ΗDD Recorder απο εξωτερικη πηγη?

Reaction score
0
Υπαρχει καποιο recorder με σκληρο που να γραφει και απο εξωτερικη πηγη (AV), να γραφει στον σκληρο και η εγγραφη αυτη να ειναι διαθεσιμη προς πασα επεξεργασια???? ( copy,paste σε αλλες μνημες κλπ)

Reaction score
1.815
Υπαρχει καποιο recorder με σκληρο που να γραφει και απο εξωτερικη πηγη (AV), να γραφει στον σκληρο και η εγγραφη αυτη να ειναι διαθεσιμη προς πασα επεξεργασια???? ( copy,paste σε αλλες μνημες κλπ)
Βεβαίως και υπάρχει! Είναι ένα και μοναδικό! Το απόλυτο μηχάνημα MS-450H της LG
Δύο δέκτες ψηφιακοί με ταυτόχρονη εγγραφή δυο διαφορετικών καναλιών, εγγραφή από scart ή σκληρό εξωτερικό δίσκο ή USB απ ευθείας στον ενσωματομένο 250άρη του και αντίστροφα, ή εγγραφή από όλα αυτά τα παραπάνω (μαζί και τον ενσωματωμένο 250άρη του) σε extra σκληρό δίσκο της αρεσκείας σου που μπορείς να τον βγάλεις από το μηχάνημα με το συρταράκι που διαθέτει και να τον πας στο pc σου και να τον επεξεργαστείς!
Καταπίνει αβέρτα όλες τις ματρόσκες και μπορεί να παίξει σε μορφή DLNA, εαν το pc σου τρέχει windows vista ή 7...
Μπορείς να δεις αναλυτικές πληροφορίες στα παρακάτω link:

http://www.fullhd.gr/hd-digital-tuners/tuners/2013-lg-ms450h.html

http://www.digitalversus.com/lg-ms450h-p501_7814_35.html

Κι εδώ το live test στο youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=NzpHvRVDIfs&feature=related

Reaction score
1.458
Απάντηση: ΗDD Recorder απο εξωτερικη πηγη?

delamostre το έχεις το μηχανάκι?Μπορείς να μας κάνεις μια μικρή παρουσίαση?

Reaction score
0

Ενδιαφερον μηχανακι delamostre αλλα και σε αυτο οπως και ΟΛΑ τα αλλα κατι... λειπει
Ενα drive ας πουμε στη συγκεκριμενη περιπτωση....

Reaction score
1

Τις γιορτές στα ΜΜ στο Περιστέρι είχαν σταντ της LG με χαριτωμένη κοπελίτσα :137: και το είχαν σε display μαζί με τηλεοράσεις και blu ray.Αν κάποιου του λείπει τόσο πολύ το βίντεο :137: και θέλει να κάνει εγγραφές από ΤV είναι ότι πρέπει.

Reaction score
1.815
Παίδες το μηχανάκι το έχω στην κατοχή μου.
Το συγκεκριμένο μηχάνημα ανήκει στην κατηγορία των Media Boxes και δεν έχει σχέση με player. Η δουλειά του είναι να μας λύσει τα χέρια σε περιπτώσεις εγγραφών, σαν media player παίζοντας όλους τους τύπους αρχείων γρήγορα και εύκολα, όπως επίσης να λειτουργήσει ως διπλός δέκτης και να συνδεθεί σε projector με προβολή 1080p με upscaling! Εκτός απ όλα αυτά είναι και ένα πολύ όμορφο μηχάνημα που μπορεί να σταθεί άψογα δίπλα σε πολύ καλά μηχανήματα και σε οποιοδήποτε αξιόλογο ρακ συστημάτων!
Τώρα... μπορώ να σας κάνω μια παρουσίαση του μηχανήματος πολύ ευχαρίστως, αλλά μόνο για τα μενού του και τις λειτουργίες του, γιατί η τηλεόρασή μου είναι μια CRT LOEWE, οπότε για την εικόνα του δεν μπορώ να κρίνω απόλυτα... Εγώ πάντως βλέπω τέλεια!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΗDD Recorder απο εξωτερικη πηγη?

Το συγκεκριμένο μηχάνημα ανήκει στην κατηγορία των Media Boxes και δεν έχει σχέση με player. Η δουλειά του είναι να μας λύσει τα χέρια σε περιπτώσεις εγγραφών, σαν media player παίζοντας όλους τους τύπους αρχείων γρήγορα και εύκολα, όπως επίσης να λειτουργήσει ως διπλός δέκτης και να συνδεθεί σε projector με προβολή 1080p με upscaling! Εκτός απ όλα αυτά είναι και ένα πολύ όμορφο μηχάνημα που μπορεί να σταθεί άψογα δίπλα σε πολύ καλά μηχανήματα και σε οποιοδήποτε αξιόλογο ρακ συστημάτων!
Τώρα... μπορώ να σας κάνω μια παρουσίαση του μηχανήματος πολύ ευχαρίστως, αλλά μόνο για τα μενού του και τις λειτουργίες του, γιατί η τηλεόρασή μου είναι μια CRT LOEWE, οπότε για την εικόνα του δεν μπορώ να κρίνω απόλυτα... Εγώ πάντως βλέπω τέλεια!
Ωραια! ειμαστε ολο αυτια εμμμ ολο ματια λοιπον.

Reaction score
1

Δεν είναι και φτηνό πάντως, κοντά στα τρία κατοστάρικα :111:

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: ΗDD Recorder απο εξωτερικη πηγη?

Κάντο λοιπόν με τη Loewe,γιατί όχι?
Εκτός αν θες να μου το δανείσεις το σαββατοκύριακο και να κάνω εγώ την παρουσίαση σε 52αρα Lcd:116:
Για οποιαδήποτε ζημιά παρουσιαστεί σε αποζημιώνω με την τρέχουσα τιμή αγοράς του player.
Και μιλάω απολύτως σοβαρά!Αν είσαι Αθήνα και θες,μπορούμε να το κανονίσουμε,θα χαρώ πολύ!

Reaction score
1.815
Θα ξεκινήσω αύριο παίδες την παρουσίαση για να βγάλω και φωτογραφίες ΟΚ?
Αναμείνατε.....:140:

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά.
Καταρχήν να διορθώσω, αν μου επιτρέπει ο delamoste: Το MS450H δεν έχει input. Δεν κάνει εγγραφή από εξωτερική πηγή, αναλογική ή ψηφιακή. Γράφει, αν θέλετε, κατευθείαν σε δίσκο USB (όχι σε stick). Μεταφέρει αρχεία από HDD σε USB stick. Δικτυώνεται, μεταφέρει τις εγγραφές σας στο pc. Είναι όντως φοβερό.

Αν παρόλα αυτά ο jimmikos θέλει να κάνει εγγραφές από εξωτερική πηγή υπάρχουν κάποια γερμανικά απέξω (αλλά κινέζικα μέσα), αλλά δεν θέλω να του τα προτείνω προς το παρόν, γιατί έχω "μπλέξει" με κάποιο απ' αυτά και αν το service του δεν με ικανοποιήσει δεν θα ήθελα να την "πατήσει" κανένας άλλος.

Τα λέμε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.613
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds