ΘΑΥΜΑΣΤΕ ......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
επιτελους μπορω να παρω τα ναρκωτικα μου ανευ φοβου και παθους
θυμιζετε και τι απο ελλαδα ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΟΛΕ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΦΑΓΩΜΑΡΑ:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΦΑΓΩΜΑΡΑ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Αυτή θα ήταν η καλύτερη αντίδραση, αν είχαν το θάρρος να μιλήσουν επωνύμως...

Ίσως έχεις δίκιο πάντως.

Ωραία. Να εκλέξουμε μια επιτροπή που θα συντάξει το κείμενο. Το κείμενο θα είναι globally sticky, ή locally sticky. Από πόσες σειρές θα αποτελείται; Να το στείλουμε σαν δελτίο τύπου στην Traffic, ή στο Cosmopolitan; Πολύ δουλειά Σαββατιάτικα...

Αντρέα θέλω αύξηση!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Η «εξουσία» χαλάει τους πάντες παιδιά, και τα forum όπως ξέρουμε είναι εν δυνάμη μικρές ανεξέλεγκτες δικτατορίες που κουμάντο κάνει ο ιδρυτής και τα τσιράκια του.
Μπορούν να προσβάλουν τους απλούς χρήστες, να βγάλουν τα κόμπλεξ τους, να τα πάρουν από εταιρίες για να κάνουν την χειρότερη προπαγάνδα υπέρ ενός προϊόντος κλπ κλπ.
(το παραπάνω δεν είναι μόνο θεωρητικό , υπάρχουν γύρω μας forum βρώμικα, από τον κάθε τυχαίο που άνοιξε κάποτε ένα και βλέπει να έχει πλέον εξουσία ... να μην ξεχάσω και τους mod που συχνά αποτελούν συνασπισμό των χειροτέρων χαρακτηριστικών ενός δικτάτορα και ενός πολιτικού , συν κάποια άλλα που δεν έχουν ούτε καν οι προαναφερθέντες)

Μετά από αυτά τα γνωστά , να τονίσω ότι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ να υπάρχουν χοντρές προσβολές και υπονοούμενα από χρήστες για άτομα που πραγματικά δεν το αξίζουν και να τους βγάζουν από τα ρούχα τους ...

Αν εννοεις εμενα μαλλον δεν διαβασες αυτο http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=506838&postcount=11 καθως και το πως και που ξεκινησε η Συντονιστικη εκρηξη http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=505517&postcount=102
η οποια προηγειται του υποτιθεμενου υπονοουμενου .

το ότι όλα ακούγονται σε αυτό το forum λέει πολλά, δεν είναι απλό πράγμα.

Σκοπός των παραπάνω είναι και να πιέσω τον ένα να δώσει εντελώς καθαρά τις εξηγήσεις του για αυτό που πρόσβαλε τον διαχειριστή,

θα ηθελα να μαθω αν επιμενεις αγαπητε οτι προσεβαλα τον Υβριστη Συντονιστη

και ας κάνει κάτι πιο θαρραλέο (λόγω της θέσης του) ο άλλος για όσα είπε.

ΥΓ
Sorry αν φαίνεται ότι σας βρίζω ή δεν ξέρω τι, και που πετάχτηκα χωρίς να έχω ιδέα για το θέμα αλλά είναι περίεργη η ώρα και δεν κρατήθηκα...
Για να ακουσουμε και αλλες αποψεις .

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Ρε Σπύρο, έχω μια απορία: Είσαι συντονισμένα εκρηκτικός, ή εκρηκτικά συντονιστικός;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ......

Ωραία. Να εκλέξουμε μια επιτροπή που θα συντάξει το κείμενο. Το κείμενο θα είναι globally sticky, ή locally sticky. Από πόσες σειρές θα αποτελείται; Να το στείλουμε σαν δελτίο τύπου στην Traffic, ή στο Cosmopolitan; Πολύ δουλειά Σαββατιάτικα...

Αντρέα θέλω αύξηση!
Μου είπε ο Νίκος να προτείνω κάτι και το πρότεινα.
Αν δεν σου αρέσει, μπορείς απλά να μην το δεχτείς. Τις ειρωνείες τί τις θες?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Re: Απάντηση: Re: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ......

Μου είπε ο Νίκος να προτείνω κάτι και το πρότεινα.
Αν δεν σου αρέσει, μπορείς απλά να μην το δεχτείς. Τις ειρωνείες τί τις θες?
Δεν μου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό, αλλά για να το λες εσύ, κάτι ξέρεις περισσότερο...

Reaction score
0
Απάντηση: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ......

Δλδ. τα περί Cosmopolital και Traffic τα εννούσες.
Κι έλεγα που τα μαθαίνει όλα αυτά ο Κόγιας

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Ε, μα πώς... Να μη διαβάζω τίποτα, να μην ενημερώνομαι τί γίνεται στον κόσμο;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ρε Σπύρο, έχω μια απορία: Είσαι συντονισμένα εκρηκτικός, ή εκρηκτικά συντονιστικός;
Κώστα τον έχω στην ignore list και δεν μπορώ να δω καν τι γράφει. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που γράφει πλέον γιατί μόνο πετάει λάσπη. Όσο δεν έχει αποδείξεις για αυτά που λέει για μένα είναι απλά συκοφάντης...

Reaction score
0
θα ηθελα να μαθω αν επιμενεις αγαπητε οτι προσεβαλα τον Υβριστη Συντονιστη
Ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα και βαριέμαι να ψάχνω για να βγάλω απόλυτο συμπέρασμα... απλά χθές μου ήρθε να πω κάποια γενικά σχόλια με αφορμή το συγκεκριμένο.
(μπορεί να έχεις 90% δίκιο ή 90% άδικο , δεν ξέρω.)

Αν ξεκαθαρίσεις όμως σωστά το σημείο για τα "συμφέροντα" (που θα σε καθίσει στο σκαμνί :) ) και ότι άλλο νομίζεις μπορεί να τους προκάλεσε , λογικά θα σταματήσουν να σου επιτίθενται με άσχημο τρόπο.
(Μην ξεχνάς και την απύθμενη γελοιότητα με σβησίματα και ban που υπάρχει σε διάφορα forum αφού δεν έχουν κανένα να τους ελέγξει, και έτσι αν μπορείς ρίξε νερό στο κρασί σου ...)

ΠΟΤΕ δεν γράφουμε Δημήτρη για κάποιον άλλον, αν δεν μιλήσει για εμάς και μάλιστα άσχημα. Εκτός κι αν έχεις δει να αναφέρουμε κάποιον χωρίς αφορμή.
Αλλά εγώ σαν χρήστης δεν μπορώ να εξετάζω πάντα αν είσαι αμυνόμενος η επιτιθέμενος. Και αυτό δεν δίνει δικαιοδοσία χρήσης ανάλογης συμπεριφοράς με τον επιτιθέμενο.

Χωρίς να θέλω να σας κατηγορήσω λοιπόν γιατί πρέπει να προστατέψετε τους εαυτούς σας , χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο τι απαντήσεις δίνετε σε αυτόν που σας πρόσβαλε.
Το σίγουρο είναι ότι έχω διαβάσει κάποιοα χοντρά πράγματα, που ίσως δεν έπρεπε.

Reaction score
19
(Μην ξεχνάς και την απύθμενη γελοιότητα με σβησίματα και ban που υπάρχει σε διάφορα forum αφού δεν έχουν κανένα να τους ελέγξει, και έτσι αν μπορείς ρίξε νερό στο κρασί σου ...)
Ρε φίλε, το κάθε φόρουμ είναι σαν ένα σπίτι με τον οικοδεσπότη του. Αν ο οικοδεσπότης δεν σε πάει για οποιονδήποτε λόγο, πρέπει να συνεχίσεις να γίνεσαι ενοχλητικός και να βρίσκεσαι κάθε μέρα στο σαλόνι του; Είσαι με τα καλά σου; Ποιος να ελέγξει ποιόν δηλαδή; Εσύ στο σπίτι σου έχεις προσλάβει κανέναν να αποφασίζει ποιος θα μπαινοβγαίνει?? :crazy_1:
Είμαστε μια παρέα που όσοι κολλάνε γίνονται μέλη της, όσοι δεν κολλάνε μπορούν να βρουν άλλη. Με το ζόρι όλοι μια παρέα δηλαδή;

Και σε τούτο εδώ πέρα τον χώρο, όπως παρατηρείς είναι ευπρόσδεκτοι ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ οι απόψεις, και ο οικοδεσπότης πάντα με το χαμόγελο ακόμα και στις δύσκολες περιπτώσεις. Τώρα αν γίνεσαι ενοχλητικός με κάθε τρόπο και σου δείχνουν ευγενικά την πόρτα της εξόδου, δεν είναι επειδή όλο το σύμπαν συνομωτεί εναντίον σου και έτσι επιβάλλει το σκοτεινό σχέδιο εξόντωσής σου, αλλά επειδή πολύ απλά επειδή γίνεσαι αντιπαθητικός και αρνείσαι να το καταλάβεις.

Reaction score
0
Ρε φίλε, το κάθε φόρουμ είναι σαν ένα σπίτι με τον οικοδεσπότη του. Αν ο οικοδεσπότης δεν σε πάει για οποιονδήποτε λόγο, πρέπει να συνεχίσεις να γίνεσαι ενοχλητικός και να βρίσκεσαι κάθε μέρα στο σαλόνι του;
Συμφωνώ βρε και γιαυτό ακριβώς λέω στο φίλο να βάλει νερό στο κρασί του ... εδώ μας έχουν δώσει δικαιώματα που δεν υπάρχουν παντού, και καλό είναι να το μετράμε.

Το forum ίσως μεγαλώσει και από απλό σπίτι με λίγους καλεσμένους να μαζεύονται χιλιάδες , αλλά παραμένει σπίτι που ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει ότι γουστάρει.
(μέσα και το να βγάλει κόμπλεξ, προπαγάνδα, ή ακόμα και λεφτά κάνοντας παραπλανητική διαφήμιση ενός προϊόντος μέσο ban και λογοκρισίας.... αν σκεφτείς και ότι όσο πιο πολύ ειναι κάποιος στην "εξουσία" δεν γίνεται καλύτερος , λογικά τα προβλήματα.)

ΥΓ
Οπότε, ας προσέξει ο καθένας αυτό που του αναλογεί....

Reaction score
51
..... εδώ μας έχουν δώσει δικαιώματα που δεν υπάρχουν παντού, και καλό είναι να το μετράμε...........
Πράγματι μεγάλη κουβέντα και αληθινή!!!!

(Μόνο που μου θυμίζει τρομερά μία παροιμία που λέει:.....
"Μάθανε πως μαμιόμασταν και πλάκωσαν κι οι γύφτοι!!!:happy_9:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Πράγματι μεγάλη κουβέντα και αληθινή!!!!

(Μόνο που μου θυμίζει τρομερά μία παροιμία που λέει:.....
"Μάθανε πως μαμιόμασταν και πλάκωσαν κι οι γύφτοι!!!:happy_9:
Πέρα για πέρα αληθινή. Για δικαιώματα που, όχι απλώς δεν υπάρχουν παντού, αλλά πουθενά αλλού στο tld .gr. Πουθενά.

Reaction score
3

Πέρα για πέρα αληθινή. Για δικαιώματα που, όχι απλώς δεν υπάρχουν παντού, αλλά πουθενά αλλού στο tld .gr. Πουθενά.
Οπότε καιρός να αλλάξει το avsite.gr σε avsite.??(?), να μη χαλάμε και την πιάτσα. :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Συμφωνώ βρε και γιαυτό ακριβώς λέω στο φίλο να βάλει νερό στο κρασί του ... εδώ μας έχουν δώσει δικαιώματα που δεν υπάρχουν παντού, και καλό είναι να το μετράμε.

Χαίρομαι που ειδικά εσύ, το κατάλαβες... :cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Xμμ, για να λεει τετοια λογια ο ΚΚ μαλλον θα τον βριζουν παλι σε αλλα sites και μαζι με αυτον θα παιρνει και εμενα, τον εργοδοτη του, η μπαλλα:happy_5:

Μην σκιαζεσαι καλε μου, ελα θα σου κανω παλι αυξηση"happy_1"

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Ουφ, επιτέλους θα μπορέσω να αγοράσω κανένα καινούργιο καλώδιο της προκοπής. Όλο μεταχειρισμένα, μεταχειρισμένα,είχα βαρεθεί πια... :happy_9: :happy_9:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ουφ, επιτέλους θα μπορέσω να αγοράσω κανένα καινούργιο καλώδιο της προκοπής. Όλο μεταχειρισμένα, μεταχειρισμένα,είχα βαρεθεί πια... :happy_9: :happy_9:
τραμπάκια...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ο πετρελης λεει το θυμιζεις κατι απο ελλαδα και εδω καποιος θυμιζει κατι απο ελληνιαδη-λουβαρη

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik