Ηxos eikona show 2018 Θεσσαλονίκη

Θα πάτε?

• Ναι

Votes: 31 60,8%
  • Οχι

Votes: 20 39,2%

• Total voters
    51
Reaction score
431
Ξέχασα να αναφέρω ότι είχαν και περιοδικά "ήχος" του Ιουνίου 2016 για το κοινό.
Δωρεάν.
Το πρωί είχε περισσότερα τεύχη και πολλά με δωράκι τριποδάκι αλουμινίου για φωτογραφική.
Επίσης ήταν τουλάχιστον δυο παρέες γειτόνων μας απο τα Σκόπια που χάρηκαν την έκθεση.
Μιχάλη έχεις δίκιο ήταν φτωχή σε σχέση με πέρισυ.
Μια μέρα μόνο και Σάββατο και σε πιθανό τετραήμερο λόγω Πρωτομαγιάς-συνταγή αποτυχίας!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.531
Επίσης ήταν τουλάχιστον δυο παρέες γειτόνων μας απο τα Σκόπια που χάρηκαν την έκθεση.
Καλά κανεις και το επισημαίνεις.

Σκέφτηκαν άραγε οι διοργανωτές να διαφημίσουν την έκθεση σε Σκόπια και Βουλγαρία;

Reaction score
431
Καλά κανεις και το επισημαίνεις.

Σκέφτηκαν άραγε οι διοργανωτές να διαφημίσουν την έκθεση σε Σκόπια και Βουλγαρία;
Δεν γνωρίζω αν έγινε διαφήμηση πάντως την δεύτερη παρέα στην υποδέχτηκε ο Φωτιάδης που τακτοποιούσε ενα πάκο περιοδικά και τους ρώτησε απο που ήρθαν οπότε θα το λάβει υπόψιν του για του χρόνου.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.118
Να με συμπαθάτε αλλά από λίγες φωτογραφίες που είδα εδώ, περισσότερο για εμποροπανήγυρη μου έκανε παρά για έκθεση. Κρίμα.
Κάθε πέρσι και καλύτερα, Αθήνα/ Θεσσαλονίκη.

Reaction score
101
Advance acoustic power.
Αντε στην εκθεση της Αθηνας να ειναι η ultimate audio...θα ειμαι σιγουρα εκει οπως καθε χρονια.
Και έπαιξαν πολύ όμορφα τα syntar 530R.Αυτά και το σύστημα της chameleon audio ήταν στα δικά μου τα αυτιά τα καλύτερα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.531
Οι επισκέπτες της έκθεσης δεν έφτασαν τους 250...:oops:
Αυτός ο αριθμός ειναι κάποια εκτίμηση; Γιατί δεν θυμάμαι να έγινε καταγραφή-μέτρηση-δήλωση συμμετοχής.

Όχι πως ηταν πολλοί περισσότεροι, το απόγευμα που πήγα ίσως ηταν 200 άτομα με το ζόρι, η τάξη μεγέθους ειναι ίδια ως δική μου εκτίμηση.

Last edited:

P

PMC

Guest
Από τους διοργανωτές της έκθεσης δεν υπάρχει κανείς εδώ μέσα να μας πει τι νομίζει πως πήγε στραβά. Αν σκοπεύουν να αλλάξουν κάτι στο μέλλον στο οργανωτικό κομμάτι . Αν προσανατολίζονται στο να αλλάξουν το ύφος της έκθεσης? Έχει γίνει ποτέ συζήτηση με τους χομπίστες του hifi και με τους επαγκελματιες ώστε να ακουστούν οι απόψεις όλων ? Φαντάζομαι ότι όλοι μας θελουμε να γίνονται εκθέσεις και όλοι θελουμε να έχουν επιτυχία.

Reaction score
658
Καλά θα ήταν να είναι διήμερο. Ακόμα κι αν ήταν πιο λίγες ώρες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON