιμος, πας και σε έναν Κωτσόβολο.
Φιλαράκι μακριά από Κωτσόβολο. Πρόκειται περί τρελής απάτης.Καλή μέρα σε όλους όλες τις συμφορουμιτες Με ποιον να μιλήσω παρακαλώ για εγκατάσταση κ παραγγελία εξοπλισμού starlink ? Μια δοκιμή θα μας πείσει !!
Δεν απορρίπτω την εμπειρία σου, αλλά ως επίσημος μεταπωλητής προφανώς έχει τις ίδιες προσφορές με το site της εταιρείας (δηλαδή δεν χρεώνει τον εξοπλισμό με ετήσια συνδρομή) και επιπλέον είναι one stop shop. Δηλαδή για κάποιον που δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει, δεν είναι κακό να μην ψάχνει και εγκαταστάτη.ΟΧΙ ΜΗ ΠΟΤΕ ΚΙΧ ΚΑΚΟ.....
Φιλαράκι μακριά από Κωτσόβολο. Πρόκειται περί τρελής απάτης.
Καταρχάς μπαίνεις στο starlink com και παραγγέλνεις και ο εξοπλισμός είναι δωρεάν 100%.
Οπότε γιατί να σκάσεις στους κλέφτες 350€ ?
Δεύτερον, η υπηρεσία εγκατάστασης του Κωτσ. είναι μια μούφα. Ακούστε τι βίωσα εγώ.
- Μου βγάλαν το λάδι μέχρι να έρθει ο τεχνικός. Μόνο όταν απείλησα ότι θέλω επιστροφή χρημάτων, καταδέχτηκε το αλάνι ο τεχνικός να με πάρει τηλ για να κανονίσουμε ραντεβού. Αλλιώς χέστηκαν.
- Για 85€ που ζητάνε προσφέρουν τα εξής: α) Βιδώνουν το πιάτο στην ταράτσα με 2 βίδες. β) Κάνουν μια τρύπα στον τοίχο για να μπει το καλώδιο στο σπίτι. γ) Κολάνε το καλώδιο πρόχειρα με καρφιά στον τοίχο. Ούτε καν ένα καναλάκι της πλάκας. Γυφτιά.
- Δεν κλείνουν καν την τρύπα στον τοίχο του σπιτιού!!!!! Δεν το καλύπτει λέει η υπηρεσία. Δείτε λέει κύριε τι υπογράψατε!!!! Πήγα και αγόραζα σιλικόνες και έκλεισα εγώ την τρύπα.
- Και τέλος το όλο θέμα της ρύθμισης του πιάτου είναι αστείο. Κατεβάζεις το απ στο κινητό. Κάνεις ένα registration. Βάζεις τους κωδικούς του wifi. Και όταν ακουμπήσεις το πιάτο σου λέει αυτό αν θέλει λίγο αριστερά λίγο δεξιά. Είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη διαδικασία από το να κάνεις ένα λογαριασμό στη Revolut π.χ.
Άρα ο κωτσοβολος θέλει 350 για εξοπλισμό, 85 εργατικά, 15 σιλικόνη για να κλείσεις την τρύπα, ίσον 450 ευρώ για κάτι που από το official site το έχεις ΔΩΡΕΑΝ και απλά ξοδεύεις μισή ώρα να περάσεις το καλώδιο. Στο 2ο σταρλινκ λοιπόν απλά το παράγγειλα από το site το official και θα φωνάξω το γιό του ηλεκτρολόγου να περάσει απλά συμμαζεμένα το καλώδιο με καναλάκια για 30€.
Γλυτώνω δηλαδή 420 ευρώ. Μακριά παιδιά από τον κωτσόβολο. Μην πετάξετε τα λεφτά σας!!!
Την προσφορά του δωρεάν εξοπλισμού την δίνει το starlink com. Στον Κωτσόβολο δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Δεν απορρίπτω την εμπειρία σου, αλλά ως επίσημος μεταπωλητής προφανώς έχει τις ίδιες προσφορές με το site της εταιρείας (δηλαδή δεν χρεώνει τον εξοπλισμό με ετήσια συνδρομή) και επιπλέον είναι one stop shop. Δηλαδή για κάποιον που δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει, δεν είναι κακό να μην ψάχνει και εγκαταστάτη.