Η Yamaha επιστρεφει στο δικαναλο.

Reaction score
7.100
Δεν απουσιαζε η YAMAHA απλα δεν ειχε ανανεωσει τις δικαναλες συσκευες οι οποιες ειχαν κολλησει στο νουμερο 6 στο τελος (496 κλπ κλπ).Υπηρχαν ομως ολα τα αντιστοιχα μοντελα με αυτα που υπαρχουν στο link.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΥΣΑ. ΑΠΛΑ Η ΣΕΙΡΑ *6 ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΟ 99 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΗ.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΚΑΝΑΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΩΡΡΗΔΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ

Reaction score
3
Πολλές εταιρείες τα τελευταία χρόνια στράφηκαν στο δικάναλο.
Μήπως μας λέει κάτι αυτό?
Μήπως ο κόσμος κουράστηκε απο το πολυκάναλο και απο τα πολλά ηχεία? ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο? :?:

VG

Reaction score
0
Δεν ξερω εαν σημαινει απαραιτητα κατι αυτη η κινηση της εταιρειας, αλλα σιγουρα τα πολλα ηχεια παρουσιαζουν προβληματα:

Κοστος,αισθητικη,διαθεσιμος χωρος,τεχνογνωσια (να παρω το 7.1 ή το 6.1,και αν μετα βγει 8.1...) και φυσικα δεν εχουμε ολοι ευαίσθητο αυτί ή και αν εχουμε δεν αξιολογουμε ακριβα την πολύπλευρη ικανοποιήση του.

Προσωπικα δεν εχω πολλα ηχεια στο σπιτι,οχι μονο γιατι δεν τα θελει η συζυγος,αλλα και εγω δεν εχω διαθεση να περπαταω αναμεσα σε καλωδια, και να βλεπω παντου όρθια μπαούλα...Μπορεις να τα μεταφερεις πριν και μετα την ταινια θα ελεγε καποιος αισιοδοξος μερακλης,σιγουρα οχι εγω.

Reaction score
7.100
.....και μπορεις να ακουσεις πολυ καλα τον ηχο μιας ταινιας μεσα απο ενα σωστο δικαναλο συστημα ενισχυτη-ηχειων.Αλλωστε μην ξεχναμε οτι δεν ειμαστε ολοι φιλοι των "φασαριοζικων","εφφετζιδικων" ταινιων που απαιτουν πολυκαναλα συστηματα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Το ηχητικο μερος των ταινιων παντως εχει ογκο, βαθος και τεραστια στερ. εικονα στο δικο μου δικαναλο σε σημειο που δεν θυσιαζω την αρτια αναπαραγωγη της μουσικης μου για την artificial μαγεια του
microchip.

το κασετωφωνο πρεπει να εχει ξεμεινει απο την προηγουμενη σειρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas